עבור לתוכן
Gilad Brutman

יום למפגש ILS נבחר תאריך, פרטים נוספים ודגשים.

Recommended Posts

פורסם
חברה המפגש יתחיל בשעה 9 בבוקר עד שעה 17:00 (מעבר לזה מתחיל כבר חושך..)

אני מבקש על מנת שאני אקבל אינדיקציה שכל מי שיכול לבוא שישלח לי הודעה פרטית בפורום ואני אעשה רשימה מסודרת... על גבי הפורום של כל מי שיבוא..

אני אשמח גם לראות את צוות ההנהלה שם

סליחה על הבורות אבל מה זה? :shock: :|

אני מפחד שאני אצא ממש מפגר לכן אני אומר מראש שזה נשמע לי מוכר

פורסם
חברה המפגש יתחיל בשעה 9 בבוקר עד שעה 17:00 (מעבר לזה מתחיל כבר חושך..)

אני מבקש על מנת שאני אקבל אינדיקציה שכל מי שיכול לבוא שישלח לי הודעה פרטית בפורום ואני אעשה רשימה מסודרת... על גבי הפורום של כל מי שיבוא..

אני אשמח גם לראות את צוות ההנהלה שם

סליחה על הבורות אבל מה זה? :shock: :|

אני מפחד שאני אצא ממש מפגר לכן אני אומר מראש שזה נשמע לי מוכר

אל תפחד שרשמתי שאני אקבל אינדיקציה התכוונתי שאני אקבל רקע/הכנה למה שיהיה...

למישהו יש בפורום משפט בחתימה "מי ששואל טיפש לחמש דקות ומי שלא שואל טיפש לכל החיים" אז אל תיקח את זה קשה :wink:

פורסם

היי לכולם,

מצורף להלן תצ"א עם נקודות חשובות שכולם צריכים להכיר כשמגיעים.

ישנם 3 מקומות חשובים:

1. הסונול, תחנת דלק ובה מקום עם שירותים, קפיטריה וכו'. ממוקמת ליד מסוף החרושת. (זוהי תהייה נקודת המפגש הראשונית שלנו)

2. ILS- המקום שבו מצלמים

3. מסוף החרושת, אליו מגיעים בד"כ קווים של חברת קווים. מומלץ למצוא אוטובוס שמגיע למסוף זה.

83282809iv6.th.jpg

לשאלות נוספות על הגעה לאחד המקומות או שאלות נוספות. צרו קשר בהודעה פרטית או במסן.

פורסם
היי לכולם,

ישנם 3 מקומות חשובים:

1. הסונול, תחנת דלק ובה מקום עם שירותים, קפיטריה וכו'. ממוקמת ליד מסוף החרושת. (זוהי תהייה נקודת המפגש הראשונית שלנו)

2. ILS- המקום שבו מצלמים

3. מסוף החרושת, אליו מגיעים בד"כ קווים של חברת קווים. מומלץ למצוא אוטובוס שמגיע למסוף זה.

83282809iv6.th.jpg

לשאלות נוספות על הגעה לאחד המקומות או שאלות נוספות. צרו קשר בהודעה פרטית או במסן.

אז ככה מי שמגיע מכיוון צומת סביון מוזמן להצטרף אלי להליכה רגלית אני גר לא רחוק משם ואני מבטיח שלא תלכו לאיבוד. ממולץ להביא כסף לסונול ואם אתם רוצים יש באזור מקדונלס וגם בתוך אולם "שחקים" בתוך השדה.

ישנה אופציה ללכת לתמך בגלל ואנחנו ברגל זה יקח זמן אבל זה ממש נחמד שם

תיזהרו מהדבורים

פורסם
ד"א

ציוד שמומלץ להביא:

כובע

משקפי שמש (אביעד)

מצלמה (חובה!!)

סקאנר

כסף (מומלץ קטן לאוטובוסים)

שתיה קרה

ופאלפון.

חג שמח!

תוסיף קולה 8):lol:

סורי, שחכתי.. :D :oops:

חחח יאו הזכרתם לי את החופש אביעד עם המשקפיים שלי גילעד עם הכובע שמסתיר את השיער הדיון מה יותר שווה מילקשייק או שוקו (במילקשייק יש פחות!) השקל שאני חייב לגלעד,ה 14 שהוא חייב לי ואת הדפיות שאביחי הכין מכפיות

פורסם

1. סאנר זה מכשיר שקולט שידורי רדיו בטווח מסוים של תדרים (אפשר לשמוע בעזרת זה את התדר של המגדל ולהתכונן לפני נחיתות\המראות

2. שחר שירטו זה ילד שגר בדרום אם אתה גר באזור שלו סע איתו שהיה לך ממי ללמוד במקום להשתעמם בדרך הוא אחד המוכשרים :D

פורסם
1. סאנר זה מכשיר שקולט שידורי רדיו בטווח מסוים של תדרים (אפשר לשמוע בעזרת זה את התדר של המגדל ולהתכונן לפני נחיתות\המראות

2. שחר שירטו זה ילד שגר בדרום אם אתה גר באזור שלו סע איתו שהיה לך ממי ללמוד במקום להשתעמם בדרך הוא אחד המוכשרים :D

1)חוקי להשמתמש בסאנר הזה בתדר של נתב''ג??

2)איך קוראים לו פו בפורום או שאם אתה יכול לתת לי את המסן שלו או להפנות אותו אליי..

תודה וחג-שמח..!!

פורסם

2)איך קוראים לו פו בפורום או שאם אתה יכול לתת לי את המסן שלו או להפנות אותו אליי..

תודה וחג-שמח..!!

1. שמע אנחנו לא משתמשים בסקאנרים אין לנו כאלה דברים כול מה שאני יודע זה מעלעולי בויקיפדיה 8)

2. http://www.vatil.org/vatil/board/profil ... ile&u=1421

פורסם

תודה וחג-שמח..!!

יותר נכון לשאול אם חוקי להשתמש בשחר שירטו הזה בתדר של נתב"ג

והתשובה היא כמובן שלא!!

סתם שחר אחד התותחים כדאי לך מאד להכיר אותו.

פורסם
היי לכולם,

ישנם 3 מקומות חשובים:

2. ILS- המקום שבו מצלמים

83282809iv6.th.jpg

אז ככה מי שמגיע מכיוון צומת סביון מוזמן להצטרף אלי להליכה רגלית אני גר לא רחוק משם ואני מבטיח שלא תלכו לאיבוד. ממולץ להביא כסף לסונול ואם אתם רוצים יש באזור מקדונלס וגם בתוך אולם "שחקים" בתוך השדה.

ישנה אופציה ללכת לתמך בגלל ואנחנו ברגל זה יקח זמן אבל זה ממש נחמד שם

תיזהרו מהדבורים

אני יצטרף אליך אני בא מהכיוון דבר איתי במסן

פורסם

אני מגיע. רק תמסרו לי שעה.

המלצה לבאים מכל הכיוונים :

לרדת בתחנת רכבת \ אוטובוס ת"T מרכז (ארלוזורוב) ולקחת קו של "קווים" למסוף חרושת

פורסם

חברה....

עקב מה שקרה לי בפעם האחרונה יש לי המלצה אישית לכל אחד מכם: לא לקנות טופיפי. זה גם מקלקל את השיניים ועוד כל מיני מערכות בגוף :(

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...