Shireto Shahar פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 ערב טוב, ערב הדרכה יהיה היום בשמונה בנתיים יעלו מגדל שדה דוב גישה בן גוריון מגדל הרצליה תל אביב ואולי יותר בהמשך.
אורח פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 כרגע - הרצליה , ש"ד , נתב"ג מגדל, חיפה, גישה , ת"א, טייסים?
Shireto Shahar פורסם ינואר 7, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2009 באמת מוריד את החשק לפקח.. עזבו שיש תל אביב, כל מגדלי הTMA וחיפה מחוברים.
Yarin_l10 פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 בעסה איתכם, בקושי מטוס. חח גלעד אני ידעתי מהתחלה שתעלה אז רשמתי בתוכנית שאני ממשיך הקפות בהרצליה
Gilad Brutman פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 בעסה איתכם, בקושי מטוס. חח גלעד אני ידעתי מהתחלה שתעלה אז רשמתי בתוכנית שאני ממשיך הקפות בהרצליה ירין כפרה עלייך.. הראשון שהתייצב להקפות!
Yarin_l10 פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 חברה באמת כדאי להבהיר פה משהו- יש המון פקחים שעולים בש"ד הרצליה/חיפה וכל השדות הלא בין לאומיים, ואתם בקושי טסים שם,תחשבו על זה,זה מבאס את הפקחים...
Mark163 פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 חבריקוס תמשיכו לעלות בסדירות ותאמינו לי שתיהיה הרבה יותר תנועה כמו שאמרתי עדיף שיעלו פחות פקחים כל ערב בשעה 8 עד 9 מאשר פעם בשבוע 20 פקחים תאמינו לי אני בטוח נכון כמה ימים לא יהיו טייסים תמשיכו לפקח בסידור ככה כל ערב התנועה תגדל פי 10 עכשיו הורדתי מחדש את הסימולטור מעכשיו אני יתחיל לטוס שוב פעם כל פעם שיעלה פיקוחחחחח בכלל יפה מאוד יש מלא עמדות אבל תמשיכו לעלות כל ערב ( אם אתם יכולים כמובן שאני לא יצא כאילו אני דורש או מזלזל, ואני לא מתכוון לפגוע באף אחד!!!) אה ירין אין מה לעשות צריך להמשיך לנסות לעלות בסדירות וכמה פעמים להתייבש אבל אחר כך יראו שכל XXX עד XXX שעה עולים ותיהיה הרבה יותר תנועה מאשר שיעלו 20 פקחים בספונטניות קיצר מה אני מדבר אני פשוט יתחיל לטוס
David Bendavid פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 חבריקוס תמשיכו לעלות בסדירות ותאמינו לי שתיהיה הרבה יותר תנועה כמו שאמרתי עדיף שיעלו פחות פקחים כל ערב בשעה 8 עד 9 מאשר פעם בשבוע 20 פקחים תאמינו לי אני בטוחנכון כמה ימים לא יהיו טייסים תמשיכו לפקח בסידור ככה כל ערב התנועה תגדל פי 10 עכשיו הורדתי מחדש את הסימולטור מעכשיו אני יתחיל לטוס שוב פעם כל פעם שיעלה פיקוחחחחח בכלל יפה מאוד יש מלא עמדות אבל תמשיכו לעלות כל ערב ( אם אתם יכולים כמובן שאני לא יצא כאילו אני דורש או מזלזל, ואני לא מתכוון לפגוע באף אחד!!!) אה ירין אין מה לעשות צריך להמשיך לנסות לעלות בסדירות וכמה פעמים להתייבש אבל אחר כך יראו שכל XXX עד XXX שעה עולים ותיהיה הרבה יותר תנועה מאשר שיעלו 20 פקחים בספונטניות קיצר מה אני מדבר אני פשוט יתחיל לטוס מרק, לא ראיתי אותך עולה לטוס בפיקוח, אין לך מה לדבר בנושא.
Shireto Shahar פורסם ינואר 7, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2009 טוב כולם ירדו פחות או יותר.. היה ממש לא מספק..עם כזאת כמות פיקוח אני ציפיתי להרבה יותר. לילה טוב.
