yossid פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 חברים יקרים, אני מבקש להעלות הצעה. מדובר בהצעה ראשונית הזקוקה לעיבוד. לא שוחחתי על כך עם הבוס ולא קיבלתי את הסכמתו או רשותו - ועל כך אני מתנצל. לאחר שקראתי את דבריו של אילן תחת הנושא "אזהרה אחרונה בהחלט" נזכרתי בדברים שכתב שאדי בזמן שאתר החטיבה עבר מהשרת הקודם לשרת הנוכחי. ואני מכה על חטא שלא נתתי מספיק את הדעת לאותה אמירה לפיה מי שמממן את האתר הוא אילן. הואיל וכולנו - כל חברי החטיבה בכלל ומשתתפי הפורומים בפרט - נהנים מהאתר אני מציע כי כולנו נשתתף במימון עלות השרת עליו יושב אתר החטיבה. אני שב ומדגיש כי מדובר בהצעה ראשונית שצריכה עיבוד - בדיקת היבטי מס, הצד הטכני הקשור באופן גביית כספי ההשתתפות וגובהם ושאר היבטים אך בראש ובראשונה - הסכמת חברי החטיבה. אני מקווה שכולם ישקלו את ההצעה בחיוב ונוכל להוציאה לפועל. לסיום - תודה על תשומת הלב ותודה מקרב לב לאילן על השקעתו הכספית באתר. כמובן ששלוחה תודה לשאדי ולשאר החברים שעושים למען החטיבה בלא כל תמורה. יוסי
Kobi David פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 אהלן יוסי... הרעיון בבסיסו, שכולם ישאו חלק בנטל על פניו הוא טוב, ושיחות בנושא עלו. אך יש מספר מגבלות שלא מאפשרות להזרים כסף למטרה הזאת. מה שכן, ישנה אפשרות אחרת, שתוכל להשביע את רצונם של כולם. לשיקולו של אילן אם הוא מוכן להרחיב בנושא, או להמתין להחלטה כלשהיא.
Or Netzer פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 אני מנסה לסדר משהו לא מבטיח אל תקחו אותי במילה ואילן לא יוציא כסף יותר על הפורום
Ilan Jonas פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 תודה רבה על הסולידריות! למעשה אין בכך צורך והדבר גם אסור על פי כללי ואטסים. כל ערבוב של התחביב עם כסף יכול להזיק. אני תורם כרגע את האתר בלי שום בעיה, כמו שאחרים תורמים זמן או כסף לדברים אחרים הקשורים בחטיבה. אני אמשיך לעשות את זה באהבה, ואם תהיה בעיה כלשהי אני מבטיח לבקש עזרה או תחליף. שוב, תודה רבה לכולם על האכפתיות ותשומת הלב!
Or Netzer פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 מה אסור? לקבל עזרה? לחסוך ממך הוצאה חסרת טעם? השגתי לך שרת לפורום (לפורום בלבד כי השרת מוגבל ויש כבר 4 אתרים שונים עליו) בחינם עם שרת סוס הפורום בחיים לא ירוץ יותר מהר מזה בשום מקום אחר.. השרת בארץ אגב... של ILF תחשוב ש ILF תורמת לך את השרת בלי שום בעיה ובשמחה רבה אפילו לא הייתי צריך להתחנן.. הראיתי לו את ההודעה והוא אמר בשמחה
Ilan Jonas פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 הסברתי לך בפרטי כבר... אבל אם הם מוכנים באמת לתרום אולי תבדוק אפשרות לשים אצלם שרת ישראלי של ואטסים?
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 אני שותף לדעתו של אילן , כרגע אין לאנשים בעיה בנושא האחזקה הכספית ולא מבחינת זמן בכל הקשור למשאבי החטיבה. בסך הכל כל אחד משקיע בכיף ושמח לראות שאנשים נהנים מזה. רק בקשה קטנה ומאד חשובה ואני חושב שהובהרה בבירור לאחרונה; לכבד את ההשקעה הזאת ולנצל אותה לדברים חשובים ועיקריים ולא לסתם דברים שטותיים חסרי תוכן :roll: זאת עסקה טובה, אתם לא חושבים ? :wink: הסברתי לך בפרטי כבר... אבל אם הם מוכנים באמת לתרום אולי תבדוק אפשרות לשים אצלם שרת ישראלי של ואטסים? חשוב מאד לבדוק עם ואטסים את הנושא הזה, ובמיוחד : - אם בכלל ואטסים צריכים שרת נוסף כרגע. - מה דרישות המינימום שלהם, והאם השרת שאתה מציע עונה לדרישות אלה? מדובר בשרת DEDICATED אני מקווה ... אחרת יש לכם בעייה. - שרת כזה זולל משאבים, לכן צריכים רוחב פס גדול! האם יש את זה בשרת. ואני לא מדבר על תעבורת נתונים ברמת פורום דיונים :!: - סביר להניח גם שמנהלי הרשת יבקשו גישת ROOT בשרת כדי שיוכלו לתחזק אותו ולטפל בו בכל זמן שצריך , האם בעל השרת מודע לזה ומסכים? אני מעלה נקודות למחשבה ובדיקה. בסות כולנו נשמח לראות שרת מקומי ברשת. אך נתאכזב נורא אם כזה דבר ירוץ חודש או שניים ואז ייעלם... אגב, תוכלו גם לבדוק אפשרות לארח שרת קול.. זאת גם אפשרות.. בהצלחה, תעדכנו אותנו.
yonix4 פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 שרת קול אמממ יש לי כרגע אחד כזה עם חבר שלי ב TEAMSPEAK עם שמעתם ואם לא אז תוך שבועיים -שלוש אני מקבל אחד משלי אז לא יהיה לי אכפת לנדב אותו
hagay פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 בכל מקרה לאילן וחביריו הו הא... היפ היפ הוא הא.. היפ היפ הו הא.. היפ היפ.. היפ היפ.. היפ היפ..
thermo פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 שלום אני מנהל את האתר של ILF ואני מתחזק את השרת לגבי שרת קול יש לנו שרת TS שרץ כבר זמן רב וחלק מהקהילות שלנו משתמשות בו ומאד נהנות מה הכוונה בשרת VATSIM ? יש לי IP אחד על הקופסא כרגע, מה שאומר שהאפשרות היחיסה היא vhost ולא כתובת אישית אשמח לארח את הפורום שלכם אצלנו ב ILF לפרטים צור קשר במייל thermo@dsnr.net לילה טוב
Itay Zecharia פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 הרעיון שלך מעולה יוסי. בכל מקרה כיום ישנם שרתים רבים בחינם עם נפח גדול ללא תשלום. לכמה מגיעה עלות שנתית בערך של האתר?
yossid פורסם יוני 3, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 3, 2004 אילן, אני מודע למגבלה לפיה כל מה שקשור בוואטסים אמור להיות חינמי. הצעתי היתה להשתתף אך ורק בעלויות הכספיות הקשורות ב"שכירות" כך שהנטל הכספי הזה לא יפול רק עליך. בכל מקרה - הצעתי להשתתפות בעינה עומדת ושוב תודה לך. יוסי