Amit Doron פורסם ינואר 8, 2009 דיווח פורסם ינואר 8, 2009 אני ממליץ על הנתיב הבא: BANRO UG80 BIG UN604 MAKOL UL622 OMORI אחרי בדיקה בFSBUILD זה מראה שיש סיבוב יותר גדול להגעה לשדה אך יש STAR מסודר ויציאה מסודרת.
Amir Paz פורסם ינואר 8, 2009 דיווח פורסם ינואר 8, 2009 קב' בקשי וקב' פז רוצים להודות ל TFC על ערב נפלא... מזג אוויר מטורף, גישת VOR.. ושמירת קשר עין תוך כל זה!!.... 3 מייל פיינל.. הפקח שולח אותנו סביב.. מנתק אוט' כוח מלא מקפל גרר.. ויאללה עוד סיבוב! לבסוף גישה חוזרת על 04 ונחיתה! אחלה ערב!!! נתראה בשבוע הבא
Adam Waiser פורסם ינואר 8, 2009 דיווח פורסם ינואר 8, 2009 קב' בקשי וקב' פז רוצים להודות ל TFC על ערב נפלא...מזג אוויר מטורף, גישת VOR.. ושמירת קשר עין תוך כל זה!!.... 3 מייל פיינל.. הפקח שולח אותנו סביב.. מנתק אוט' כוח מלא מקפל גרר.. ויאללה עוד סיבוב! לבסוף גישה חוזרת על 04 ונחיתה! אחלה ערב!!! נתראה בשבוע הבא ושחכת לציין את כל האזהרות TCAS שעשיתי לכם כל הדרך... (פעם ראשונה על ה738 עם פיקוח והרבה תנועה מסביב) אני גם ממש נהניתי מהערב היה ממש כיף לראות כזו כמות של מטוסים יחד כן ירבו. נ.ב זה רק אני או שהסיד של PIROX1M עשה קצת בלאגן?
Izik Bakshi פורסם ינואר 8, 2009 דיווח פורסם ינואר 8, 2009 היה תענוג הערב, טיסה כצוות זו פשוט חוויה אחרת. העומס שהיה בגישה וההליכה סביב של הפקח כדי להימנע מחליפה הוסיפו המון לאירוע. תודה לכל מי שלקח חלק.
Amit Doron פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 היה ממש מהנה ומאתגר,בנחיתה הייתה לי בעיה עם המאזנות שגרמו לזה שאני צריך להזיז את הסטיק כל הזמן שמאלה(והסטיק מכויל) אז הנחיתה הייתה עוד יותר מאתגרת. אבל היה ממש יפה,גישה בשלג ועם עננות כבדה.
Yoav Hahamo פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 היה מעולה, מז"א יפה, רק חבל שהמחשב שלי כבר לא סוחב ונתקע בפיינל ל04 :cry:
Gilad Brutman פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 היה מדהים, נחיתה עם ראות נמוכה מאוד. ונחיתה בובה על 04..
aviadch פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 היה מעולה, מז"א יפה, רק חבל שהמחשב שלי כבר לא סוחב ונתקע בפיינל ל04 :cry: חביבי, ברוך הבא לעולם שלי