Or Netzer פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 אוקיי המצלמה בטעינה.. אני יעשה לנו סרטון על הקהילה (במידה והכל יעבוד) יש לי וידאו אין במחשב אני יטפל בזה טוב טוב מוזיקת רקע.. ויהיה סרט על הקהילה שלנו
Almog Atar פורסם יוני 3, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 3, 2004 אבל קצת באיחור ... ככה ב2 וחצי שלוש לא נורא
Eliran-VFS1 פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 יש סיכוי גבוהה שאני ואיתי נבוא לבד! מישהו יכול לתת לנו כיון? שיגיד לי ואני יפנה אליו למסנגר.. ועוד שאלה אם אנחנו מגעים באוטובוס לאיזה מקום קרוב יש אפשרות שמישהו יאסוף אותנו? ויכניס אותנו לשטח בו אתם נפגשים!? תודה ושיהיה לכולם מפגש מהנה!
yonix4 פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 אני יכול גם לבוא? אני די חדש פה..... זאת שאלה דיי מטומטמת מה זה אני יכול גם לבוא? למה מישהו אסר עליך??? תבוא בכיף זה כיף להכיר פנים חדשות! ואתה לא צריך לבקש רישות ממישהו :roll:
Almog Atar פורסם יוני 3, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 3, 2004 אני יכול גם לבוא? אני די חדש פה..... זאת שאלה דיי מטומטמת מה זה אני יכול גם לבוא? למה מישהו אסר עליך??? תבוא בכיף זה כיף להכיר פנים חדשות! ואתה לא צריך לבקש רישות ממישהו :roll: תבוא בכיף!!! לא צריך לשאול!!
Or Netzer פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 לעזאזל ישבתי עם רן היום הרבה ומסתבר שהכרטיס מסך שלי אין לו INPUT זה רק OUTPUT אוף.. אני אולי יצלם בכל זאת
nimig פורסם יוני 4, 2004 דיווח פורסם יוני 4, 2004 לבון, אנוכי ובתקווה אלעד(הישן) נגיע בשעה 14:30 לפיינל של מסלול 12 תגיעו בהמוניכם