David Bendavid פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 http://www.carenado.com/ecommerce/busca ... roducto=65 שוחררה הססנה 172N של קרנדו, יאללה מי צובע? (הייתי מכין,אבל עיצוב ואני זה לא הולך ביחד, בפעם האחרונה שניסיתי יצא איום ונורא)...
yuvalshtark פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 ננננננננננננהההההההההה!!!!!!!! אני חושק במודל הזה!!!! פשוט מדהיםםםםםםםםם :shock:
אורח פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 WOW הפאנל הזה ממש כמו של הCHC וגם מאוד דומה לפאנל שתומר הכין לHC
WalKMaN` פורסם ינואר 10, 2009 דיווח פורסם ינואר 10, 2009 אני ממש אוהב את מהמוצרים של החברה הזאת.. נראה לי שאקנה אותו, הוא נראה מצוין..
Tomer Haim פורסם ינואר 10, 2009 דיווח פורסם ינואר 10, 2009 לכל אילו שצובעים... דגמי N הפופולאריים בארץ הם: CDH CEU (צביעה ממש קלה חח) CHC CDU CHA CGD כל השאר הם P ו L דרך אגב מי שרוצה יכול לצבוע לדגם P CGK CDL CDC וכו אני כבר אדאג שהמטוסים יטוסו כמו P
Avi - 4X-KDF פורסם ינואר 10, 2009 דיווח פורסם ינואר 10, 2009 הופה! זה היה מהיר זה צריך ליהיות המודל הכי טוב של 172 שעשו אי פעם לסימולטור.
Tomer Haim פורסם ינואר 11, 2009 דיווח פורסם ינואר 11, 2009 טוב, קניתי את המטוס אז ככה: מודל חיצוני מצויין מודל פנימי + VC מושלם תכונות טיסה: המטוס לא יציב במישור העלרוד ויש לו איזה עניין לא ברור עם המדפים פנל: מכשירי VOR, קשה לראות את הרדיאל הנבחר אופק מלאכותי מגיב רע במישור העלרוד קשה להטיס איתו מפסקי MASTER, אפשר להפעיל ALT בלי BAT שזה לא הגיוני ציון כללי למטוס יאללה לצבוע
Yarin_l10 פורסם ינואר 11, 2009 דיווח פורסם ינואר 11, 2009 נראה מצויין! רק אם אפשר שמישהו יעלה לפה רק את הקבצי טקסטורה שלו ואני אנסה לצבוע,אל תדאגו גיליתי שיש לי כישרון בהכנת טקסטורות
WalKMaN` פורסם ינואר 11, 2009 דיווח פורסם ינואר 11, 2009 תומר, האם הוא יותר מוצלח מה-172R של F1? אני יודע שאלו שני מטוסים קצת שונים, אבל מבחינת הכל, מה יותר אהבת?
Avi - 4X-KDF פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 בשביל 2009, ובשביל ה-152 המוצלחת שהיתה להם, לא התרשמתי, די דומה למטוס של CAPTAIN SIM, גרפיקה, אבל בלי ראליזם גבואה. אני מאמין שאחרי התיקון של תומר זה יהיה מודל מעולה. הדברים שאהבתי זה הסאונד של תהליך ההתנעה ואת הקוקפיט הראליסטי שממש עשה לי דה ג'ה בו מהטיסה של ב-172P במציאות, חוץ מהפאנל הלבן המגעיל, אני מקווה שהוא יצבע לשחור עם שמירה על איכות הגרפיקה, ואני מתנדב גם לנסות לעשות את זה אם יהיה צורך. ותומר, למרות שנראה לי שזה מיותר שאני יגיד את זה, אבל בכל זאת אני מציע שתוסיף את הסאונד של חריקת הצמיגים שהוספת למודל של MICROSOFT, זה ממש ממש חסר לפי דעתי.
Aviran פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 Tomer - VATIL1 כתב: לכל אילו שצובעים...דגמי N הפופולאריים בארץ הם: CDH CEU (צביעה ממש קלה חח) CHC CDU CHA CGD כל השאר הם P ו L דרך אגב מי שרוצה יכול לצבוע לדגם P CGK CDL CDC וכו אני כבר אדאג שהמטוסים יטוסו כמו P למה ממש לא קלה?.. :|
WalKMaN` פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 קניתי את המטוס.. מטוס מדהים ואיכותי.. התאכזבתי קצת מה-2D קוקפיט.. אממ, אחלה של מטוס... ממליץ!