Mark163 פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 לאחר ההגעה שלי מאיסטנבול לבן גוריון, פגשתי כמה מטוסים נחמדים בדרך בגישת ה-ILS שעשו סלטות והיפוכים, מטוסי F16. בדרך לגישת ה-ILS קיבלתי אזהרת TRAFFIC ולאחר כמה שניות ראיתי כמה מטוסים F16 עוברים לי מול הפנים במהירות בזק ושוב חוזרים לזנב שלי ושוב מבצעים "TOUCH AND GO" על מסלול 08 במהירות 300 קשר ושוב חוזרים לגובה 5000 ומבצעים כמה לופים ושוב טסים מעל התרמינל בגובה 300 וכ'ו. לאחר הנחיתה המאוד מפחידה ופינוי המסלול. עצרתי לשיחה קטנה עם אחד ה"מטוסי הקרב". שעת הנחיתה המשעורת הייתה 10:00-10:30 זמן ישראל... מארק אני נאלץ לערוך לצנזר את ההודעה הפורום כמו שנאמר הוא לא ערוץ מקובל להעביר תלונות מסוג זה בבקשה פנה למשה מזרחי - ה DCRM ש ל החטיבה עם כל הראיות הרלוונטיות..מבטיח טיפול הולם. אלעד
Adam Waiser פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 חשוב מאד לרשום את השם המלא של הטייס ולתעד את מה שקרה ופחות לנהל שיחות ודיונים עם החבר'ה האלה אנחנו תודה לאל נמצאים במקום אחר וברמה אחרת מהם, ברור שמה שהוא עשה זו הפרה בוטה של חוקי ואטסים ואפשר להביא להשעיה של החברה האלה בלי להגיד להם אפילו מילה.
Izik Bakshi פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 נוכל לאתר את השמות בקלות. מרק העבר בבקשה את כל הכינויים למייל של משה מזרחי vatil4@vatil.org אני מזכיר שבאותה חומרה נטפל גם בטייסים ישראלים שיעשו גיחות כאלה לעזה ולגדה, אל תנסו אותנו בנושא.
Doron_Angel פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 לצערי אין זו הפעם הראשונה אשר אנו "מותקפים" על רקע פוליטי/מדיני/צבאי בשמים הוירטואלים שלנו אשר אמורים להשאר נקיים וטהורים מכל הסממנים הנ"ל. מציע לא להגרר כלל לויכוחים ולפנות ישירות למשה מזרחי לטיפולו אל מול החטיבה העולמית.