sagiv-et פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 האם משהו יודע מתי יצא תיקון ל EILAT ו שדה דב ל FSX אי אפשר לעבוד איתם בFSX וחבל שכך באילת יש בעיות של בור שנופלים לתוכו ורקעים שנעלמים ובשדה דב המצב עוד יותר גרוע שהכל שחור ואן מסלול בכלל אשמח לדעת האם עובדים על זה ומתי יצא משהו עדכני בברכה שגיב אבנטוב 4X-EVE
dorshay פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 לא מפסיקים לעבוד.... הצוות מודע לכך שיש בעיות אך יש סדר עדיפויות והצוות יעובד לפיו. אתה תעודכן בכול דבר שיצא
Yarin_l10 פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 האם משהו יודע מתי יצא תיקון ל EILAT ו שדה דב ל FSX אי אפשר לעבוד איתם בFSX וחבל שכךבאילת יש בעיות של בור שנופלים לתוכו ורקעים שנעלמים ובשדה דב המצב עוד יותר גרוע שהכל שחור ואן מסלול בכלל אשמח לדעת האם עובדים על זה ומתי יצא משהו עדכני בברכה שגיב אבנטוב 4X-EVE בקשר לשדה דוב - אני לא יודע מה איתך אבל אני השתמשתי בו ב-FSX ויש לי רק כמה מבנים שחורים (המיכלים בסוף מסלול 03) בקשר לאילת - אם היית קורא רידמי..
Ido Rosenthal פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 האם משהו יודע מתי יצא תיקון ל EILAT ו שדה דב ל FSX אי אפשר לעבוד איתם בFSX וחבל שכךבאילת יש בעיות של בור שנופלים לתוכו ורקעים שנעלמים ובשדה דב המצב עוד יותר גרוע שהכל שחור ואן מסלול בכלל אשמח לדעת האם עובדים על זה ומתי יצא משהו עדכני בברכה שגיב אבנטוב 4X-EVE בקשר לשדה דוב - אני לא יודע מה איתך אבל אני השתמשתי בו ב-FSX ויש לי רק כמה מבנים שחורים (המיכלים בסוף מסלול 03) בקשר לאילת - אם היית קורא רידמי.. אז? אילת לא עובד בFSX גם אם אתה קורא רידמי. יש בעית גובה באילת
Yarin_l10 פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 האם משהו יודע מתי יצא תיקון ל EILAT ו שדה דב ל FSX אי אפשר לעבוד איתם בFSX וחבל שכךבאילת יש בעיות של בור שנופלים לתוכו ורקעים שנעלמים ובשדה דב המצב עוד יותר גרוע שהכל שחור ואן מסלול בכלל אשמח לדעת האם עובדים על זה ומתי יצא משהו עדכני בברכה שגיב אבנטוב 4X-EVE בקשר לשדה דוב - אני לא יודע מה איתך אבל אני השתמשתי בו ב-FSX ויש לי רק כמה מבנים שחורים (המיכלים בסוף מסלול 03) בקשר לאילת - אם היית קורא רידמי.. אז? אילת לא עובד בFSX גם אם אתה קורא רידמי. יש בעית גובה באילת לא יודע,משום מה אצלי לא היית לאחר ששמתי את הקובץ במקום..
dash-7 פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 כדאי פשוט לחכות עד שיצאו לFSX,יש הרבה סינרים בפיתוח. מקווה שבקרוב יצא לאילת
Ido Rosenthal פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 האם משהו יודע מתי יצא תיקון ל EILAT ו שדה דב ל FSX אי אפשר לעבוד איתם בFSX וחבל שכךבאילת יש בעיות של בור שנופלים לתוכו ורקעים שנעלמים ובשדה דב המצב עוד יותר גרוע שהכל שחור ואן מסלול בכלל אשמח לדעת האם עובדים על זה ומתי יצא משהו עדכני בברכה שגיב אבנטוב 4X-EVE בקשר לשדה דוב - אני לא יודע מה איתך אבל אני השתמשתי בו ב-FSX ויש לי רק כמה מבנים שחורים (המיכלים בסוף מסלול 03) בקשר לאילת - אם היית קורא רידמי.. אז? אילת לא עובד בFSX גם אם אתה קורא רידמי. יש בעית גובה באילת לא יודע,משום מה אצלי לא היית לאחר ששמתי את הקובץ במקום.. הקובץ הזה לא מתאים לFSX
sagiv-et פורסם ינואר 2, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 2, 2009 א. תודה על התגובות ב. להבהרה : כל מה שכתבתי היה לגבי שני הסינרים האחרונים של אילת ושדה דב דהינו eilat2 עם כל התוספות והתיקונים וsde dov3 שהוא הבעייתי כי הם שניהם מושקעים ויפים וחבל אולי אפשר להתבסס עליהם ולתקן אותם אני לא ממש מבין בזה לגבי שדה דב גרסת הבטה הוא בסדר גמור ולי אן בעיה עם המיכלים אבל נורא נחמד שייש יותר פרטים והכל נראה מציאותי זה גם עוזר מאוד להתמצאות בשטח , אני הרבה מאוד נמצא בשדה דב ובאילת ובטור טייס וירטואלי זה כייף שהכל נראה כמו במציאות. אשמח לדעת מתי יהיו סינרים חדשים והרבה הרבה תודה לאנשים שעושים במלאכה . שגיב אבנטוב 4x-eve