Tomer Haim פורסם דצמבר 29, 2008 דיווח פורסם דצמבר 29, 2008 קבלו: http://www.virtual-flight.com/dl/fsx/llhz.zip
GR27 פורסם דצמבר 29, 2008 דיווח פורסם דצמבר 29, 2008 קבלו:http://tomer.ifschool.net/dl/fsx/llhz.zip תודה תומר. :wink:
אורח פורסם דצמבר 29, 2008 דיווח פורסם דצמבר 29, 2008 יש בעיה באון ליין. אין תאום בין הסינרי של FSX לסנרי של FS9 ולסקטור. המסלול נמצא מעט דרומה ומערבה לאומת הסקטור.
David Bendavid פורסם דצמבר 29, 2008 דיווח פורסם דצמבר 29, 2008 יש בעיה באון ליין.אין תאום בין הסינרי של FSX לסנרי של FS9 ולסקטור. המסלול נמצא מעט דרומה ומערבה לאומת הסקטור. זה קורה בדרך-כלל עם הסינרים של FSX עקב זה שמתקנים את המיקומים בFSX.
mickey lip פורסם דצמבר 29, 2008 דיווח פורסם דצמבר 29, 2008 יש בעיה באון ליין.אין תאום בין הסינרי של FSX לסנרי של FS9 ולסקטור. המסלול נמצא מעט דרומה ומערבה לאומת הסקטור. זה קורה בדרך-כלל עם הסינרים של FSX עקב זה שמתקנים את המיקומים בFSX. על הסקטור זה נראה כאילו רן מחוץ למסלול. המפתן שלו הוא בערך אחרי הקושרת שניה מתחילת המסלול. בריצת המראה זה נראה כאילו המטוס רץ ישר לחניות. אני מוצא קושי רב לפקח איתו . לדעתי כרגע לא לאשר אותו לשימוש באון ליין, אלא אם יתוקן הסקטור / סינרי / כולם עוברים ל FSX. ובלי קשר, תודה דוד על העבודה הרבה שאתה משקיע בבנית הסינרים.
Tomer Haim פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 מה שאתה אומר, נכון, ומתאים לכל הסנרים של FSX, FS2004 מוקם ונבנה על בסיס המיקומים של מיקרוסופט FSX נבנה בעידן מדוייק יותר כי היום יש GOOGLE EARTH וכל הסימולטור מיושר לפיו זה משהו שאנחנו חייבים לעבור, מי שטס על FSX צריך להתקין סנרים של FSX. מתי שרוב האנשים יטוסו על FSX, יתוקנו הסקטורים בהתאם דרך אגב גם חו"ל סובלים מאותה בעיה
David Bendavid פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 יש בעיה באון ליין.אין תאום בין הסינרי של FSX לסנרי של FS9 ולסקטור. המסלול נמצא מעט דרומה ומערבה לאומת הסקטור. זה קורה בדרך-כלל עם הסינרים של FSX עקב זה שמתקנים את המיקומים בFSX. לדעתי כרגע לא לאשר אותו לשימוש באון ליין, אלא אם יתוקן הסקטור / סינרי / כולם עוברים ל FSX. מיקי, עם כל הכבוד ככה לא מתפתחים, אם לא יאשרו את הסינרים של FSX באונליין, משמע אנשים יעדיפו להשאר עם FS9, וככה בעצם לא נתפתח. אני חושב שכדאי להתגבר על התופעה, פשוט לחייב נגיד לרשום בREMARKS שאותו האחד משתמש בFSX, ואז אתה יוצא מנק' הנחה שיכול להיות "עיווט" במיקום.
אורח פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 המצב דומה לתאום בין FS9 ל XPLANE, רק שהמיקום יחסית קרובים יותר מאשר ב X. לדעתי פשוט לרשום בהערות FSX כדי שהפקחים ידעו. FSX מתחיל לתפוס תאוצה ואני חייב לציין שמעבר לזה שהרצליה הזכיר לי יותר את מיאמי ב FSX מאשר את הרצליה (אהבתי את שורת הבתים בפיינל, רק שהם ממוקמים לא נכון). ואני כניראה יעביר את המפלצת שידרוג קל כדי ש FSX יעבוד יותר טוב.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 מיקי, אולי במקום זה נתקן הסקטור והסינרים של FS9 לא יהיו מאושרים לטיסה? :wink: גם בסינרי הדיפולטי יש סטייה בחלק מהמקומות בין FS9 לFSX, אולי שווה להוציא גרסה חדשה של סקטור שאפשר לברור בין תצוגת קרקע של FS9 לFSX. בראש פינה אגב רחבת החנייה B של FSX נמצאת בכלל מזרחית למסלול 33 בFS9. אבל אם מעכשיו נדאג לפתח סינרים לפי GOOGLE EARTH אז זה כמו רפרנס שיישר קו לכולם, גם לאנקלאס, גם סינרים ואפילו פוטוריל וMESH.
