עבור לתוכן
Elad Zeierman

בדיקת כוונות הרצאת תכנון ושיגור טיסה

Recommended Posts

פורסם

עיקר העבודה למי שמטיס את הכבדים היא התכנון של הטיסה מנסיון עבודה ברשת שמתי לב שלא מעט עושים את זה לא נכון, אני נמצא כרגע בשלבי תכנון ראשוני של הרצאה בהיקף של 3 שעות שתלמד תכנון נכון של טיסה ועבודה ברשת עם כל מיני כלים, שעובדים איתם לפני ההגעה לקוקפיט ובשלבים הראשונים להכנת הקוקפיט.

בין הייתר ההרצאה תלמד עבודה נכונה עם FSBUILD וכניסה לפונקציות מתקדמות שלה, ניצול נכון של אקטיב סקיי, TOPCAT וכל נושא חישוב ביצועי המראה וביצוע כללי של משקל ואיזון והמושגים שסביבו.

המטרה הגדולה של ההרצאה היא ללמוד לדעת לנצל את כל הכלים העומדים לרשותכם כדי להגיע הכי מוכנים שאפשר לקוקפיט ובצורה הריאליסטית ביותר.

הרצאה מתוכננת בגדול לאזור חנוכה אחר הצהריים הפעם לא באלעל אלא בתיכון שנמצא בחולון ככה שמגבלת הגיל היא 14 ומגבלת מכסת אנשים.

שרשרו דעתכם ונריץ את זה הלאה.

פורסם

זה נשמע הזוי, אבל גם אני חשבתי שחסרה הרצאה מסוג זה. ופתאום מבלי שדיברנו על כך, פרסמת את הכוונה.

כדי שיותר אנשים יוכלו להשתתף, ובמסגרת הצהרת הכוונות (לערוך בתיכון עם כמות מוגבלת של משתתפים), אולי אפשר לעשות את מיקום ההרצאה הזו ולקיימה דרך שרת ה TS, בדומה להרצאות עם הטייסים ובית הספר IFS?

פורסם
זה נשמע הזוי, אבל גם אני חשבתי שחסרה הרצאה מסוג זה. ופתאום מבלי שדיברנו על כך, פרסמת את הכוונה.

כדי שיותר אנשים יוכלו להשתתף, ובמסגרת הצהרת הכוונות (לערוך בתיכון עם כמות מוגבלת של משתתפים), אולי אפשר לעשות את מיקום ההרצאה הזו ולקיימה דרך שרת ה TS, בדומה להרצאות עם הטייסים ובית הספר IFS?

לא פרקטי בעיקר שעובדים עם לוח וטושים ומצגות תחשוב שאת הקורס 767 הייתי מעביר על TS.

בקשר למכסה אני בספק אם נגיע ל30 איש..מניסיון ואם כן אז תמיד אפשר לעשות עוד סבב.

פורסם

לא פרקטי בעיקר שעובדים עם לוח וטושים ומצגות תחשוב שאת הקורס 767 הייתי מעביר על TS.

הרצאה על 767 זה משהו אחר לגמרי. היקף אחר לגמרי.

לא יודע מה גודל המצגת שיש לך על FSBUILD ו AS היתרון למפגש חברים.

OK תרשום - אם הזמן יתאים נשמח להצטרף.

פורסם

הרצאה על 767 זה משהו אחר לגמרי. היקף אחר לגמרי.

לא יודע מה גודל המצגת שיש לך על FSBUILD ו AS היתרון למפגש חברים.

OK תרשום - אם הזמן יתאים נשמח להצטרף.

אותו סגנון של ה 767 רק בקטן יותר בכל מקרה אםיש ביקוש יהיה עוד סבב.

פורסם
מאשר הגעה.

גלעד, לדעתי בכדי למנוע ונדליזם מכל סוג שהוא.

היי, בתור אחד שונדליזם והוא לא נכנס באותו משפט, אני אשמח לדעת סיבה אחרת..

מסתבר שטעיתי....הלכתי על גיל מינימאלי לפי חברות בווטסים גם 13 זה טוב (לפי ווטסים)

פורסם
מאשר הגעה.

גלעד, לדעתי בכדי למנוע ונדליזם מכל סוג שהוא.

היי, בתור אחד שונדליזם והוא לא נכנס באותו משפט, אני אשמח לדעת סיבה אחרת..

מסתבר שטעיתי....הלכתי על גיל מינימאלי לפי חברות בווטסים גם 13 זה טוב (לפי ווטסים)

מצויין אני יהיה שם!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...