עבור לתוכן
Shayt

מעניין...

Recommended Posts

פורסם

היי שי

אני יכול להעיד שברשת IVAO היה פקח מצרי שהיה מדי פעם מפקח בקהיר אני ההיתי איתו ביחסי שלום וידידות ותמיד ההיתי מברך אותו מאז שעברנו לואטסים לא ראיתי אותו,

בקשר לכתבה יש שם חלק שהוא מספר על טיסה מקפריסין לעזה,לא זכורה לי כזו טיסה בכל הפעמים שפיקחתי בתל אביב, (עוד גם שהוא מזכיר שהפקח היה מפקח בארץ מימי SATCO אז זה בטח לא אני) מה שכן זכור לי זה שפחות או יותר בהתחלה שעברנו לואטסים קבוצה של טייסים החליטה לעשות טיסה מלבנון לעזה, אני היתי הפקח של תל אביב וגם היה פקח בעזה, גם שם טענו הטייסים שהם לא עוברים במרחב שלי אבל הם בכל זאת עברו (כניראה שהם לא הכירו את הגבולות של המרחב הישראלי) אני עבדתי בתיאום עם הפקח של עזה והעברתי את המטוסים ישר לידיו (וכרגיל נפרדנו בברכת שלום).

אני רוצה להבהיר דבר אחד לכל מי שעדיין לא יודע ואטסים היא רשת שוחרת שלום וזה דבר נהדר, כאשר מתחברים לרשת אנחנו בעצם מתחברים לעולם של שלום ואהבה שבו ניתן לטוס לכל מדינות ערב ולהתקבל בברכה

פורסם

עדיין אפשר להבחין בפקח המצרי ההוא פותח את קהיר מדי פעם באיוואו :!: חבל שאין כאן פיקוח פעיל במדינות שכנות, זה היה יכול להיות מאד מעניין...

יש בואטסים כמה חברות וירטואליות ממדינות ערב, ואפשר לראות טיסות שלהם בסרבאינפו מדי פעם.

אם נצליח לגרום לחברים האלה לטוס יותר באזור ולהנות מהפיקוח שלנו, זה יהיה משהו ייחודי שנוכל להתגאות בו :idea:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...