Izik Bakshi פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 אהלן חברים, לאחר הדעות ששמענו בסקר הקודם אז אנחנו (צוות החטיבה) מעלים מכרז חוזר עד שנמצא לוגו שיענה על הדרישות ושיהיה ראוי על דעת הרוב. על הלוגו להיות: - עם השם VATIL והמסר: virtual is the new reality. - עם סממן ישראלי באיזשהו חלק (דגל או כל דבר אחר). - ללא כל סמל מסחרי של חברה או ארגון. - יש לקחת בחשבון שהלוגו צפוי בעתיד להיות חלק מהרקע באתר החטיבה, פה בפורום ובמסמכים. את ההצעות יש לשלוח לתיבת המייל שלי: vatil3@vatil.org.il עד יום חמישי הבא 15.1.09 אם יש למישהו בעית זמן אז אני מבקש ליידע אותי לפני, לא עוזר לי שאחרי זה מתרצים "לא הספקתי" כל מי ששלח לוגו בפעם הקודמת ורוצה להתמודד איתו מתבקש לשלוח אותו במייל כהצעה במכרז. בסקר שיערך תהיה האופציה "אף אחד" במידה והרוב יצביע עבורה אנחנו נערוך מכרז נוסף עד שנמצא לוגו שיהיה מתאים על דעת הרוב. אז תרימו את הכפפה חברים ותתחילו להשפיע!
אורח פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 yuvalshtark כתב: יאללה יובל, מי יצר את הלוגו הזה שיש לך בחתימה ? יש לי רעיון לשפצר אותו :wink:
Ben Cohen פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 zvi52 כתב: מאוד הייתי רוצה את דגל המדינה בתוך הלוגו. או לפחות המגן דוד.
Doron_Angel פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 Izik - VATIL3 כתב: את ההצעות יש לשלוח לתיבת המייל שלי: vatil3@vatil.org עד יום חמישי הבא 15.1.08 אם יש למישהו בעית זמן אז אני מבקש ליידע אותי לפני, לא עוזר לי שאחרי זה מתרצים "לא הספקתי" אני מניח כי מדובר עד ה- 15.1.09 :wink:
zvi rodes פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 Ben Cohen כתב: zvi52 כתב: מאוד הייתי רוצה את דגל המדינה בתוך הלוגו. או לפחות המגן דוד. לא פחות ולא יותר לא כאילו ולא אולי,אם לוגו של ואטסים ישראל אז בבקשה ,דגל ,מגן דויד עם פסים ,אני אוהב את הדגל ,אני בטוח שכולנו אוהבים אותו,אם ניתן לשלב אותו בלוגו אהיה מאושר.
Shlomlux2 פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 zvi52 כתב: Ben Cohen כתב: zvi52 כתב: מאוד הייתי רוצה את דגל המדינה בתוך הלוגו. או לפחות המגן דוד. לא פחות ולא יותר לא כאילו ולא אולי,אם לוגו של ואטסים ישראל אז בבקשה ,דגל ,מגן דויד עם פסים ,אני אוהב את הדגל ,אני בטוח שכולנו אוהבים אותו,אם ניתן לשלב אותו בלוגו אהיה מאושר. ומגדל פיקוח!
Izik Bakshi פורסם ינואר 7, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2009 Doron_Angel כתב: Izik - VATIL3 כתב: את ההצעות יש לשלוח לתיבת המייל שלי: vatil3@vatil.org עד יום חמישי הבא 15.1.08 אם יש למישהו בעית זמן אז אני מבקש ליידע אותי לפני, לא עוזר לי שאחרי זה מתרצים "לא הספקתי" אני מניח כי מדובר עד ה- 15.1.09 :wink: נכון מאוד, תודה למי שערך לי את ההודעה אני שמח לראות שיש הירתמות לנושא.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 yuvalshtark כתב: אני עם קצת עזרה מיובל פישלר מבחינתי כבר ניצחת :mrgreen: יופי של באנר :!:
zvi rodes פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 לוגו נולד ,אהבתי כל הכבוד ,מיליון SMS סים ,יחי הלוגו החדש,אולי :onfire:
Ido Rosenthal פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 אגב יובל(ים)... לדעתי יראה אפילו יותר טוב אם במקום המסגרת השחורה תעשו FADE לשקוף כמו בלוגו הנוכחי
yuvalshtark פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 יש לי רעיון אבל זה לא לשיקולי אלא לשיקול המנהלים: אני חושב שיכול להיות מגניב שכמו שמשנים את הלוגו של google לפי המצב כמו חורף וקיץ וכל מני כאלה גם את הלוגו של ואטיל לשנות לפי התקופה. מה אתם אומרים?
Yuval Fishler פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 Ido Rosenthal כתב: אגב יובל(ים)... לדעתי יראה אפילו יותר טוב אם במקום המסגרת השחורה תעשו FADE לשקוף כמו בלוגו הנוכחי רעיון טוב, במידה ובאנר יבחר, נשלב אותו אותו לכל מקום שיצטרכו ונעשה FADE לפי הרקע.. כי עבודה עם GIF זה לא משהו..
