Erez Savir פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 נגיד מגדלים כמו רמת דוד ותל נוף ועובדה וכאלה...?או אפילו פקח על כול הארץ אבל רק צבאי.
yuval_el פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 ואטסים לא מאפשרים טיסות עם אופי צבאי (תוקפני), אז אני מאמין שמאותה סיבה גם אין פיקוח צבאי... כל הטיסות ברשת כפופות לחוקים אזרחיים.
Koobe פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 ענייני בטחון שדה, ותו לא. לא כל אחד אמור להכיר את רחבות החניה ברמת דוד, או את הדת"קים (דיר תת קרקעי) בחצור. למרות שלדעתי, יכול להיות נחמד מאוד פה ושם טיסות "צבאיות" ברמה המותרת - כלומר בלי להפציץ שייח'ים למינהם או מטרות חיות בשטחים, אלא יותר "תובלות" וטיסות ראיה בין בסיסי חיל האויר. וחוץ מזה, לדעתי הגיע הזמן להפריח את השממה בכל הנוגע לטיסות מסוקים ברשת: היו ימים שאמיר ואני טסנו "משטרה1" ו"משטרה4" מעל איצטדיון רמת גן או מעל איזור כיכר רבין, טיסות מבנה של קוברות לבסיס פלמחים או אפילו טיסת ריסוס של 4X-BBX (מסוק רובינזון, נראה כמו טיסן לבניה עצמית) מעל שטחים חקלאיים באיזור מחלף קאסם. הפריחו את השממה! טוסו ראיה! הכירו את הארץ המדהימה שיש לנו מתחת לידיים (ולא מתחת למחט ה-VOR!) :-) כל טוב!
Erez Savir פורסם יוני 2, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 2, 2004 ברור שלא להפציץ,התכוונתי לטיסות של הרקולסים ומסוקים ו707 וכאלה... ואפשר לעבוד לפי הסינרים הדימיונים שיוצאים.ברור שאף אחד(שיכול לפרסם)יודע את סדר החניות ברמת דוד. דרך אגב מישהו יודע אם יש צביעה של מסוק משטרה ישראלי לFS?
Ilan Jonas פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 מותר לחלוטין לפקח בשדה צבאי - אבל כמו שדורון אמר: את הנהלים אנחנו לא יכולים לפרסם...
hagay פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 דורון אל תדאג יש כאלה שמתאמנים על מסוקים אבל זה לא קל בסימולטור אין לך את התחושות
Ilan Cohen פורסם יוני 2, 2004 דיווח פורסם יוני 2, 2004 אתמול בשעה 2 בלילה עשיתי טיסת מסוק משדה דוב לבן גוריון כולל פיקוח בשתי השדות. טיסת המסוק היא עינין של תירגול ללמוד לרחף ולטוס בגובה יציב. אני יכול ללמד את מי שרוצה להטיס מסוקים הטסה בסיסית ואת המתקדמים לטיסות מבנה. טיסת מסוקים בארץ מאוד מגווונת אפשר לטוס טיסות צילום ועד טיסות ניווט באזורים מדבריים. כמו שעושים בחיל האויר. כדי לפתח את הנושא הזה כי שמתי לב שאין הרבה טייסי מסוקים אצלנו. אז אתם מוזמנים לצור קשר. להתראות אילן.
Aviv Giladi פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 ענייני בטחון שדה, ותו לא.לא כל אחד אמור להכיר את רחבות החניה ברמת דוד, או את הדת"קים (דיר תת קרקעי) בחצור. למרות שלדעתי, יכול להיות נחמד מאוד פה ושם טיסות "צבאיות" ברמה המותרת - כלומר בלי להפציץ שייח'ים למינהם או מטרות חיות בשטחים, אלא יותר "תובלות" וטיסות ראיה בין בסיסי חיל האויר. וחוץ מזה, לדעתי הגיע הזמן להפריח את השממה בכל הנוגע לטיסות מסוקים ברשת: היו ימים שאמיר ואני טסנו "משטרה1" ו"משטרה4" מעל איצטדיון רמת גן או מעל איזור כיכר רבין, טיסות מבנה של קוברות לבסיס פלמחים או אפילו טיסת ריסוס של 4X-BBX (מסוק רובינזון, נראה כמו טיסן לבניה עצמית) מעל שטחים חקלאיים באיזור מחלף קאסם. הפריחו את השממה! טוסו ראיה! הכירו את הארץ המדהימה שיש לנו מתחת לידיים (ולא מתחת למחט ה-VOR!) :-) כל טוב! אחחח משטרה 4... טסתי פעם בכינוי הזה עם BELL206 מהרצליה לפנימיה ולאזור העבודה מעל ת"א, תחת פיקוחו של דורון בגישה, (דורון הוא פקח בשדה דב האמיתי) וזאת הייתה חוויה שהרבה זמן לא אשכח... ובהזדמנות זאת אני רוצה להגיד שגם אתמול טסתי תחת פיקוחו בגישה ושוב חוויה שלא אשכח! ממש כמו לטוב במציאות.. תודה דורון !!!
Itay Zecharia פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 אתמול בשעה 2 בלילה עשיתי טיסת מסוק משדה דוב לבן גוריון כולל פיקוח בשתי השדות.טיסת המסוק היא עינין של תירגול ללמוד לרחף ולטוס בגובה יציב. אני יכול ללמד את מי שרוצה להטיס מסוקים הטסה בסיסית ואת המתקדמים לטיסות מבנה. טיסת מסוקים בארץ מאוד מגווונת אפשר לטוס טיסות צילום ועד טיסות ניווט באזורים מדבריים. כמו שעושים בחיל האויר. כדי לפתח את הנושא הזה כי שמתי לב שאין הרבה טייסי מסוקים אצלנו. אז אתם מוזמנים לצור קשר. להתראות אילן. אלין, אני אשמח אם תלמד אותי לרחף במטוס. ישנם מסוקים ענקיים בגדלים ענקיים וממש מעניין לנווט איתם.
Ilan Cohen פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 אתמול בשעה 2 בלילה עשיתי טיסת מסוק משדה דוב לבן גוריון כולל פיקוח בשתי השדות.טיסת המסוק היא עינין של תירגול ללמוד לרחף ולטוס בגובה יציב. אני יכול ללמד את מי שרוצה להטיס מסוקים הטסה בסיסית ואת המתקדמים לטיסות מבנה. טיסת מסוקים בארץ מאוד מגווונת אפשר לטוס טיסות צילום ועד טיסות ניווט באזורים מדבריים. כמו שעושים בחיל האויר. כדי לפתח את הנושא הזה כי שמתי לב שאין הרבה טייסי מסוקים אצלנו. אז אתם מוזמנים לצור קשר. להתראות אילן. אלין, אני אשמח אם תלמד אותי לרחף במטוס. ישנם מסוקים ענקיים בגדלים ענקיים וממש מעניין לנווט איתם. בכיף נהיה בקשר
Ilan Cohen פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 גם אני אשמח אם תלמד אותי אני אהיה איתך גם בקשר.