David Rosenfeld פורסם דצמבר 30, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 או קיי, מסקנה מהדיון, מי שטס ע FSX עם סינרי-חובה לרשום בהערות. נא להוציא נוטאם על זה. לדעתי זו ההצעה המתאימה ביותר. אין טעם להיתפס לשגיאה של המצב הדיפולטי בשני הסימולטורים, מכיוון שהFSX עם הזמן ידחוק את הFS9. מי שהתנסה בFSX עם המחשב המתאים יתקשה לחזור לFS9. ומהסיבה שאני ניתקלתי בה שהסטיה קיימת אצלנו ו\או במקומות נידחים אחרים :cry: דוד רוזנפלד
Yarin_l10 פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 כמו כן חבר'ה אל תשכחו שהלאנדקלאס בנוי לפי גוגל ארט'. הלאנדקלאסים זה משהו אחר... זה כבר קשה לייצר - אז לפגוע בול במקום? יש לי רעיון - בואו נקבע חוק שאומר: בחתימה-חובה לצרף באיזה סימולטור אתה טס. אני מאמין שזה יסדר כמה בעיות של זה,ככה אנשים לא יתחילו לריב: אבל אתה על המסלול! אלה פשוט ידעו באיזה סימולטור הבנאדם טס ויגידו לו לזוז טיפה אחורה כי יש כאלה שטסים בסימולטור אחר..
David Bendavid פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 אני מאז שאני עם FSX מציין את זה בREMARKS, שתי שניות בדיוק. לדעתי, הפתרון הטוב ביותר.
dorshay פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 לא מזמן קראתי לא זוכר איפה שה FS11 יעבוד על מנוע כמעט זהה לשל ה X ולכן רוב הפיתוחים יעבדו גם שם, אין ספק ששם העתיד והבניה ב X מדויקת מאוד על סמטימטרים. רעיון ההערה בתוכנית הטיסה נזמע לי הגיוני וכמובן שבהזדמנות לעדכן את הסקטורים לפי ה X
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 רק שתבינו:יש 4 אפשרויות שפקח ברשת עתיד להתקל בהן: - טייס בא עם FS2004 ללא כל תוסף - טייס בא עם FS2004 עם הסנרים הישראליים - טייס בא עם FSX ללא כל תוסף - טייס בא עם FSX עם הסנרים הישראליים (רק פה השתמשו בגוגל ואני מקווה שגוגל מדוייק) אלו 4 אפשרויות שונות, 4 מיקוממים שונים! אם ניקח את בן גוריון (ושאר השדות בארץ) כל אחד מהאפשרויות ממוקמת בין 100 ל 300 מטר מהאפשרות השניה... הסקטור מתאים רק לטייסים שבאים עם FS2004 עם הסנרים הישראליים מבולבלים? גם אנחנו! תומר זה לא רלוונטי בסופו של דבר המסלולים בב"ג נבנו על בסיס הדיפולט ולא על גוגל, אומנם גוגל כבודן במקומו אבל עולם של FS זה עולם בפני עצמו (לשלילה ולחיוב), במקרה הזה עם כל הכבוד לדיוק של גוגל עדיף לדעתי להישאר עם מה שMS נותנת לנו, ואגב אין לזה השלחות על הרבה דברים מעבר לOFFSET בהקפה כל DB של כל תוסף מבוסס בסופו על מה שיוצא מהסימולטור ולא על מה שיוצא בגוגל, שמפתחים DB לתוסף של PMDG הוא המקור מגיע ישירות מהסימולטור. אלעד, ב FSX המסלולים בכל הארץ כולל ב"ג זזו למיקומם האמיתי בגלובוס. ב FS9 המיקומים לא נכונים. קודם כל לאלעד, הDB של FSX שונה מהDB של FS9 ולכן זה כבר לא משנה מה אתה עושה ההבדלים קיימים. עכשיו השאלה, להמשיך להסתמך על DB של מיקרוסופט מה שיתן לנו עדיין 2 סינרים שונים לFSX ולFS9 ואז יבוא עלינו FS11 עם DB שונה וגם פה נהיה עם אותה הבעיה? או שאולי ננצל את העובדה שהסטייה כבר קיימת וניישר קו לפי GOOGLE EARTH ואז לא משנה FS10/11/12/236 המסד נתונים שעליו אנחנו מתבססים לא משתנה והוא נוח מאוד לעבודה בפיתוח של סינרי ולכן הסינרים מFSX ומעלה יהיו ממוקמים באותו מקום בדיוק. אגב, עבודת הנמלים שנעשיתה ללאנדקלאס של FSX לא תצטרך להעשות שוב מהסיבה הפשוטה שהיא נעשתה כולה בGOOGLE EARTH ושמורה שם, כל מה שצריך זו תוכנה שממירה את המידע מקובץ KML לקובץ BGL כמו שקיימת היום ואני מאמין שתהיה גם בעתיד בגלל הפשטות של מבנה קובץ KML. ובקשר למה שרן רשם, גם ל-FSX יש סטיה מהמציאות במספר מקומות, למשל תסתכל על הHDG של המסלול בחיפה. למשל תסתכל על המק' הצטלבות של המסלולים בר"פ.
niki פורסם פברואר 17, 2009 דיווח פורסם פברואר 17, 2009 התקנתי את הסינרי , נראה מצויין. אני לא רואה את מסילת הרכבת לאחר ההמראה מ-29. האם זה כך בסינרי או רק אצלי ? תודה.