dorshay פורסם דצמבר 19, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 חבר'ה אין מצב לגירסא ל -fs9 ? נו ברצינות קצת הבנת הנקרא... אם קראתם בכלל יפפפההה זה עובד במקרה ל-2004? לא זה רק ל FSX אבבל... FS9 בקרוב מאוד..!
zvi rodes פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 יוצרים יקרים,התקנתי את מנחת הבונים ל-FSX אבל ממה שאני רואה כאשר אני עם הפנים צפונה 1.על המסלול רשום 18 ,צריך להיות 36 2.קיים מבנה קרוב למסלול עם גג ריבועים אדומים ,המבנה נמצא ממול לבננה ,לדעתי יש בעיה בסינרי או בעיה אצלי ,תשובתכם בבקשה.
אורח פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 יוצרים יקרים,התקנתי את מנחת הבונים ל-FSX אבל ממה שאני רואה כאשר אני עם הפנים צפונה 1.על המסלול רשום 18 ,צריך להיות 36 2.קיים מבנה קרוב למסלול עם גג ריבועים אדומים ,המבנה נמצא ממול לבננה ,לדעתי יש בעיה בסינרי או בעיה אצלי ,תשובתכם בבקשה. המבנה הוא אוטוג'ן דיפלוטי , מה שכן אתה צריך את הלאנדקלאס לFSX
Doron_Angel פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 יוצרים יקרים,התקנתי את מנחת הבונים ל-FSX אבל ממה שאני רואה כאשר אני עם הפנים צפונה 1.על המסלול רשום 18 ,צריך להיות 36 2.קיים מבנה קרוב למסלול עם גג ריבועים אדומים ,המבנה נמצא ממול לבננה ,לדעתי יש בעיה בסינרי או בעיה אצלי ,תשובתכם בבקשה. המבנה הוא אוטוג'ן דיפלוטי , מה שכן אתה צריך את הלאנדקלאס לFSX היי אביב, היכ ניתן להשיג את ה-LandClass?
Yoav Hahamo פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 ואו יצא מדהים דור ואביב! מחכה שיצא גם לFS9
אורח פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 יוצרים יקרים,התקנתי את מנחת הבונים ל-FSX אבל ממה שאני רואה כאשר אני עם הפנים צפונה 1.על המסלול רשום 18 ,צריך להיות 36 2.קיים מבנה קרוב למסלול עם גג ריבועים אדומים ,המבנה נמצא ממול לבננה ,לדעתי יש בעיה בסינרי או בעיה אצלי ,תשובתכם בבקשה. המבנה הוא אוטוג'ן דיפלוטי , מה שכן אתה צריך את הלאנדקלאס לFSX היי אביב, היכ ניתן להשיג את ה-LandClass? כרגע לא ניתן ,הוא עובר שיפוצים והוא יעלה בקרוב (טוב יותר, חזק יותר ויפה יותר )