Yakov Kraus פורסם דצמבר 9, 2008 דיווח פורסם דצמבר 9, 2008 האם מסך מגע הוא רעיון טוב? ללחוץ על מתגים בOVERHEAD על המסך או לתכנת את הFMC במקום עכבר. יש מסך כזה למשהו? רעיון שעלה לי בדרך הביתה.
David Bendavid פורסם דצמבר 9, 2008 דיווח פורסם דצמבר 9, 2008 האם מסך מגע הוא רעיון טוב?ללחוץ על מתגים בOVERHEAD על המסך או לתכנת את הFMC במקום עכבר. יש מסך כזה למשהו? רעיון שעלה לי בדרך הביתה. רעיון יפה אבל צריך מסך ענק עם רזולוציה גדולה יחסית כדי שתוכל לראות הכל בגדול וללחוץ בקלות בלי ללחוץ על 2 דברים עם האצבע...
mickey lip פורסם דצמבר 9, 2008 דיווח פורסם דצמבר 9, 2008 רעיון לא רע לOH , יקר מאוד , אבל לא רע. לגבי FMC, לא הייתי משתמש בו לFMC.
Yuval Fishler פורסם דצמבר 9, 2008 דיווח פורסם דצמבר 9, 2008 רעיון לא רע לOH , יקר מאוד , אבל לא רע.לגבי FMC, לא הייתי משתמש בו לFMC. למה לא כדאי FMC? לפי דעתי זה אפילו יותר כדאי כי הכפתורים יחסית גדולים ונוחים. באובר הד הכפתורים קטנים, יש כפתור שצריך לסובב למשוך וכו'.
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 9, 2008 דיווח פורסם דצמבר 9, 2008 עוד חברת סטארט-אפ, דלת אחת ליד שלנו...לשם שינוי אפילו מצליחה וכבר מוכרים מוצרים... http://www.n-trig.com/ אולי זה יתאים :-k
FlightHut פורסם דצמבר 9, 2008 דיווח פורסם דצמבר 9, 2008 חכו... בעיקרון הוינדוס 7 החדש תומך במסכי נגיעה ולדעתי בשנה הבאה יתחילו לצאת מסכים בסדר גודל של 19"-24" והם מסכי מגע.. חשבתי על זה עוד הרבה לפני,עמית זוכר?
dorshay פורסם דצמבר 9, 2008 דיווח פורסם דצמבר 9, 2008 זיו צודק התחזיות יש תחזיות שאומרות שבשנת 09 יתפתח מעין דור בינים בין השולחן הממוחשב לבין המסכם של היום שאלו יהיו מסכי מגע גדולים שישכבו על השולחן הקיים כמו מקלדת\ספר, היום הדברים האלה יקרים מאוד
Ben Cohen פורסם דצמבר 9, 2008 דיווח פורסם דצמבר 9, 2008 הOH מאוד צפוף, זה לא רעיון כ"כ טוב. מניסיון גם במוקאפ באלעל וגם בבית, בקושי הקרסר של העכבר מתאים, וגם אז אני לפעמים לוחץ על כפתור אחר. אם כבר, צריך מסך מגע מאוד רגיש בסגנון הIPHONE. המקלדת שם זה משהו מטורף, אתה לוחץ עם אצבע על שלוש אותיות אבל המכשיר קורא את המחשבות שלך ובוחר את האות שהתכוונת אלייה.
almoghilel פורסם דצמבר 9, 2008 דיווח פורסם דצמבר 9, 2008 בן, אהבתי את התיאוריה של האייפון חחחח אבל זה לא ממש נכון... יש דבר כזה שניקרא מיקרו שניה, דבר ש"אפל" יצרה גם בשביל הפלאפון הזה... זה אומר שזה בוחר את האות מתוך השלוש בדבר שניקרא פר שניות... האות שנילחצה הכי מהר מתוך הכל... דבר כזה עדיין אין במקלדות ובמסכי המגע... בגלל שזה מסובך מאוד, וגם יקר... והמקלדת בוא נגיד היא משהו ענקי... (בשביל האייפון) אבל גם זה יצא מתישהו...
Amit Doron פורסם דצמבר 9, 2008 דיווח פורסם דצמבר 9, 2008 חכו...בעיקרון הוינדוס 7 החדש תומך במסכי נגיעה ולדעתי בשנה הבאה יתחילו לצאת מסכים בסדר גודל של 19"-24" והם מסכי מגע.. חשבתי על זה עוד הרבה לפני,עמית זוכר? וואלה,נזכרתי,בפעם ההיא בILS על הרעיון של המסך מגע שיהיה אפשר לתפעל את הפאנל במטוס ביידים.
David Misha פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 דווקה רעיון מצויין אני לא שולל את האפשרות ל FMC וזה באמת נוח יותר מה OH. יש כאן אתר ישראלי: http://www.touchscreen.co.il/default.asp אפשר להתקשר יש שם אפשרות להזמין גדלים שונים של מסכים לפי הצורך..