אורח פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 מיקי, אולי במקום זה נתקן הסקטור והסינרים של FS9 לא יהיו מאושרים לטיסה? :wink: גם בסינרי הדיפולטי יש סטייה בחלק מהמקומות בין FS9 לFSX, אולי שווה להוציא גרסה חדשה של סקטור שאפשר לברור בין תצוגת קרקע של FS9 לFSX. בראש פינה אגב רחבת החנייה B של FSX נמצאת בכלל מזרחית למסלול 33 בFS9. אבל אם מעכשיו נדאג לפתח סינרים לפי GOOGLE EARTH אז זה כמו רפרנס שיישר קו לכולם, גם לאנקלאס, גם סינרים ואפילו פוטוריל וMESH. צודק פרט לאישורים. הרב היום עדין טס על FS9 ולא על FSX מפאת בעיות מחשוב. FS9 עם כל התוספים מטוסים מז"א פסיכי לא יורד מה 30 פריימים עם 7950GT. FSX לא. וזו הבעיה העיקרית.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 בד"כ אתה מזהה ציניות בכל מקרה רציתי להוסיף, שווה שהקודקודיה בפיקוח תעשה איזה מבחן ג"ג לכל שדה ותוציא נהלים מסודרים של איזה חניות בFSX/FS9 אסורות לשימוש כדי שלא יווצר מצב שמטוס ממריא נכנס במטוס שחונה אבל בסימולטור אחר.
אורח פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 איזה אירוני זה שמיקרוסופט משתמשת בתוכנה של המתחרה הגדולה שלה כדי לפתח מוצרים משלה רן אם אתה רוצה לנסות להריץ את X בצורה טובה תנסה את המדריך הזה: http://www.preflight.us/HE/ftopict-10738.html
Tomer Haim פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 איזה אירוני זה שמיקרוסופט משתמשת בתוכנה של המתחרה הגדולה שלה כדי לפתח מוצרים משלה רן אם אתה רוצה לנסות להריץ את X בצורה טובה תנסה את המדריך הזה: http://www.preflight.us/HE/ftopict-10738.html אני לא יודע במה מיקרוסופט משתמשים אנחנו משתמשים בגוגל כי תוכנות פיתוח סנרי משתמשות בו והוא מדוייק
David Rosenfeld פורסם דצמבר 30, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 בהמשך להערות של תומר ואולי בכדי לחזק את דבריו, אני ניתקלתי רק בארץ בחוסר התיאום שבמיקום המסלולים הדיפולטים גם בFS9 וגם בFSX לבין הגוגל או בין קבצי TIF של צילומי לווין הכוללים נתונים מדויקים של אורך רוחב. כאן צריך להתחיל להתחשב בין אלה שמישתמשים בFS9 שם היתאמתי בכל הסינרים את המסלולים למצב הדיפולטי שלא היה נכון למצב האמיתי. אותה בעיה נגררה לסינרים הדיפולטים בFSX. ונשאלת השאלה מה צריך לעשות? ללכת על המצב האמיתי -גוגל צילומי לווין מדויקים או להשאיר את השגיאה, ומה יש לעשות עם אלה שטסים ברשת בין אם הם התקינו סינרי שנוצר על המצב האמיתי לבין אלה שממשיכים על סינרי דיפולטי. ובאמצע נמצא הפקח עם סקטור שמותאם או לחדש או לישן בילבלתי לכם את המוח גם אני בהתלבטות. ומה שעצוב אני ניתקלתי בזה רק בארץ... תודה על הסבלנות דוד רוזנפלד
אורח פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 בהמשך להערות של תומר ואולי בכדי לחזק את דבריו, אני ניתקלתי רק בארץ בחוסר התיאום שבמיקום המסלולים הדיפולטים גם בFS9 וגם בFSX לבין הגוגל או בין קבצי TIF של צילומי לווין הכוללים נתונים מדויקים של אורך רוחב. כאן צריך להתחיל להתחשב בין אלה שמישתמשים בFS9 שם היתאמתי בכל הסינרים את המסלולים למצב הדיפולטי שלא היה נכון למצב האמיתי. אותה בעיה נגררה לסינרים הדיפולטים בFSX. ונשאלת השאלה מה צריך לעשות? ללכת על המצב האמיתי -גוגל צילומי לווין מדויקים או להשאיר את השגיאה, ומה יש לעשות עם אלה שטסים ברשת בין אם הם התקינו סינרי שנוצר על המצב האמיתי לבין אלה שממשיכים על סינרי דיפולטי. ובאמצע נמצא הפקח עם סקטור שמותאם או לחדש או לישן בילבלתי לכם את המוח גם אני בהתלבטות. ומה שעצוב אני ניתקלתי בזה רק בארץ... תודה על הסבלנות דוד רוזנפלד דוד נהפוכו, בלבל חופשי , בשביל זה הדיון הזה פה. לדעתי כל השדות הפנימים, לישר קו עם FSX. עכשיו הדילמה זה ב"ג ופה לדעתי לשנות גישה ולהצמד ל FSX גם כן כלומר התאמה של כל השדות בארץ למיקום אמיתי ולא למה שהיה בדיפולט של FS9.
