Yarin_l10 פורסם דצמבר 24, 2008 דיווח פורסם דצמבר 24, 2008 עוד לא הבנתי מה זה? אירוע? מה התאריך,השעה,הפרטים?
rotemelal פורסם דצמבר 24, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 24, 2008 זה לא אירוע זה נתיבים פנים ארציים שנפתחו ! אתם מוזמנים להרשם ולטוס www.eastavia.com המטוסים הזמינים לכל הטורים הם : ATRים וb58
David Bendavid פורסם דצמבר 24, 2008 דיווח פורסם דצמבר 24, 2008 רותם, כמעט ואי אפשר לקרוא את הכתוב (קשה מאוד). תוריד את האפקטים מהכתב כדיי שאפשר יהיה לקרוא בקלות.
Adam Waiser פורסם דצמבר 24, 2008 דיווח פורסם דצמבר 24, 2008 רותם שים לב שבהודעה שלך יש סממנים שמישהו עלול לפרש כפוגעניים ומתריסים אולי עוד לא היית פה אז אבל פעם אחרונה שפרסמנו בתום לב באנר שכיכבו בו דגל המדינה ותמונה של כיפת הסלע היה מי שנפגע מכך והיה מאד לא נעים (וזה בלשון המעטה). אם לא ברור לך צור קשר בפרטי בהקדם ואשמח להסביר לך על מה מדובר. ולכל מי שמגרד לו אני לא מתכוון שיתחיל כאן שוב הוויכוח אז תתאפקו
Chen Cohen פורסם דצמבר 24, 2008 דיווח פורסם דצמבר 24, 2008 רותם שים לב שבהודעה שלך יש סממנים שמישהו עלול לפרש כפוגעניים ומתריסיםאולי עוד לא היית פה אז אבל פעם אחרונה שפרסמנו בתום לב באנר שכיכבו בו דגל המדינה ותמונה של כיפת הסלע היה מי שנפגע מכך והיה מאד לא נעים (וזה בלשון המעטה). אם לא ברור לך צור קשר בפרטי בהקדם ואשמח להסביר לך על מה מדובר. ולכל מי שמגרד לו אני לא מתכוון שיתחיל כאן שוב הוויכוח אז תתאפקו אין לך מושג כמה מגרד.............
4x-amr פורסם דצמבר 24, 2008 דיווח פורסם דצמבר 24, 2008 רותם שים לב שבהודעה שלך יש סממנים שמישהו עלול לפרש כפוגעניים ומתריסיםאולי עוד לא היית פה אז אבל פעם אחרונה שפרסמנו בתום לב באנר שכיכבו בו דגל המדינה ותמונה של כיפת הסלע היה מי שנפגע מכך והיה מאד לא נעים (וזה בלשון המעטה). אם לא ברור לך צור קשר בפרטי בהקדם ואשמח להסביר לך על מה מדובר. ולכל מי שמגרד לו אני לא מתכוון שיתחיל כאן שוב הוויכוח אז תתאפקו אדם מת עלייך!!!! ושאף אחד לא יתחיל כאן וויכוח....!!! :shock: הפעם הקודמת כבודה במקומה מונח...פה אין אף אחד שיכול לטעון להתרסה... רותם אני איתך אם לא בא לך לשנות אל תשנה ובעצם אני מבקש ממך לא לשנות...! בנתיים עד שממשלת ישראל תחליט אחרת התמונה הזאת חוקית לגמרי. אדם אין התרסה אלא דעות שונות פעם שעברה לא התערבתי אבל יש גבול לכל תעלול..
Adam Waiser פורסם דצמבר 24, 2008 דיווח פורסם דצמבר 24, 2008 טוב תכלס זה לא מעניין אותי אותי רק מעניין שלא יקרה מזה שעוד פעם יבוא מישהו ויטען שוואטיל עושה פרובוקציות בגלל משהו שחבר עשה בתום לב ומוצג בפורום הרשמי של וואטיל. ברור שיש הבדל בין המקרים ובטח שאני לא טוען שרותם או מי שעיצב את התמונה בא להתריס. למעשה אני בטוח שלא! אני לא אגיד לאף אחד מה לפרסם ומה לא אבל אם נראה לי שזה הולך להביא אותנו שוב למצב דומה למה שהיה עם המצרים אני מרגיש חובה לבקש מאותו אדם שלפחות ישים לב לנקודה הזו ויהיה אחראי. אם הוא מחליט להשאיר את זה ככה שיבושם לו. אני מתאר לעצמי שאיש מאיתנו לא רוצה להגיע שוב למקום הזה שהיינו בו. וזה בכלל לא קשור לדעתי או דעתכם הפוליטית נקודה. נגמר הוויכוח
rotemelal פורסם דצמבר 24, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 24, 2008 אני עיצבתי את התמונה. אני לא מתכוון להסיר\לשנות מהסיבה הבאה התמונה כוללת את:הכותל המערבי,כיפת הסלע,ומסגד אל-אקצע. כחברה מתוקנת שחיה במדינה מודרנית אני לא מבין מה הבעיה.
dorshay פורסם דצמבר 24, 2008 דיווח פורסם דצמבר 24, 2008 אני לא מכיר את הסיפור שהיה פעם קודמת בנושא אבל סתם כדי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי מה הבעיה בתמונה של אתר בתוך שטחה של מדינת ישראל?בכול מקרה לא באתי לעורר רוחות בפורום ולכן את התשובה תכתבו לי בפרטי