Yahav Barzilay פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 שבת שלום חברים, אחרי המון חודשים ארוכים שלא פיקחתי לקראת חד"ב הגיע הזמן להוריד שכבות עבות של חלודה שהצטברה. לשם כך גייסתי את אלמוג שיהיה על תל אביב ואני על גישה מ-17:15 מקומי ועד שימאס. תהיו סלחנים, כי בכל זאת לא השמעתי את קולי ברשת המון המון זמן (ובטח החדשים מביניכם לא שמעו מעולם ) כל עמדה אחרת מוזמנת להצטרף, וכמובן בציפיה לכמה שיותר ירוקים.
Shireto Shahar פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 אם אני לא ילמד לביולוגיה אני עולה מגדל
David Bendavid פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 אם לא תרדו עד שאני אגיע, צפו לאל על 193 מלוב
OmriSoudry פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 מחובר עד סביבות 1900 מקומי, אפילו שזה רק בסופ"ש :roll:
uvdude פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 "רק בסופ"ש" - 6 עמדות מחוברת מקרקע ועד ת"א. אני מבין שאין טייסים שקופצים על המציאה?
tomer13an פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 לקחתי את האוטובוס 320 לסיבוב קטן ללרנקה, היה אחלה פיקוח מהחניה עד ליציאה מהמרחב האווירי של ישראל
Ben Bezalel פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 יאללה חברים *גישה *מגדל *קרקע *הרצליה *ת''א *ש''ד מחכים רק לכם...!
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 19, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 BenBezalel כתב: יאללה חברים*גישה *מגדל *קרקע *הרצליה *ת''א *ש''ד מחכים רק לכם...! תל נוף
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 19, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 תודה לכל מי שטס, היה אחלה להתחלה אבל עדיין לא מספיק כדי לחזור לכושר יש סיכוי שנעלה גם יותר מאוחר אז שימו לב
David Bendavid פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 Yahav Barzilay כתב: תודה לכל מי שטס, היה אחלה להתחלה אבל עדיין לא מספיק כדי לחזור לכושר יש סיכוי שנעלה גם יותר מאוחר אז שימו לב כל הכבוד על הפיקוח המלא! יש לי עוד שעה לנחיתה, אשמח לנחות עם פיקוח בבן גוריון
Mark163 פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 פיקוח מצויין כל העמדות מקצועי עם תנועה כמו שצריך קרקע מגדל גישה סנטר אללה היה כייף לאאלה =D> =D> =D> =D> =D> כל העמדות מחוברות פשוט תענוג :BIG: ובדרך היו לי 6 סנטרים ונחיתה במינכן עם פיקוח בקיצור אני חייב להוריד את הכובע היה תותח@!@!@! :scatter: =D> =D> =D>
אורח פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 לצערי לא יכולתי לטוס כי פרמטתי את המחשב ולא הספקתי להתקין את הסימולטור וכל מה שצריך, רק אחרי שירד הפיקוח סיימתי.
Idan Traub פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 בגלל תור במקלחת האזמ נשאר על הקרקע בבונים אבל לא לאורך זמן ולצערי כאשר המראתי ונכנסתי לנתיב כבר כמעט כולם ירדו :cry: :cry: :cry: :cry: אבל לשמחתי היוניקום הקולי לא איכזב ואפילו הפתיע ולא היה רגע דל שבו היה שקט בערוץ כל הזמן טקסט ודיבור ותירגולים של הליכים שונים מעלי :mrgreen: אני טסתי לי הלוך ושוב מהבנוים לראשון וקרבל הצטרף אליי בראשון למבנה צמוד לאורך כל קו החוץ והקפות בהבונים :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (תמונות בקרוב ) בנוסף היתה המון תנועה שנשארה זמן של כשעה ואפילו יותר לאחר שהפיקוח ירד . תנועה מאוד מגובנת של ססנות F16 767 ושאר ירקות . אופס זה פסח לא חנוכה בקיצר זה רק מראה שאפשר לטוס ולהנות גם אחרי שהפקח ירד רק מה שצריך זה תנועה מגובנת של גם קרבי גם אזמ גם כבדים וגם ססנות כדי למלא את המכם בירוק :mrgreen: פן ירבו ערבי שישי וימים כאלו של מרחב טיסה מפוץץ עד אפס מקום .