dolev_ravid פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 היי חבר'ה אני מתעניין ורוצה לדעת האם בעבר עלה הנושא שנממן לנו שרת ישראלי אשר יתחבר לרשת ויאפשר לחבר'ה בארץ להינות מהרשת בצורה טובה מה שגם השרת יכול לשמש גם כשרת קול וכך להפחית את העומס על השרתים הקיימים ברשת מה דעתכם ? הנושא כבר הועלה או שזאת פעם ראשונה ?
David Bendavid פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 היי חבר'האני מתעניין ורוצה לדעת האם בעבר עלה הנושא שנממן לנו שרת ישראלי אשר יתחבר לרשת ויאפשר לחבר'ה בארץ להינות מהרשת בצורה טובה מה שגם השרת יכול לשמש גם כשרת קול וכך להפחית את העומס על השרתים הקיימים ברשת מה דעתכם ? הנושא כבר הועלה או שזאת פעם ראשונה ? הוצאה ענקית ולא נחוצה. השרתים האירופיים והאמריקאית מעולים ומספיקים.
dolev_ravid פורסם דצמבר 21, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 אם אנחנו קהילה אני לא חושב שזאת הוצאה ענקית כל כך. שרת מעולה יכול לעלות לנו בחודש 400 שקל גג.... בוא תחלק את זה לקהילה שתתמוך ותתרום יצא שזה יהיה ממש זול והנה ככה אפשר לתרום לרשת שרת , להוריד את העומס משאר השרתים ולגרום לחבר'ה בישראל להינות עוד יותר מהרשת ..
dorshay פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 אם אנחנו קהילה אני לא חושב שזאת הוצאה ענקית כל כך.שרת מעולה יכול לעלות לנו בחודש 400 שקל גג.... בוא תחלק את זה לקהילה שתתמוך ותתרום יצא שזה יהיה ממש זול והנה ככה אפשר לתרום לרשת שרת , להוריד את העומס משאר השרתים ולגרום לחבר'ה בישראל להינות עוד יותר מהרשת .. אני חושב שאתה מתבלבל בשביל שרת VATSIM צריך שרת חזק יחסית עלות שרת שרת חזק שיחזיק למשך 5-6 שנים 7-12 אלף שקל ללקוח פשוט. אחזקה בחוות השרתים עולה לא מעט כסף גם כן, אם אני יזכה בלוטו נתרום שרת ל VATIL בינתים למישהו יש שקל?
David Bendavid פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 אם אנחנו קהילה אני לא חושב שזאת הוצאה ענקית כל כך.שרת מעולה יכול לעלות לנו בחודש 400 שקל גג.... בוא תחלק את זה לקהילה שתתמוך ותתרום יצא שזה יהיה ממש זול והנה ככה אפשר לתרום לרשת שרת , להוריד את העומס משאר השרתים ולגרום לחבר'ה בישראל להינות עוד יותר מהרשת .. אני חושב שאתה מתבלבל בשביל שרת VATSIM צריך שרת חזק יחסית עלות שרת שרת חזק שיחזיק למשך 5-6 שנים 7-12 אלף שקל ללקוח פשוט. אחזקה בחוות השרתים עולה לא מעט כסף גם כן, אם אני יזכה בלוטו נתרום שרת ל VATIL בינתים למישהו יש שקל? אתה טועה, שרת שאמור להחזיק מאות מטוסים, יקח בסביבות ה-3500$ לחודש כולל תחזוקה בחווה ואפילו יותר.
dorshay פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 אם אנחנו קהילה אני לא חושב שזאת הוצאה ענקית כל כך.שרת מעולה יכול לעלות לנו בחודש 400 שקל גג.... בוא תחלק את זה לקהילה שתתמוך ותתרום יצא שזה יהיה ממש זול והנה ככה אפשר לתרום לרשת שרת , להוריד את העומס משאר השרתים ולגרום לחבר'ה בישראל להינות עוד יותר מהרשת .. אני חושב שאתה מתבלבל בשביל שרת VATSIM צריך שרת חזק יחסית עלות שרת שרת חזק שיחזיק למשך 5-6 שנים 7-12 אלף שקל ללקוח פשוט. אחזקה בחוות השרתים עולה לא מעט כסף גם כן, אם אני יזכה בלוטו נתרום שרת ל VATIL בינתים למישהו יש שקל? אתה טועה, שרת שאמור להחזיק מאות מטוסים, יקח בסביבות ה-3500$ לחודש כולל תחזוקה בחווה ואפילו יותר. ואללה? לא ידעתי כמה הדרישות של השרתים האלה גבוהות... בכול מקרה כשנגיע למצב שישראל תצטרך שרת מקומי מרוב תנועה השרת לא יהווה בעיה כולכך גדולה. ודרך אגב מה המדניות של VATSIM לגבי חסויות?
