hagay פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 עלתה לי מחשבה מסוימת, אולי כדאי ליצור איזה שהיא רשימה של אות קריאה קבועה לכל טייס (למעט טיסות סדירות של חברות כגון ארקיע), או לחילופין ליצור רשימה של אותות קריאה לכל סוגי המטוסים למינהם שבכל פעם שירצו לעלות לרשת יצטרכו לבחור דווקא אות קריאה מהרשימה, ואני חושב שיהיה אפשר לעשות שאות קריאה שתפוסה יהיה סימן לידה (או משהו דומה) לאות שהיא תפוסה ויש אפשרות שהרשימה תדעדכן כמו שהשורה כאן למעלה מתעדכנת. אז תצביעו נראה מה דעתכם.
e_dor פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 הכי טוב שיהיה אמיתי אבל החכמה פה היא גם הטקסטורות ואי אפשר לעשות להכל טקסטורות ...
Itay Zecharia פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 אני בעד מאוד! לדעתי זה רעיון מעולה... ולאיתמר-4X-ITA כבר תפוס... :wink:
Omer k פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 אם עושים רשימה אז לכל טייס צריך להיות אות קריאה משלו ולא לפי מטוסים
hammer פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 רעיון מעולה. אלון. 4X-LON חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
×�פיק פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 אני לא יודע אם אתם יודעים אבל רוב האנשים שטסים ברשת משתמשים באות קריאה קבועה. למשל שלי 4x-AFI וחלקם אפילו משתשמים באות קריאה קבועה לטיסות חו"ל שלי למשל ELY325
Danm פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 לדעתי רעיון לא כל כך טוב כי בסך הכל זה בשביל הכיף ואני אומר לכם תאמת תחשבו על סיטואציה שמישהו נגיד טס במציאות על הCHS ואז פתאום הוא מגלה שברשת הוא תפוס תמידית זה נראה לי לא רעיון טוב בכלל אחרי הכל אנחנו רוצים להנות לא להבאס אין שום הגיון מצטער חברה גם אי אפשר לעשות את זה
Nevo Dar-Perl פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 אני חושב שזה רעיון ממש לא טוב.... דרך ההתנהלות של הרשת היא בסדר גמור וממש לא צריך לשנות אותה... כל הקטע ברשת זה הגיוון והחופשיות... רעיון לא טוב, שגם לא נראה לי יתפוס בשום מקום... חבל על הדיבור... זה קטע דפוק שכל חיי אני יצטרך לטוס ברשת עם הגבלה של אותות קריאה... לפי דעתי זה רעיון רע.... אבל מבחינתי מה שכולם ירצו אני מוכן לקבל... במילים אחרות: אני נמנע...
Nimrod פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 מה שאתה מציע זה בערך מה שקורה לפחות אצל כמה אנשים. למשל אצלי אני תמיד משתמש באותם אותיות קריאה. לטיסות בארץ זה CAK ולחו"ל זה 104.
hagay פורסם מאי 30, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2004 אז אולי אפשר לעשות את ההצעה השניה, כלומר ליצור רשימה של אותות קריאה לכל סוג מטוס בפני עצמו וכל אחד לפני שעולה לאויר יבחר אות קריאה שמתאים למטוס שהוא מעוניין לטוס איתו ובמידה והוא לא תפוס אז אין בעיה ואם הוא תפוס אז יבחר כינוי אחר. כמובן שכל זה יהיה תלוי בהסכמה של ההנהלה כי למעשה הם יצטרכו להיות אחראים על זה.
Almog Atar פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 אני בעד לכל טיסה כינוי שלה לניו יורק 001 007 וכו' אבל שטסים CVFR או משהו אז כל אחד מה שהוא רוצה אפשר לעשות כינויים כמו באמיתי ולהחנות את המטוסים במקומם האמיתי בשדה למשל CHA של A.I.M יעמוד איפה שהוא צריך לעמוד ליד 11 וזה ...
אורח פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 ואם אפשר עוד בקשה, אם אתם על CVFR ועם ססנה או איזה ביץ' וכו'... אל תקראו לעצמכם ELY02 (לדוגמא) זה פשוט ניראה ונישמע טיפשי (לפחות בעניי \ אזניי :roll: ). רן.
hagay פורסם יוני 2, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 2, 2004 לאור מה שחלק מהחברה הצביעו אולי אפשר לעשות משהו , אם לא כמו שכתבתי אז אולי איזה שהם חוקים.
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 אני מעדיף את החופש הזה בלבחור איזה אות קריאה שבא לי ואיזה מטוס - כמובן במסגרת ההיגיון באופן עקרוני, השיקול הראשוני שלי לבחירת הטיסה (חברה, מספר,..) הוא אתר נתב"ג . אני נכנס לשם, בוחר טיסה שממריאה בזמן הקרוב, ומשם הכל כבר סימולציה ...