Izik Bakshi פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 באותו יום אני יהיה עמוס בפירוק של חד"ב, יכול להיות שאני יסיים את הפירוק והסידור מוקדם ויגיע.
tomer13an פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 אני יגיע, מי שבא מאיזור הצפון ברכבת שידבר איתי נפגש באחד הקרונות האחרונים..
aviadch פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 חברה המפגש יתחיל בשעה 9 בבוקר עד שעה 17:00 (מעבר לזה מתחיל כבר חושך..)אני מבקש על מנת שאני אקבל אינדיקציה שכל מי שיכול לבוא שישלח לי הודעה פרטית בפורום ואני אעשה רשימה מסודרת... על גבי הפורום של כל מי שיבוא.. אני אשמח גם לראות את צוות ההנהלה שם סליחה על הבורות אבל מה זה? :shock: :| אני מפחד שאני אצא ממש מפגר לכן אני אומר מראש שזה נשמע לי מוכר
Shachar Hzkelevich פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 חברה המפגש יתחיל בשעה 9 בבוקר עד שעה 17:00 (מעבר לזה מתחיל כבר חושך..)אני מבקש על מנת שאני אקבל אינדיקציה שכל מי שיכול לבוא שישלח לי הודעה פרטית בפורום ואני אעשה רשימה מסודרת... על גבי הפורום של כל מי שיבוא.. אני אשמח גם לראות את צוות ההנהלה שם סליחה על הבורות אבל מה זה? :shock: :| אני מפחד שאני אצא ממש מפגר לכן אני אומר מראש שזה נשמע לי מוכר אל תפחד שרשמתי שאני אקבל אינדיקציה התכוונתי שאני אקבל רקע/הכנה למה שיהיה... למישהו יש בפורום משפט בחתימה "מי ששואל טיפש לחמש דקות ומי שלא שואל טיפש לכל החיים" אז אל תיקח את זה קשה :wink:
Avichai Koor פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 כ"כ ברור שאני אגיע שאתה אפילו לא צריך לאשר זאת..
Shachar Hzkelevich פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 כ"כ ברור שאני אגיע שאתה אפילו לא צריך לאשר זאת.. להכין לך עוד זוג מדים?
Shachar Hzkelevich פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 חברה לפי הסקר עוד 14 אמורים להגיע... אני מבקש שתאשרו שאתם באים..
Gilad Brutman פורסם דצמבר 22, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 היי לכולם, מצורף להלן תצ"א עם נקודות חשובות שכולם צריכים להכיר כשמגיעים. ישנם 3 מקומות חשובים: 1. הסונול, תחנת דלק ובה מקום עם שירותים, קפיטריה וכו'. ממוקמת ליד מסוף החרושת. (זוהי תהייה נקודת המפגש הראשונית שלנו) 2. ILS- המקום שבו מצלמים 3. מסוף החרושת, אליו מגיעים בד"כ קווים של חברת קווים. מומלץ למצוא אוטובוס שמגיע למסוף זה. לשאלות נוספות על הגעה לאחד המקומות או שאלות נוספות. צרו קשר בהודעה פרטית או במסן.
dorshay פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 היי לכולם,מצורף להלן תצ"א עם נקודות חשובות שכולם צריכים להכיר כשמגיעים. ישנם 3 מקומות חשובים: 1. הסונול, תחנת דלק ובה מקום עם שירותים, קפיטריה וכו'. ממוקמת ליד מסוף החרושת. (זוהי תהייה נקודת המפגש הראשונית שלנו) 2. ILS- המקום שבו מצלמים 3. מסוף החרושת, אליו מגיעים בד"כ קווים של חברת קווים. מומלץ למצוא אוטובוס שמגיע למסוף זה. לשאלות נוספות על הגעה לאחד המקומות או שאלות נוספות. צרו קשר בהודעה פרטית או במסן. אז ככה מי שמגיע מכיוון צומת סביון מוזמן להצטרף אלי להליכה רגלית אני גר לא רחוק משם ואני מבטיח שלא תלכו לאיבוד. ממולץ להביא כסף לסונול ואם אתם רוצים יש באזור מקדונלס וגם בתוך אולם "שחקים" בתוך השדה. ישנה אופציה ללכת לתמך בגלל ואנחנו ברגל זה יקח זמן אבל זה ממש נחמד שם תיזהרו מהדבורים
Gilad Brutman פורסם דצמבר 22, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 ד"א ציוד שמומלץ להביא: כובע משקפי שמש (אביעד) מצלמה (חובה!!) סקאנר כסף (מומלץ קטן לאוטובוסים) שתיה קרה ופאלפון וקולה (דוד ב"ד) חג שמח!
David Bendavid פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 ד"אציוד שמומלץ להביא: כובע משקפי שמש (אביעד) מצלמה (חובה!!) סקאנר כסף (מומלץ קטן לאוטובוסים) שתיה קרה ופאלפון. חג שמח! תוסיף קולה
Gilad Brutman פורסם דצמבר 22, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 ד"אציוד שמומלץ להביא: כובע משקפי שמש (אביעד) מצלמה (חובה!!) סקאנר כסף (מומלץ קטן לאוטובוסים) שתיה קרה ופאלפון. חג שמח! תוסיף קולה סורי, שחכתי.. :oops:
dorshay פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 ד"אציוד שמומלץ להביא: כובע משקפי שמש (אביעד) מצלמה (חובה!!) סקאנר כסף (מומלץ קטן לאוטובוסים) שתיה קרה ופאלפון. חג שמח! תוסיף קולה סורי, שחכתי.. :oops: חחח יאו הזכרתם לי את החופש אביעד עם המשקפיים שלי גילעד עם הכובע שמסתיר את השיער הדיון מה יותר שווה מילקשייק או שוקו (במילקשייק יש פחות!) השקל שאני חייב לגלעד,ה 14 שהוא חייב לי ואת הדפיות שאביחי הכין מכפיות
Zemer Itshak פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 אממ שתי שאלות.. 1)מה זה סקאנר? 2)מי זה שחר שירטו??
