yossilevy פורסם ספטמבר 29, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2003 שלום לכולם! אני מאד שמח שיש ביקוש גדול לטיסות (במיוחד כשזה בחינם ) אבל לא כולם יכולים לעלות על מטוס בעל 4 מושבים. זו לא הבפעם הראשונה והאחרונה, אז יש למה לצפות. בכל אופן, תמיד אפשר לטוס איתי בתשלום לא גדול במיוחד . במיוחד לכל החברים החדשים שעדיין לא מכירים אותי, יש לכם הזדמנות לנסות את כישוריכם בהנמכות אמיתיות בבן גוריון או סתם טיסות בנתיב .... אז נשמור על קשר. לכל המאוכזבים - מצטער.:cry: שלכם יוסי לוי
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 30, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2003 אנשים.. הייתי היום בטיסה עם יוסי ומוטי .... ואיציק חבר חדש בחטיבה טסנו לחיפה T&G על מסלול 16 וחזרה להרצליה... היה אחלה טיסה ואחלה מזג אוויר היה אחלה ותודה ליוסי ומוטי על ההזדמנות ולפי מה שהבנתי היא לא אחרונה אז מה שייצא לו אני מבטיח שהוא יהנה..
yizhaq פורסם ספטמבר 30, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2003 לכולם שלום. ברצוני להודות ליוסי מוטי ואלעד על כך שעשו לי את השבוע. בפעם הראשונה בחיי טסתי על מטוס קל. וזה פשוט היה כיף. באמת הרגשתי את השמים. ולראות את כל הכבישים והערים שאני עובר לידם כל יום מגובה פשוט היה ...אני אומר את זה בלשון ארון ארון ...זה היה פשוט פה פה פה!!! ושוב תודה ליוסי על ההזמנה, למוטי על הטיסה ולאלעד על ליווי מהנה.