guyishai פורסם יוני 1, 2004 דיווח פורסם יוני 1, 2004 שלום, לצערי כל נסיונותי להתגבר על הבעיה בפדלים שלי (ch pedals רגילים), לא הצליחו, ואני שוקל לקנות פדלים חדשים בחיבור USB. רציתי לשאול את מי שמשתמש בהם: 1. האם הם נתקלו בבעיות עם הפדלים כגון הבעיה שהיתה לי (http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=2325)? 2. האם הפדלים עובדים כמו פדלים של מטוס אמיתי כך שכשלוחצים פדל אחד קדימה השני הולך אחורה? תודה!
iroth פורסם יוני 1, 2004 דיווח פורסם יוני 1, 2004 יש לי ולא נתקלתי בבעיות. וכן - אחד הולך קדימה, אחד אחורה וגם בכל רגל יש מעצורים - כמו באמיתי... בהצלחה!
Moshico Biller פורסם יוני 1, 2004 דיווח פורסם יוני 1, 2004 תגידו מאיפה יש לכם את ההגה עם פדלים? מהארץ? ואתה מתכוון לקנות חדש עם כן מהארץ? ואיפה יש בארץ עם כן?
guyishai פורסם יוני 1, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 1, 2004 ישראל- לא נתקלת גם בבעית הרזולוציה הנמוכה נכון? ומושיקו- ניתן לקנות את הפדלים רק מחנויות מחו"ל. אני אישית קניתי פעם שעברה את היוק שלי ואת הפדלים הלא טובים מארה"ב ודוד שלי הביא אותם לארץ. עכשיו כנראה שאני אחזור על התרגיל
Tomer Haim פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 לי הייתה בעייה דומה, היה לי סטיק של CH ופדלים ששניהם GAME PORT ואז קניתי את הסטיק עם המצערת, פסיעה ותערובת שהוא USB וכמו שקרה לך, להא הצלחתי לחבר את הפדלים אז קניתי פדלים USB - הם אמתיות - אךנתקלתי בבעיה אחרת, כשה VATSIM מחובר ויש תנועות חריפות בפדלים, זה מעמיס על ה CPU ומוריד FPS , לבסוף אני חיברתי את הסטיק הישן ל GAMEPORT ןאת הפדלים אליו ואת הסטיק החדש ל USB - ניטרלתי את כל הצירים של הסטיק הישן בסימולטור ומבחינת המחשב, הישן קיים רק על מנת שהפדלים יעבדו דרכו, אולי אצלך בעיית ה USB לא תתרחש זה התלוי ב USB ובמהירות המחשב
guyishai פורסם יוני 2, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 2, 2004 תומר, איזה מחשב יש לך? לי יש מחשב חזק אז נראה לי שלא יהיו בעיות ביצועים.