dorshay פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 1. סאנר זה מכשיר שקולט שידורי רדיו בטווח מסוים של תדרים (אפשר לשמוע בעזרת זה את התדר של המגדל ולהתכונן לפני נחיתות\המראות 2. שחר שירטו זה ילד שגר בדרום אם אתה גר באזור שלו סע איתו שהיה לך ממי ללמוד במקום להשתעמם בדרך הוא אחד המוכשרים
Zemer Itshak פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 1. סאנר זה מכשיר שקולט שידורי רדיו בטווח מסוים של תדרים (אפשר לשמוע בעזרת זה את התדר של המגדל ולהתכונן לפני נחיתות\המראות2. שחר שירטו זה ילד שגר בדרום אם אתה גר באזור שלו סע איתו שהיה לך ממי ללמוד במקום להשתעמם בדרך הוא אחד המוכשרים 1)חוקי להשמתמש בסאנר הזה בתדר של נתב''ג?? 2)איך קוראים לו פו בפורום או שאם אתה יכול לתת לי את המסן שלו או להפנות אותו אליי.. תודה וחג-שמח..!!
dorshay פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 1. סאנר זה מכשיר שקולט שידורי רדיו בטווח מסוים של תדרים (אפשר לשמוע בעזרת זה את התדר של המגדל ולהתכונן לפני נחיתות\המראות2. שחר שירטו זה ילד שגר בדרום אם אתה גר באזור שלו סע איתו שהיה לך ממי ללמוד במקום להשתעמם בדרך הוא אחד המוכשרים 1)חוקי להשמתמש בסאנר הזה בתדר של נתב''ג?? 2)איך קוראים לו פו בפורום או שאם אתה יכול לתת לי את המסן שלו או להפנות אותו אליי.. תודה וחג-שמח..!! 1. שמע אנחנו לא משתמשים בסקאנרים אין לנו כאלה דברים כול מה שאני יודע זה מעלעולי בויקיפדיה 2. http://www.vatil.org/vatil/board/profil ... ile&u=1421
Adam Waiser פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 1. סאנר זה מכשיר שקולט שידורי רדיו בטווח מסוים של תדרים (אפשר לשמוע בעזרת זה את התדר של המגדל ולהתכונן לפני נחיתות\המראות2. שחר שירטו זה ילד שגר בדרום אם אתה גר באזור שלו סע איתו שהיה לך ממי ללמוד במקום להשתעמם בדרך הוא אחד המוכשרים 1)חוקי להשמתמש בסאנר הזה בתדר של נתב''ג?? 2)איך קוראים לו פו בפורום או שאם אתה יכול לתת לי את המסן שלו או להפנות אותו אליי.. תודה וחג-שמח..!! יותר נכון לשאול אם חוקי להשתמש בשחר שירטו הזה בתדר של נתב"ג והתשובה היא כמובן שלא!! סתם שחר אחד התותחים כדאי לך מאד להכיר אותו.
lior oren פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 היי לכולם,מצורף להלן תצ"א עם נקודות חשובות שכולם צריכים להכיר כשמגיעים. ישנם 3 מקומות חשובים: 1. הסונול, תחנת דלק ובה מקום עם שירותים, קפיטריה וכו'. ממוקמת ליד מסוף החרושת. (זוהי תהייה נקודת המפגש הראשונית שלנו) 2. ILS- המקום שבו מצלמים 3. מסוף החרושת, אליו מגיעים בד"כ קווים של חברת קווים. מומלץ למצוא אוטובוס שמגיע למסוף זה. לשאלות נוספות על הגעה לאחד המקומות או שאלות נוספות. צרו קשר בהודעה פרטית או במסן. אז ככה מי שמגיע מכיוון צומת סביון מוזמן להצטרף אלי להליכה רגלית אני גר לא רחוק משם ואני מבטיח שלא תלכו לאיבוד. ממולץ להביא כסף לסונול ואם אתם רוצים יש באזור מקדונלס וגם בתוך אולם "שחקים" בתוך השדה. ישנה אופציה ללכת לתמך בגלל ואנחנו ברגל זה יקח זמן אבל זה ממש נחמד שם תיזהרו מהדבורים אני יצטרף אליך אני בא מהכיוון דבר איתי במסן
rotemelal פורסם דצמבר 23, 2008 דיווח פורסם דצמבר 23, 2008 אני מגיע. רק תמסרו לי שעה. המלצה לבאים מכל הכיוונים : לרדת בתחנת רכבת \ אוטובוס ת"T מרכז (ארלוזורוב) ולקחת קו של "קווים" למסוף חרושת
lior oren פורסם דצמבר 23, 2008 דיווח פורסם דצמבר 23, 2008 חברה המפגש יתחיל בשעה 9 בבוקר עד שעה 17:00 (מעבר לזה מתחיל כבר חושך..)תודה מראש תסתכל טוב רותם לפני שאתה שואל
aviadch פורסם דצמבר 23, 2008 דיווח פורסם דצמבר 23, 2008 חברה.... עקב מה שקרה לי בפעם האחרונה יש לי המלצה אישית לכל אחד מכם: לא לקנות טופיפי. זה גם מקלקל את השיניים ועוד כל מיני מערכות בגוף