Izik Bakshi פורסם ינואר 8, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 8, 2009 yuvalshtark כתב: יש לי רעיון אבל זה לא לשיקולי אלא לשיקול המנהלים:אני חושב שיכול להיות מגניב שכמו שמשנים את הלוגו של google לפי המצב כמו חורף וקיץ וכל מני כאלה גם את הלוגו של ואטיל לשנות לפי התקופה. מה אתם אומרים? אחלה של גישה, ממש אהבתי. לך על זה :arrow:
yuvalshtark פורסם ינואר 8, 2009 דיווח פורסם ינואר 8, 2009 Izik - VATIL3 כתב: yuvalshtark כתב: יש לי רעיון אבל זה לא לשיקולי אלא לשיקול המנהלים:אני חושב שיכול להיות מגניב שכמו שמשנים את הלוגו של google לפי המצב כמו חורף וקיץ וכל מני כאלה גם את הלוגו של ואטיל לשנות לפי התקופה. מה אתם אומרים? אחלה של גישה, ממש אהבתי. לך על זה :arrow: סבבה.. אם בעזרת השם והחטיבה הבאנר שלי ושל פישלר יזכה אז לכל תקופה אנו נשנה קצת את הבאנר
Izik Bakshi פורסם ינואר 11, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 11, 2009 חבר'ה, רק לידעתכם קיבלתי עד עכשיו 2 הצעות יפות מאוד, יש עוד זמן עד ליום חמישי למי שרוצה לתת הצעה.
Itay Zecharia פורסם ינואר 11, 2009 דיווח פורסם ינואר 11, 2009 yuvalshtark כתב: Izik - VATIL3 כתב: yuvalshtark כתב: יש לי רעיון אבל זה לא לשיקולי אלא לשיקול המנהלים:אני חושב שיכול להיות מגניב שכמו שמשנים את הלוגו של google לפי המצב כמו חורף וקיץ וכל מני כאלה גם את הלוגו של ואטיל לשנות לפי התקופה. מה אתם אומרים? אחלה של גישה, ממש אהבתי. לך על זה :arrow: סבבה.. אם בעזרת השם והחטיבה הבאנר שלי ושל פישלר יזכה אז לכל תקופה אנו נשנה קצת את הבאנר הלוגו הקיים בחתימה שלך הוא אחד היפים ביותר שהציגו עד היום.
Aviran פורסם ינואר 11, 2009 דיווח פורסם ינואר 11, 2009 Itay Zecharia כתב: yuvalshtark כתב: Izik - VATIL3 כתב: yuvalshtark כתב: יש לי רעיון אבל זה לא לשיקולי אלא לשיקול המנהלים:אני חושב שיכול להיות מגניב שכמו שמשנים את הלוגו של google לפי המצב כמו חורף וקיץ וכל מני כאלה גם את הלוגו של ואטיל לשנות לפי התקופה. מה אתם אומרים? אחלה של גישה, ממש אהבתי. לך על זה :arrow: סבבה.. אם בעזרת השם והחטיבה הבאנר שלי ושל פישלר יזכה אז לכל תקופה אנו נשנה קצת את הבאנר הלוגו הקיים בחתימה שלך הוא אחד היפים ביותר שהציגו עד היום. אבל הוא לא יהיה מתאים להדפסים על חולצות ודברים שדורשים יותר פשוטות.
Itay Zecharia פורסם ינואר 11, 2009 דיווח פורסם ינואר 11, 2009 Aviran כתב: Itay Zecharia כתב: yuvalshtark כתב: Izik - VATIL3 כתב: yuvalshtark כתב: יש לי רעיון אבל זה לא לשיקולי אלא לשיקול המנהלים:אני חושב שיכול להיות מגניב שכמו שמשנים את הלוגו של google לפי המצב כמו חורף וקיץ וכל מני כאלה גם את הלוגו של ואטיל לשנות לפי התקופה. מה אתם אומרים? אחלה של גישה, ממש אהבתי. לך על זה :arrow: סבבה.. אם בעזרת השם והחטיבה הבאנר שלי ושל פישלר יזכה אז לכל תקופה אנו נשנה קצת את הבאנר הלוגו הקיים בחתימה שלך הוא אחד היפים ביותר שהציגו עד היום. אבל הוא לא יהיה מתאים להדפסים על חולצות ודברים שדורשים יותר פשוטות. אין שום בעיה להדפיס את זה.
Yuval Fishler פורסם ינואר 11, 2009 דיווח פורסם ינואר 11, 2009 Aviran כתב: Itay Zecharia כתב: yuvalshtark כתב: Izik - VATIL3 כתב: yuvalshtark כתב: יש לי רעיון אבל זה לא לשיקולי אלא לשיקול המנהלים:אני חושב שיכול להיות מגניב שכמו שמשנים את הלוגו של google לפי המצב כמו חורף וקיץ וכל מני כאלה גם את הלוגו של ואטיל לשנות לפי התקופה. מה אתם אומרים? אחלה של גישה, ממש אהבתי. לך על זה :arrow: סבבה.. אם בעזרת השם והחטיבה הבאנר שלי ושל פישלר יזכה אז לכל תקופה אנו נשנה קצת את הבאנר הלוגו הקיים בחתימה שלך הוא אחד היפים ביותר שהציגו עד היום. אבל הוא לא יהיה מתאים להדפסים על חולצות ודברים שדורשים יותר פשוטות. הכל אפשר אם רק רוצים =)