Tomer Haim פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 רק שתבינו: יש 4 אפשרויות שפקח ברשת עתיד להתקל בהן: - טייס בא עם FS2004 ללא כל תוסף - טייס בא עם FS2004 עם הסנרים הישראליים - טייס בא עם FSX ללא כל תוסף - טייס בא עם FSX עם הסנרים הישראליים (רק פה השתמשו בגוגל ואני מקווה שגוגל מדוייק) אלו 4 אפשרויות שונות, 4 מיקוממים שונים! אם ניקח את בן גוריון (ושאר השדות בארץ) כל אחד מהאפשרויות ממוקמת בין 100 ל 300 מטר מהאפשרות השניה... הסקטור מתאים רק לטייסים שבאים עם FS2004 עם הסנרים הישראליים מבולבלים? גם אנחנו!
E.Z פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 רק שתבינו:יש 4 אפשרויות שפקח ברשת עתיד להתקל בהן: - טייס בא עם FS2004 ללא כל תוסף - טייס בא עם FS2004 עם הסנרים הישראליים - טייס בא עם FSX ללא כל תוסף - טייס בא עם FSX עם הסנרים הישראליים (רק פה השתמשו בגוגל ואני מקווה שגוגל מדוייק) אלו 4 אפשרויות שונות, 4 מיקוממים שונים! אם ניקח את בן גוריון (ושאר השדות בארץ) כל אחד מהאפשרויות ממוקמת בין 100 ל 300 מטר מהאפשרות השניה... הסקטור מתאים רק לטייסים שבאים עם FS2004 עם הסנרים הישראליים מבולבלים? גם אנחנו! תומר זה לא רלוונטי בסופו של דבר המסלולים בב"ג נבנו על בסיס הדיפולט ולא על גוגל, אומנם גוגל כבודן במקומו אבל עולם של FS זה עולם בפני עצמו (לשלילה ולחיוב), במקרה הזה עם כל הכבוד לדיוק של גוגל עדיף לדעתי להישאר עם מה שMS נותנת לנו, ואגב אין לזה השלחות על הרבה דברים מעבר לOFFSET בהקפה כל DB של כל תוסף מבוסס בסופו על מה שיוצא מהסימולטור ולא על מה שיוצא בגוגל, שמפתחים DB לתוסף של PMDG הוא המקור מגיע ישירות מהסימולטור.
אורח פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 רק שתבינו:יש 4 אפשרויות שפקח ברשת עתיד להתקל בהן: - טייס בא עם FS2004 ללא כל תוסף - טייס בא עם FS2004 עם הסנרים הישראליים - טייס בא עם FSX ללא כל תוסף - טייס בא עם FSX עם הסנרים הישראליים (רק פה השתמשו בגוגל ואני מקווה שגוגל מדוייק) אלו 4 אפשרויות שונות, 4 מיקוממים שונים! אם ניקח את בן גוריון (ושאר השדות בארץ) כל אחד מהאפשרויות ממוקמת בין 100 ל 300 מטר מהאפשרות השניה... הסקטור מתאים רק לטייסים שבאים עם FS2004 עם הסנרים הישראליים מבולבלים? גם אנחנו! תומר זה לא רלוונטי בסופו של דבר המסלולים בב"ג נבנו על בסיס הדיפולט ולא על גוגל, אומנם גוגל כבודן במקומו אבל עולם של FS זה עולם בפני עצמו (לשלילה ולחיוב), במקרה הזה עם כל הכבוד לדיוק של גוגל עדיף לדעתי להישאר עם מה שMS נותנת לנו, ואגב אין לזה השלחות על הרבה דברים מעבר לOFFSET בהקפה כל DB של כל תוסף מבוסס בסופו על מה שיוצא מהסימולטור ולא על מה שיוצא בגוגל, שמפתחים DB לתוסף של PMDG הוא המקור מגיע ישירות מהסימולטור. אלעד, ב FSX המסלולים בכל הארץ כולל ב"ג זזו למיקומם האמיתי בגלובוס. ב FS9 המיקומים לא נכונים.