David Bendavid פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 אם אנחנו קהילה אני לא חושב שזאת הוצאה ענקית כל כך.שרת מעולה יכול לעלות לנו בחודש 400 שקל גג.... בוא תחלק את זה לקהילה שתתמוך ותתרום יצא שזה יהיה ממש זול והנה ככה אפשר לתרום לרשת שרת , להוריד את העומס משאר השרתים ולגרום לחבר'ה בישראל להינות עוד יותר מהרשת .. אני חושב שאתה מתבלבל בשביל שרת VATSIM צריך שרת חזק יחסית עלות שרת שרת חזק שיחזיק למשך 5-6 שנים 7-12 אלף שקל ללקוח פשוט. אחזקה בחוות השרתים עולה לא מעט כסף גם כן, אם אני יזכה בלוטו נתרום שרת ל VATIL בינתים למישהו יש שקל? אתה טועה, שרת שאמור להחזיק מאות מטוסים, יקח בסביבות ה-3500$ לחודש כולל תחזוקה בחווה ואפילו יותר. ואללה? לא ידעתי כמה הדרישות של השרתים האלה גבוהות... בכול מקרה כשנגיע למצב שישראל תצטרך שרת מקומי מרוב תנועה השרת לא יהווה בעיה כולכך גדולה. ודרך אגב מה המדניות של VATSIM לגבי חסויות? שרתים עולים המון היום, במיוחד כשבשביל שהשרת ישרוד אתה חייב לקנות מותג (HP, DELL,IBM,INTEL ודומיהם), בנוסף, בשביל עומס כזה צריך רוחב פס גבוה (מעל 100MBS), שזה גם חתיכת הוצאה, בקיצור, זה לא צחוק העסק הזה. בקשר לחסויות מVATSIM, אני לא רואה סיבה למה שהם יתנו חסויות, הם הרי לפי מה שידוע לי לא מקבלים כסף.
4x-amr פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 אם אנחנו קהילה אני לא חושב שזאת הוצאה ענקית כל כך.שרת מעולה יכול לעלות לנו בחודש 400 שקל גג.... בוא תחלק את זה לקהילה שתתמוך ותתרום יצא שזה יהיה ממש זול והנה ככה אפשר לתרום לרשת שרת , להוריד את העומס משאר השרתים ולגרום לחבר'ה בישראל להינות עוד יותר מהרשת .. אני חושב שאתה מתבלבל בשביל שרת VATSIM צריך שרת חזק יחסית עלות שרת שרת חזק שיחזיק למשך 5-6 שנים 7-12 אלף שקל ללקוח פשוט. אחזקה בחוות השרתים עולה לא מעט כסף גם כן, אם אני יזכה בלוטו נתרום שרת ל VATIL בינתים למישהו יש שקל? VATSIM.net - CODE OF REGULATIONS ARTICLE I. MEMBERSHIP B. Fees: VATSIM.net does not charge any fees to apply for or to retain membership in the organization. In addition, no member of VATSIM.net may request money or charge fees as a prerequisite to advancing an individual in rank and no member may offer to pay money or a fee to another in order to secure an advancement in rank. In addition, no individual or entity is permitted to resell or make any commercial or noncommercial use of the VATSIM.net network which involves the payment of money or goods to said individual or entity or such party’s designee without the prior written consent of the VATSIM.net Founders or their designated agent. The prohibitions set forth in this paragraph expressly include any and all sales and/or solicitations of money, goods and services no matter for what purpose, person, group or cause, without limitation. Individuals violating these rules, regardless of their rating, may be
Mark163 פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 שמע 60 פינג לאירופה לא כזה סיפור חוץ מיזה למה להוריד עומס יש 7 סרברים שונים ואין להם בעיות קול או משהו כזה
Doron_Angel פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 אם אנחנו קהילה אני לא חושב שזאת הוצאה ענקית כל כך.שרת מעולה יכול לעלות לנו בחודש 400 שקל גג.... בוא תחלק את זה לקהילה שתתמוך ותתרום יצא שזה יהיה ממש זול והנה ככה אפשר לתרום לרשת שרת , להוריד את העומס משאר השרתים ולגרום לחבר'ה בישראל להינות עוד יותר מהרשת .. אינני חושב כי Linux :wink: יכול להוות פלטפורמה, כך שהעלויות תהיינה גבוהות. יש להביא את נושא השרידות בחשבון וכמובן את הדרישה לרוחב פס גבוה, אשר לדעתי יהווה משקל משמעותי בסל העלויות החודשיות...
