Brock פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 שלום לכולם. לא מזמן החלטתי לבחון את עניין טיסות הCVFR בארץ שוב (בסימולטור כמובן), ולכן הייתי צריך לפתוח את מפת הCVFR של נתיבי הצפון. ברגע שעשיתי זאת יצאתי יותר מבולבל מכשנכנסתי. לכן לקחתי יוזמה והעתקתי את המפה למפת הכבישים של ארץ ישראל התוצאה הכמעט מוגמרת לפניכם בקובץ פוור פוינט. אשמח לקבל פידבקים והערות. אגב, נועד כמובן לעזר לשימוש לסימולטור. מקווה שעזרתי, ברוק הנה הקישור: http://www.fileflyer.com/view/qSM04A7
noamkn פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 מישהו יכול לעלות את זה לשרת אחר מכיון שהשרת הזה לא נותן לי להוריד את הקובץ משומה? תודה
Michael R פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 יפה מאד, אבל יותר מסובך לקרוא את זה מאשר את המפה של הCVFR (לפחות בשבילי). אני בטוח שזה יכול להיות כלי עזר נהדר =D>
תומר עינבר פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 אבל בנוסף, אני חייב להמר לזכותך שעשית עבודה מצויינת! האמת שככה המפה נראית יותר טוב
4X-IDS פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 כלי מצוין לכל מי שתמיד עובר מעל איזור מיושב ולא יודע מה שמו ! תודה לך - עבודה נפלאה . עידו