Izik Bakshi פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 חבריקוס תמשיכו לעלות בסדירות ותאמינו לי שתיהיה הרבה יותר תנועה כמו שאמרתי עדיף שיעלו פחות פקחים כל ערב בשעה 8 עד 9 מאשר פעם בשבוע 20 פקחים תאמינו לי אני בטוחנכון כמה ימים לא יהיו טייסים תמשיכו לפקח בסידור ככה כל ערב התנועה תגדל פי 10 עכשיו הורדתי מחדש את הסימולטור מעכשיו אני יתחיל לטוס שוב פעם כל פעם שיעלה פיקוחחחחח בכלל יפה מאוד יש מלא עמדות אבל תמשיכו לעלות כל ערב ( אם אתם יכולים כמובן שאני לא יצא כאילו אני דורש או מזלזל, ואני לא מתכוון לפגוע באף אחד!!!) אה ירין אין מה לעשות צריך להמשיך לנסות לעלות בסדירות וכמה פעמים להתייבש אבל אחר כך יראו שכל XXX עד XXX שעה עולים ותיהיה הרבה יותר תנועה מאשר שיעלו 20 פקחים בספונטניות קיצר מה אני מדבר אני פשוט יתחיל לטוס מרק, לא ראיתי אותך עולה לטוס בפיקוח, אין לך מה לדבר בנושא. דוד, בבקשה להפסיק עם העקיצות האלה.
David Bendavid פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 חבריקוס תמשיכו לעלות בסדירות ותאמינו לי שתיהיה הרבה יותר תנועה כמו שאמרתי עדיף שיעלו פחות פקחים כל ערב בשעה 8 עד 9 מאשר פעם בשבוע 20 פקחים תאמינו לי אני בטוחנכון כמה ימים לא יהיו טייסים תמשיכו לפקח בסידור ככה כל ערב התנועה תגדל פי 10 עכשיו הורדתי מחדש את הסימולטור מעכשיו אני יתחיל לטוס שוב פעם כל פעם שיעלה פיקוחחחחח בכלל יפה מאוד יש מלא עמדות אבל תמשיכו לעלות כל ערב ( אם אתם יכולים כמובן שאני לא יצא כאילו אני דורש או מזלזל, ואני לא מתכוון לפגוע באף אחד!!!) אה ירין אין מה לעשות צריך להמשיך לנסות לעלות בסדירות וכמה פעמים להתייבש אבל אחר כך יראו שכל XXX עד XXX שעה עולים ותיהיה הרבה יותר תנועה מאשר שיעלו 20 פקחים בספונטניות קיצר מה אני מדבר אני פשוט יתחיל לטוס מרק, לא ראיתי אותך עולה לטוס בפיקוח, אין לך מה לדבר בנושא. דוד, בבקשה להפסיק עם העקיצות האלה. אוקיי, אבל אני מבקש ממרק שגם יפסיק עם התלונות האלה, בקשה במילים יפות, כי באמת זה קצת מרגיז.
Amir Paz פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 חבריקוס תמשיכו לעלות בסדירות ותאמינו לי שתיהיה הרבה יותר תנועה כמו שאמרתי עדיף שיעלו פחות פקחים כל ערב בשעה 8 עד 9 מאשר פעם בשבוע 20 פקחים תאמינו לי אני בטוחנכון כמה ימים לא יהיו טייסים תמשיכו לפקח בסידור ככה כל ערב התנועה תגדל פי 10 עכשיו הורדתי מחדש את הסימולטור מעכשיו אני יתחיל לטוס שוב פעם כל פעם שיעלה פיקוחחחחח בכלל יפה מאוד יש מלא עמדות אבל תמשיכו לעלות כל ערב ( אם אתם יכולים כמובן שאני לא יצא כאילו אני דורש או מזלזל, ואני לא מתכוון לפגוע באף אחד!!!) אה ירין אין מה לעשות צריך להמשיך לנסות לעלות בסדירות וכמה פעמים להתייבש אבל אחר כך יראו שכל XXX עד XXX שעה עולים ותיהיה הרבה יותר תנועה מאשר שיעלו 20 פקחים בספונטניות קיצר מה אני מדבר אני פשוט יתחיל לטוס מרק, לא ראיתי אותך עולה לטוס בפיקוח, אין לך מה לדבר בנושא. דוד, בבקשה להפסיק עם העקיצות האלה. אוקיי, אבל אני מבקש ממרק שגם יפסיק עם התלונות האלה, בקשה במילים יפות, כי באמת זה קצת מרגיז. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2731859
YossiRaskin פורסם ינואר 8, 2009 דיווח פורסם ינואר 8, 2009 פקחים, יש לי הרגשה שאתם מחייבים טייסים לעלות וזה לא אמור להיות כך, מי שיש לו זמן, טס, מי שאין לו זמן לא טס, זה נריאה כאילו כול הזמן כולכך הרבה פעמים צריך לומר שיש פיקוח ולהתבאס שלא היה מספיק תנועה, הבטחה אישית, בזמנים נוחים לכולם כמו בסופי שבוע, תיהיה לכם תנועה מספקת לא צריך ללחוץ..