dolev_ravid פורסם דצמבר 22, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 לינוקס יכולה בהחלט להיות פלטפורמה למעלה מארבע שנים אני עובד עם לינוקס כיום אני מנהל בישראל את אחת ההפצות לינוקס הגדולות שיש (אובונטו - http://ubuntu-il.com). לינוקס יכולה להיות פלטפורמה מעולה ...
David Bendavid פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 לינוקס יכולה בהחלט להיות פלטפורמהלמעלה מארבע שנים אני עובד עם לינוקס כיום אני מנהל בישראל את אחת ההפצות לינוקס הגדולות שיש (אובונטו - http://ubuntu-il.com). לינוקס יכולה להיות פלטפורמה מעולה ... לא מזלזל בלינוקס, פלטפורמה חזקה מאוד עם המון יכולות. אבל FLIGHT SIMULATOR היא של מיקרוסופט, ומיקרוסופט דואגת טוב טוב לכך שהמוצרים שלא לא יתמכו בLINUX.
bar levy פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 לינוקס יכולה בהחלט להיות פלטפורמהלמעלה מארבע שנים אני עובד עם לינוקס כיום אני מנהל בישראל את אחת ההפצות לינוקס הגדולות שיש (אובונטו - http://ubuntu-il.com). לינוקס יכולה להיות פלטפורמה מעולה ... לא מזלזל בלינוקס, פלטפורמה חזקה מאוד עם המון יכולות. אבל FLIGHT SIMULATOR היא של מיקרוסופט, ומיקרוסופט דואגת טוב טוב לכך שהמוצרים שלא לא יתמכו בLINUX. כן אבל VATSIM זה לא Flight Simulator זה של סימולטורים לדוגמא אתה יכול להתחבר לVATSIM עם הסימולטור X-Plane
Ilan Jonas פורסם דצמבר 22, 2008 דיווח פורסם דצמבר 22, 2008 הנושא הזה עולה הרבה... שרת ישראלי לא בהכרח יועיל ועלול אפילו להזיק, מאחר שמה שקובע יותר הוא הקשר שלו לשאר השרתים ולא הקשר שלכם אליו. אם הקשר של שרת ישראלי לא יהיה טוב לשרתי ואטסים האחרים, זה יזיק לכל הרשת. שרת קול זה דבר אפשרי וגם דורש פחות, אבל צריך לזכור שהקשר של מדינות בעולם לישראל הוא לא מהמהירים, ואנחנו עלולים לאבד תנועה בגלל בעיות קול.
Doron_Angel פורסם דצמבר 23, 2008 דיווח פורסם דצמבר 23, 2008 לינוקס יכולה בהחלט להיות פלטפורמהלמעלה מארבע שנים אני עובד עם לינוקס כיום אני מנהל בישראל את אחת ההפצות לינוקס הגדולות שיש (אובונטו - http://ubuntu-il.com). לינוקס יכולה להיות פלטפורמה מעולה ... לא מזלזל בלינוקס, פלטפורמה חזקה מאוד עם המון יכולות. אבל FLIGHT SIMULATOR היא של מיקרוסופט, ומיקרוסופט דואגת טוב טוב לכך שהמוצרים שלא לא יתמכו בLINUX. כן אבל VATSIM זה לא Flight Simulator זה של סימולטורים לדוגמא אתה יכול להתחבר לVATSIM עם הסימולטור X-Plane אני עובד על Ubuntu באחד מהמחשבים שלי בבית. השאלה אם תשתית VATSIM כתובה בקוד פתוח אשר ירוץ על לינוקס...