E.Z פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 רק שתבינו:יש 4 אפשרויות שפקח ברשת עתיד להתקל בהן: - טייס בא עם FS2004 ללא כל תוסף - טייס בא עם FS2004 עם הסנרים הישראליים - טייס בא עם FSX ללא כל תוסף - טייס בא עם FSX עם הסנרים הישראליים (רק פה השתמשו בגוגל ואני מקווה שגוגל מדוייק) אלו 4 אפשרויות שונות, 4 מיקוממים שונים! אם ניקח את בן גוריון (ושאר השדות בארץ) כל אחד מהאפשרויות ממוקמת בין 100 ל 300 מטר מהאפשרות השניה... הסקטור מתאים רק לטייסים שבאים עם FS2004 עם הסנרים הישראליים מבולבלים? גם אנחנו! תומר זה לא רלוונטי בסופו של דבר המסלולים בב"ג נבנו על בסיס הדיפולט ולא על גוגל, אומנם גוגל כבודן במקומו אבל עולם של FS זה עולם בפני עצמו (לשלילה ולחיוב), במקרה הזה עם כל הכבוד לדיוק של גוגל עדיף לדעתי להישאר עם מה שMS נותנת לנו, ואגב אין לזה השלחות על הרבה דברים מעבר לOFFSET בהקפה כל DB של כל תוסף מבוסס בסופו על מה שיוצא מהסימולטור ולא על מה שיוצא בגוגל, שמפתחים DB לתוסף של PMDG הוא המקור מגיע ישירות מהסימולטור. אלעד, ב FSX המסלולים בכל הארץ כולל ב"ג זזו למיקומם האמיתי בגלובוס. ב FS9 המיקומים לא נכונים. אז יאללה באלאגאן
אורח פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 אז זה אומר בFSX החיתה החיפה תיהיה יותר קלה? כי לפי מה שאני יודע הארובות במציאות ביחס למסלול בFS9 הן יותר צפוניות
mickey lip פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 או קיי, מסקנה מהדיון, מי שטס ע FSX עם סינרי-חובה לרשום בהערות. נא להוציא נוטאם על זה.
Ilan Jonas פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 אני בכלל מציע שנזיז את השדות האמיתיים למיקום שלהם בFS9
אורח פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 אני בכלל מציע שנזיז את השדות האמיתיים למיקום שלהם בFS9 רק שגרמן לא תיראה את זה ... היא עוד תזיז את הרצליה לים :roll:
David Rosenfeld פורסם דצמבר 30, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 רק שתבינו:יש 4 אפשרויות שפקח ברשת עתיד להתקל בהן: - טייס בא עם FS2004 ללא כל תוסף - טייס בא עם FS2004 עם הסנרים הישראליים - טייס בא עם FSX ללא כל תוסף - טייס בא עם FSX עם הסנרים הישראליים (רק פה השתמשו בגוגל ואני מקווה שגוגל מדוייק) אלו 4 אפשרויות שונות, 4 מיקוממים שונים! אם ניקח את בן גוריון (ושאר השדות בארץ) כל אחד מהאפשרויות ממוקמת בין 100 ל 300 מטר מהאפשרות השניה... הסקטור מתאים רק לטייסים שבאים עם FS2004 עם הסנרים הישראליים מבולבלים? גם אנחנו! תומר זה לא רלוונטי בסופו של דבר המסלולים בב"ג נבנו על בסיס הדיפולט ולא על גוגל, אומנם גוגל כבודן במקומו אבל עולם של FS זה עולם בפני עצמו (לשלילה ולחיוב), במקרה הזה עם כל הכבוד לדיוק של גוגל עדיף לדעתי להישאר עם מה שMS נותנת לנו, ואגב אין לזה השלחות על הרבה דברים מעבר לOFFSET בהקפה כל DB של כל תוסף מבוסס בסופו על מה שיוצא מהסימולטור ולא על מה שיוצא בגוגל, שמפתחים DB לתוסף של PMDG הוא המקור מגיע ישירות מהסימולטור. אלעד, ב FSX המסלולים בכל הארץ כולל ב"ג זזו למיקומם האמיתי בגלובוס. ב FS9 המיקומים לא נכונים. רן כאן הבעיה הטעות ניגררה מה FS9 כפי שציינתי קודם בדקתי בשני מקומות 1.שדה דב 2.נתב"ג הסטיה הדיפולטית היא מערבה וצפונה +- מרחק של רוחב מסלול. האירופה לדוגמא הגוגל "פוגע בול" כנ"ל לגבי צילומי לווין דוד רוזנפלד
אורח פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 כמו כן חבר'ה אל תשכחו שהלאנדקלאס בנוי לפי גוגל ארט'.