4X-EAJ פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 ערב טוב לכולם! היום ב3 בצהריים ראיתי את ה737-800 של אל על בILS12. WTF? אל על טסה בשבת? :?: ומאיפה הטיסה הזאת באה? תודה!
4X-EAJ פורסם דצמבר 6, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 סאן דור ממש לא,זה הניה 737-800 של אל על,הבית שלי נימצא גם בזווית מעולה לILS[דרום ת"א] ואני רואה את צבעי המטוסים בבירור.
bar levy פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 סאן דור משתמשים במטוסים של אלעל סאן דור זה בעצם אל על :|
David Bendavid פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 סאן דור משתמשים במטוסים של אלעלסאן דור זה בעצם אל על :| זה לא בעצם אל על,זה יותר חברת בת שלהם, אבל כן, הם משתמשים גם במטוסי אלעל.
4X-EAJ פורסם דצמבר 6, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 אז מדוע ב737 ולא ב757 שלהם? אגב ממש בפוקס ראיתי את זה כי המשפחה הדתית שגרה לידי צעקו שאל על טסים בשבת ואני ניסיתי להרגיע אבל אז גם ראיתי את ה737..
David Bendavid פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 אז מדוע ב737 ולא ב757 שלהם?אגב ממש בפוקס ראיתי את זה כי המשפחה הדתית שגרה לידי צעקו שאל על טסים בשבת ואני ניסיתי להרגיע אבל אז גם ראיתי את ה737.. הם מנצלים את הצי של אל על במקום שישב בחניה כל השבת הם משלימים הכנסות איתו
אורח פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 סאן דור זה התירןץ של אלעל לטיסות בשבת, כאילו המטוס טס סאן דור לא אלעל
E.Z פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 בשבת מטוסי אלעל מבצעים את טיסות סאנדור לכל מיני יעדים חלקם ליעדים סדירים של אלעל כמובן ששניי המטוסים של סאנדור לא מספיקים (EBT, EBM) אז משתמשים במטוסים אחרים 737 בעיקר אבל לפעמים תוכלו לראות גם 767 ו 777 ממריאים. מבחינת תפעול מחליפים את כל הלוגיים על הכיסאות לסאנדור הדיילות של אלעל שמות תגים של סאנדור במקום אלעל, מערכות הבידור לא עובדות ואין מחלקות וכל המטוס מוגדר כ- Y- CLASS. מי שיש לו מזל זוכה לעלות על 777 כסאנדור ולשבת במושבים של הפירסט :mrgreen:
Aviran פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 בשבת מטוסי אלעל מבצעים את טיסות סאנדור לכל מיני יעדים חלקם ליעדים סדירים של אלעל כמובן ששניי המטוסים של סאנדור לא מספיקים (EBT, EBM) אז משתמשים במטוסים אחרים 737 בעיקר אבל לפעמים תוכלו לראות גם 767 ו 777 ממריאים.מבחינת תפעול מחליפים את כל הלוגיים על הכיסאות לסאנדור הדיילות של אלעל שמות תגים של סאנדור במקום אלעל, מערכות הבידור לא עובדות ואין מחלקות וכל המטוס מוגדר כ- Y- CLASS. מי שיש לו מזל זוכה לעלות על 777 כסאנדור ולשבת במושבים של הפירסט :mrgreen: אני אנחש שהם טסים עם ה-777 לארה"ב, אז למה לא להשתמש כבר ב-747? לכותב, אתה יכול להרגיע את המשפחה הדתית שלך, זה משהו שקורה כבר המון זמן ולא נראה לי שיצליחו לשנות לאל על את הרעיון הפשוט גאוני הזה
FlightHut פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 בשבת מטוסי אלעל מבצעים את טיסות סאנדור לכל מיני יעדים חלקם ליעדים סדירים של אלעל כמובן ששניי המטוסים של סאנדור לא מספיקים (EBT, EBM) אז משתמשים במטוסים אחרים 737 בעיקר אבל לפעמים תוכלו לראות גם 767 ו 777 ממריאים.מבחינת תפעול מחליפים את כל הלוגיים על הכיסאות לסאנדור הדיילות של אלעל שמות תגים של סאנדור במקום אלעל, מערכות הבידור לא עובדות ואין מחלקות וכל המטוס מוגדר כ- Y- CLASS. מי שיש לו מזל זוכה לעלות על 777 כסאנדור ולשבת במושבים של הפירסט :mrgreen: אני אנחש שהם טסים עם ה-777 לארה"ב, אז למה לא להשתמש כבר ב-747? לכותב, אתה יכול להרגיע את המשפחה הדתית שלך, זה משהו שקורה כבר המון זמן ולא נראה לי שיצליחו לשנות לאל על את הרעיון הפשוט גאוני הזה הם טסים עם ה777/747 למינכן בבוקר. (טיסה שטסתי בה לפחות 6 פעמים :mrgreen: )
E.Z פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 אבירן, לסאנדור אין טיסוחת לארה"ב הגדולים יכולים לשמש גם ליעדים מאוד קרובים כמו איי יוון למשל.
