עבור לתוכן
Yahav Barzilay

*תל נוף* תל אביב וגישה היום..

Recommended Posts

פורסם

שבת שלום חברים,

אחרי המון חודשים ארוכים שלא פיקחתי לקראת חד"ב הגיע הזמן להוריד שכבות עבות של חלודה שהצטברה. לשם כך גייסתי את אלמוג שיהיה על תל אביב ואני על גישה מ-17:15 מקומי ועד שימאס.

תהיו סלחנים, כי בכל זאת לא השמעתי את קולי ברשת המון המון זמן (ובטח החדשים מביניכם לא שמעו מעולם :lol: )

כל עמדה אחרת מוזמנת להצטרף, וכמובן בציפיה לכמה שיותר ירוקים.

:)

פורסם
  Yahav Barzilay כתב:
תודה לכל מי שטס, היה אחלה להתחלה אבל עדיין לא מספיק כדי לחזור לכושר 8)

יש סיכוי שנעלה גם יותר מאוחר אז שימו לב :)

כל הכבוד על הפיקוח המלא!

יש לי עוד שעה לנחיתה, אשמח לנחות עם פיקוח בבן גוריון :)

פורסם

פיקוח מצויין כל העמדות מקצועי עם תנועה כמו שצריך קרקע מגדל גישה סנטר אללה היה כייף לאאלה :D =D> =D> =D> =D> =D> כל העמדות מחוברות פשוט תענוג :BIG:

ובדרך היו לי 6 סנטרים ונחיתה במינכן עם פיקוח בקיצור אני חייב להוריד את הכובע היה תותח@!@!@! :scatter: :lol: =D> =D> =D>

פורסם

לצערי לא יכולתי לטוס כי פרמטתי את המחשב ולא הספקתי להתקין את הסימולטור וכל מה שצריך, רק אחרי שירד הפיקוח סיימתי.

פורסם

בגלל תור במקלחת האזמ נשאר על הקרקע בבונים אבל לא לאורך זמן

ולצערי כאשר המראתי ונכנסתי לנתיב כבר כמעט כולם ירדו :cry: :cry: :cry: :cry:

אבל לשמחתי היוניקום הקולי לא איכזב ואפילו הפתיע ולא היה רגע דל שבו היה שקט בערוץ כל

הזמן טקסט ודיבור ותירגולים של הליכים שונים מעלי :mrgreen:

אני טסתי לי הלוך ושוב מהבנוים לראשון וקרבל הצטרף אליי בראשון למבנה צמוד לאורך כל קו החוץ והקפות בהבונים :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (תמונות בקרוב )

בנוסף היתה המון תנועה שנשארה זמן של כשעה ואפילו יותר לאחר שהפיקוח ירד .

תנועה מאוד מגובנת של ססנות F16 767 ושאר ירקות . אופס זה פסח לא חנוכה :lol:

בקיצר זה רק מראה שאפשר לטוס ולהנות גם אחרי שהפקח ירד רק מה שצריך זה תנועה מגובנת של גם קרבי גם אזמ גם כבדים וגם ססנות כדי למלא את המכם בירוק :mrgreen:

פן ירבו ערבי שישי וימים כאלו של מרחב טיסה מפוץץ עד אפס מקום .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...