Mark163 פורסם ינואר 8, 2009 דיווח פורסם ינואר 8, 2009 דוד אני רשמתי שעכשיו הורדתי מחדש את הסימולטור כי הוא התקלקל לי בגלל זה לא טסתי ופשוט אמרתי בצורה מאוד נחמדה נעיפה יפה ומכובד וטובה שאם ימשיכו לעלות בסדירות תיהיה הרבה יותר תנועה אין צורך כל פעם שיש פיקוח להכריז על זה בכזאת גדולה בפורום ועכשיו שכולם יבואו ויטוסו כי עכשיו יש פיקוח שעתיים פשוט אם יעלו אם יוכלו פקחים ביותר "סדירות" (שעות עיקריות) אז התנועה תגדל ואין צורך להתבאס שאם הפקחים עלו לשעה פיקוח חיפה שדה דוב הרצליה וגישה לשעתיים פיקוח פעם בשבוע\שבועיים ובאא מטוס אחד אז בלי להעליב ( בלי להעליב!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אל תצפו לתנועה רבה
Almog Atar פורסם ינואר 8, 2009 דיווח פורסם ינואר 8, 2009 דוד אני רשמתי שעכשיו הורדתי מחדש את הסימולטור כי הוא התקלקל לי בגלל זה לא טסתי ופשוט אמרתי בצורה מאוד נחמדה נעיפה יפה ומכובד וטובה שאם ימשיכו לעלות בסדירות תיהיה הרבה יותר תנועה אין צורך כל פעם שיש פיקוח להכריז על זה בכזאת גדולה בפורום ועכשיו שכולם יבואו ויטוסו כי עכשיו יש פיקוח שעתיים פשוט אם יעלו אם יוכלו פקחים ביותר "סדירות" (שעות עיקריות) אז התנועה תגדל ואין צורך להתבאס שאם הפקחים עלו לשעה פיקוח חיפה שדה דוב הרצליה וגישה לשעתיים פיקוח פעם בשבוע\שבועיים ובאא מטוס אחד אז בלי להעליב ( בלי להעליב!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אל תצפו לתנועה רבה מרק, אף אחד לא יעלב מזה (לדעתי לפחות), חוץ מזה מספיק לרשום פעם אחת בסגוריים בלי להעליב ולא פעמיים עם מלא סימני קריאה, גם אם כן, מספיק סימן קריאה אחד על מנת שנבין...
David Bendavid פורסם ינואר 8, 2009 דיווח פורסם ינואר 8, 2009 חבריקוס תמשיכו לעלות בסדירות ותאמינו לי שתיהיה הרבה יותר תנועה כמו שאמרתי עדיף שיעלו פחות פקחים כל ערב בשעה 8 עד 9 מאשר פעם בשבוע 20 פקחים תאמינו לי אני בטוחנכון כמה ימים לא יהיו טייסים תמשיכו לפקח בסידור ככה כל ערב התנועה תגדל פי 10 עכשיו הורדתי מחדש את הסימולטור מעכשיו אני יתחיל לטוס שוב פעם כל פעם שיעלה פיקוחחחחח בכלל יפה מאוד יש מלא עמדות אבל תמשיכו לעלות כל ערב ( אם אתם יכולים כמובן שאני לא יצא כאילו אני דורש או מזלזל, ואני לא מתכוון לפגוע באף אחד!!!) אה ירין אין מה לעשות צריך להמשיך לנסות לעלות בסדירות וכמה פעמים להתייבש אבל אחר כך יראו שכל XXX עד XXX שעה עולים ותיהיה הרבה יותר תנועה מאשר שיעלו 20 פקחים בספונטניות קיצר מה אני מדבר אני פשוט יתחיל לטוס מרק, לא ראיתי אותך עולה לטוס בפיקוח, אין לך מה לדבר בנושא. דוד, בבקשה להפסיק עם העקיצות האלה. אוקיי, אבל אני מבקש ממרק שגם יפסיק עם התלונות האלה, בקשה במילים יפות, כי באמת זה קצת מרגיז. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2731859 אהבתי