Aviran פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 אבירן,לסאנדור אין טיסוחת לארה"ב הגדולים יכולים לשמש גם ליעדים מאוד קרובים כמו איי יוון למשל. סורי סורי סורי סורי. רק עכשיו נזכרתי שאין טיסות שכר (צ'רטר) לארה"ב :oops: :oops: ליעדים כמו יוון אתה אומר? נשמע לי מאוד לא חסכוני להרים 747 לאוויר בשביל יעד כל כך קצר אלא אם יש באמת דרישת נוסעים מאוד גדולה. בכל מקרה, זיו, אתה על תקן "הנוסע הקבוע"? כי אם כן, אשמח להתחלף איתך ולקחת את השם (ה"מקולל") הזה :mrgreen:
FlightHut פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 אבירן,לסאנדור אין טיסוחת לארה"ב הגדולים יכולים לשמש גם ליעדים מאוד קרובים כמו איי יוון למשל. סורי סורי סורי סורי. רק עכשיו נזכרתי שאין טיסות שכר (צ'רטר) לארה"ב :oops: :oops: ליעדים כמו יוון אתה אומר? נשמע לי מאוד לא חסכוני להרים 747 לאוויר בשביל יעד כל כך קצר אלא אם יש באמת דרישת נוסעים מאוד גדולה. בכל מקרה, זיו, אתה על תקן "הנוסע הקבוע"? כי אם כן, אשמח להתחלף איתך ולקחת את השם (ה"מקולל") הזה :mrgreen: יש לי משפחה בגרמניה ואני טס לשם פעמיים בשנה מאז שנולדתי.. :mrgreen: (משהו כמו 28 טיסות עד היום+טיסות משניות לפחות 30 טיסות לשם)
Aviran פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 אבירן,לסאנדור אין טיסוחת לארה"ב הגדולים יכולים לשמש גם ליעדים מאוד קרובים כמו איי יוון למשל. סורי סורי סורי סורי. רק עכשיו נזכרתי שאין טיסות שכר (צ'רטר) לארה"ב :oops: :oops: ליעדים כמו יוון אתה אומר? נשמע לי מאוד לא חסכוני להרים 747 לאוויר בשביל יעד כל כך קצר אלא אם יש באמת דרישת נוסעים מאוד גדולה. בכל מקרה, זיו, אתה על תקן "הנוסע הקבוע"? כי אם כן, אשמח להתחלף איתך ולקחת את השם (ה"מקולל") הזה :mrgreen: יש לי משפחה בגרמניה ואני טס לשם פעמיים בשנה מאז שנולדתי.. :mrgreen: (משהו כמו 28 טיסות עד היום+טיסות משניות לפחות 30 טיסות לשם) וכמה דרכונים כבר החלפת?
Michael R פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 אבירן,לסאנדור אין טיסוחת לארה"ב הגדולים יכולים לשמש גם ליעדים מאוד קרובים כמו איי יוון למשל. סורי סורי סורי סורי. רק עכשיו נזכרתי שאין טיסות שכר (צ'רטר) לארה"ב :oops: :oops: ליעדים כמו יוון אתה אומר? נשמע לי מאוד לא חסכוני להרים 747 לאוויר בשביל יעד כל כך קצר אלא אם יש באמת דרישת נוסעים מאוד גדולה. בכל מקרה, זיו, אתה על תקן "הנוסע הקבוע"? כי אם כן, אשמח להתחלף איתך ולקחת את השם (ה"מקולל") הזה :mrgreen: יש לי משפחה בגרמניה ואני טס לשם פעמיים בשנה מאז שנולדתי.. :mrgreen: (משהו כמו 28 טיסות עד היום+טיסות משניות לפחות 30 טיסות לשם) אז ככה התמכרת לתעופה, כמו שחלק מהילדים מתחילים לאהוב מוזיקה מסויימת בגיל צעיר אתה התחלת לאהוב את המוזיקה שהמנועים מוציאים כיף לך בוק, לי יש מזל אם אני בכלל טס במשהו פעם בשנה :x
FlightHut פורסם דצמבר 6, 2008 דיווח פורסם דצמבר 6, 2008 אבירן,לסאנדור אין טיסוחת לארה"ב הגדולים יכולים לשמש גם ליעדים מאוד קרובים כמו איי יוון למשל. סורי סורי סורי סורי. רק עכשיו נזכרתי שאין טיסות שכר (צ'רטר) לארה"ב :oops: :oops: ליעדים כמו יוון אתה אומר? נשמע לי מאוד לא חסכוני להרים 747 לאוויר בשביל יעד כל כך קצר אלא אם יש באמת דרישת נוסעים מאוד גדולה. בכל מקרה, זיו, אתה על תקן "הנוסע הקבוע"? כי אם כן, אשמח להתחלף איתך ולקחת את השם (ה"מקולל") הזה :mrgreen: יש לי משפחה בגרמניה ואני טס לשם פעמיים בשנה מאז שנולדתי.. :mrgreen: (משהו כמו 28 טיסות עד היום+טיסות משניות לפחות 30 טיסות לשם) וכמה דרכונים כבר החלפת? אחד מלא עד אפס מקום כולל ויזה לאוסטרליה ,השני באמצע כבר..