oz sessler פורסם ינואר 15, 2009 דיווח פורסם ינואר 15, 2009 בן אם אתה אומר המשך ערב בטוח סימן שאתה בדרך למטוס!זה לא פייר... הוא לא בדרך למטוס, אבל אני כן!! :mrgreen: יאללה אמיר תחזור כבר לקנדה, אני רוצה להרביץ איזו גיחה לטורנטו.. אני צריך לעשות קרוס קאנטרי סולו 300 מייל... אז יאללה תזיז!! :wink:
Aviran פורסם ינואר 15, 2009 דיווח פורסם ינואר 15, 2009 ומה שהכי חשוב ללמוד הוא, שכולנו פה טייסים, גם אם וירטואליים. לכן, צריך להתמקד בעיקר ולא בתפל. לא לתלות את האגו שלנו בפורום. תלו אותו במשקפי השמש, במעיל, בבלורית ובביצים הגדולות. הרבה אגו צריך שיתחלק בין הרבה פריטים שתמיד איתך בכל אשר תלך, ולא לשחרר את האגו היקר שלנו לרשת המונית ולא יציבה. בנימה אופטימית זו, חדל קשקשת על הערוץ והבא שמבזבז לי זמן פלאפון על שטויות כאלה, אדאג להחרים לו את המשקפיים ולחתוך לו את הביצים. היידה לטוס! איתי, יש לי חשש שמישהו פרץ לך למשתמש הוא לא בדרך למטוס, אבל אני כן!! :mrgreen: יאללה אמיר תחזור כבר לקנדה, אני רוצה להרביץ איזו גיחה לטורנטו.. אני צריך לעשות קרוס קאנטרי סולו 300 מייל... אז יאללה תזיז!! :wink: ממתי עושים קרוס קאנטרי של 300 מייל לרשיון פרטי?? :shock:
Amir Paz פורסם ינואר 15, 2009 דיווח פורסם ינואר 15, 2009 עושים את זה לרשיון מסחרי... וגם לא לטורנטו.. ממה שאני זוכר אין למטוסים של WFC רשיון תחנת רדיו (מה שמצריך לחציית גבול לקנדה) וגם צריך לקנות מדבקה שזה עוד 90 דולר להערכתי.
Ben Zwebner פורסם ינואר 15, 2009 דיווח פורסם ינואר 15, 2009 עושים את זה לרשיון מסחרי... וגם לא לטורנטו.. ממה שאני זוכר אין למטוסים של WFC רשיון תחנת רדיו (מה שמצריך לחציית גבול לקנדה) וגם צריך לקנות מדבקה שזה עוד 90 דולר להערכתי. יש להם. לא לכולם אבל יש.
oz sessler פורסם ינואר 15, 2009 דיווח פורסם ינואר 15, 2009 עושים את זה לרשיון מסחרי... וגם לא לטורנטו.. ממה שאני זוכר אין למטוסים של WFC רשיון תחנת רדיו (מה שמצריך לחציית גבול לקנדה) וגם צריך לקנות מדבקה שזה עוד 90 דולר להערכתי. יאללה בלי לחפש תירוצים! אני מגיע, תארגן איזו פריסה... אה... ואם אפשר אז גם איזו קנדית מקומית במצב טוב...
Aviran פורסם ינואר 15, 2009 דיווח פורסם ינואר 15, 2009 עושים את זה לרשיון מסחרי... וגם לא לטורנטו.. ממה שאני זוכר אין למטוסים של WFC רשיון תחנת רדיו (מה שמצריך לחציית גבול לקנדה) וגם צריך לקנות מדבקה שזה עוד 90 דולר להערכתי. איזה מדבקה? :roll:
Amir Paz פורסם ינואר 15, 2009 דיווח פורסם ינואר 15, 2009 יש איזה סטיקר כזה שצריך לשלם עליו בכניסה לקנדה.. נראה לי שביטלו את זה. אני לא ממש בעניין. http://www.avweb.com/news/places/183649-1.html יש פה הסבר קטן לחצייה..