E.Z פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 כמו שאמרתי ...המטוסים האלה בור בלי תחתית מבחינת תצורה. קיימים הרבה זמן בשוק בעיקר כיוון שמדובר בגרסה ראשונית של מטוסי הגלאס קוקפיט הם עברו הרבה עידכוני גרסאות גם בתוכנה וגם בחומרה
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 כמו שאמרתי ...המטוסים האלה בור בלי תחתית מבחינת תצורה. קיימים הרבה זמן בשוק בעיקר כיוון שמדובר בגרסה ראשונית של מטוסי הגלאס קוקפיט הם עברו הרבה עידכוני גרסאות גם בתוכנה וגם בחומרה אולי תתרכז בטיסה במקום לשוטט בפורום? :mrgreen:
E.Z פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 כמו שאמרתי ...המטוסים האלה בור בלי תחתית מבחינת תצורה. קיימים הרבה זמן בשוק בעיקר כיוון שמדובר בגרסה ראשונית של מטוסי הגלאס קוקפיט הם עברו הרבה עידכוני גרסאות גם בתוכנה וגם בחומרה אולי תתרכז בטיסה במקום לשוטט בפורום? :mrgreen: אני כל הזמן מרוכז....מעקב דלק עידכוני מז"א.. ובמקרה הזה תדריך נחיתה.....יש אחלה רוחות בב"ג. רק חבל ש LDS העדיף הפעם בלי תקלות
Ben Cohen פורסם דצמבר 12, 2008 דיווח פורסם דצמבר 12, 2008 אם נסתכל בתמונה שאלעד צילם רואים שלשה כפתורים. יש TERR OVD שזה ככל הנראה TERRAIN OVERIDE שמבטל את ההתראה על קירבה לאדמה וזה הגיוני כי הכפתור הזה גם מוגן במכסה שקוף כדי שלא יתפלק לך ואחרי זה תגיד לא ידעתי...שני האחרים TERR ו WXR נשמעים כמו TERRAIN שזה מכ"מ קרקע, ו WXR שזה WEATHER RADAR. לא ברור אם זה OVERRIDE . אין שום הגיון לעשות להם OVRD כשהמטוס בFL360 כמו שרואים בתמונה... ניחוש שלי: מאפשרים או מבטלים שכבות של תצוגת מכ"מ עננים או מכ"מ פני שטח - בתצוגת המכ"מ - בפדסטל המרכזי. חיפוש קצר בAIRLINERS.NET מראה גם שלא לכל ה-767 יש מכ"מ עננים ובאלה שאין - גם שני הכפתורים האלה לא מופיעים - מה שמחזק את ההשערה בדיוק לזה התכוונתי. רן הציג את כפתור הTERR כOVERRIDE למערכת התראת קירבה לקרקע. ואני אמרתי שאני חושב שמדובר בהפעלת\כיבוי מכ"ם פני השטח...