SkyRaider פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 היי, אני מנסה לעשות השוואת מחירים למחקר שאני עושה בנושא, איפה הכי זול ללמוד טיס (כשאני אומר טיס אני מתכוון לכלי מטוס ומסוק אשר יבוצע באקדמיה או בי"ס שיכלול את כל הרישיונות הבאים - פרטי, מכשירים, דו מנועי(יש גם רישיון כזה למסוקים), מסחרי ואת כל האגרות והמבחנים (הכל כלול פה בקיצור). אני בדקתי את הנושא ב3 אזורים בעולם, ישראל, אירופה וארה"ב. שכרגע הבדיקות שביצעתי הניבו: בארה"ב: לימוד טיס במטוס אשר כולל את כל מה שכתבתי: בסביבות ה 55,000$ לימוד טיס במסוק אשר כולל את כל מה שכתבתי: בסביבות ה 70,000$ באירופה: לימוד טיס באקדמיה אשר יכלול את מה שכתבתי + מגורים + אוכל+ עוד כל מני הוצאות מחושבות: 100,000 יורו, בשקלים זה חצי מיליון שקל - 500,000 שקל. לגבי מסוקים באירופה.. אף אחד לא נוקב מחיר.. כנראה שזה גבוה מאוד. בישראל: לימוד טיס במטוס אשר יכלול את מה שאמרתי זה בסביבות 315,000 שקל וכנראה שבישראל לא פועלים בתי ספר למסוקים כי לא מצאתי למרות ששמעתי על ביה"ס שפועל או פעל בהרצליה.. רק אחד. אוקיי אז לשאלות שלי.. -מישהו יכול לעזור לי במציאת המחיר לרישיונות המסוקים באירופה? -אם יש משהו לא נכון אשמח לקבל תיקון. -מה הולך בארץ עם המסוקים? אם אני חושב על זה.. לא יצא לי לראות מסוקים אזרחים טסים בשמי הארץ כמעט ואף פעם (בשנה האחרונה לפחות) (ואני גר באזור שעובר בו נתיב משדה דב). -אם אתם יכולים להעשיר את הידע שלי בנושא הנ"ל אשמח שתכתבו, תעדכנו אותי וכו'. תודה.
Amir Paz פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 תוסיף למחקר שלך שבישראל בשביל להדריך טיסה או להטיס נוסעים בצורה מסחרית צריך 500 שעות טיסה!
Adam Waiser פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 היי,אני מנסה לעשות השוואת מחירים למחקר שאני עושה בנושא, איפה הכי זול ללמוד טיס (כשאני אומר טיס אני מתכוון לכלי מטוס ומסוק אשר יבוצע באקדמיה או בי"ס שיכלול את כל הרישיונות הבאים - פרטי, מכשירים, דו מנועי(יש גם רישיון כזה למסוקים), מסחרי ואת כל האגרות והמבחנים (הכל כלול פה בקיצור). אני בדקתי את הנושא ב3 אזורים בעולם, ישראל, אירופה וארה"ב. שכרגע הבדיקות שביצעתי הניבו: בארה"ב: לימוד טיס במטוס אשר כולל את כל מה שכתבתי: בסביבות ה 55,000$ לימוד טיס במסוק אשר כולל את כל מה שכתבתי: בסביבות ה 70,000$ באירופה: לימוד טיס באקדמיה אשר יכלול את מה שכתבתי + מגורים + אוכל+ עוד כל מני הוצאות מחושבות: 100,000 יורו, בשקלים זה חצי מיליון שקל - 500,000 שקל. לגבי מסוקים באירופה.. אף אחד לא נוקב מחיר.. כנראה שזה גבוה מאוד. בישראל: לימוד טיס במטוס אשר יכלול את מה שאמרתי זה בסביבות 315,000 שקל וכנראה שבישראל לא פועלים בתי ספר למסוקים כי לא מצאתי למרות ששמעתי על ביה"ס שפועל או פעל בהרצליה.. רק אחד. אוקיי אז לשאלות שלי.. -מישהו יכול לעזור לי במציאת המחיר לרישיונות המסוקים באירופה? -אם יש משהו לא נכון אשמח לקבל תיקון. -מה הולך בארץ עם המסוקים? אם אני חושב על זה.. לא יצא לי לראות מסוקים אזרחים טסים בשמי הארץ כמעט ואף פעם (בשנה האחרונה לפחות) (ואני גר באזור שעובר בו נתיב משדה דב). -אם אתם יכולים להעשיר את הידע שלי בנושא הנ"ל אשמח שתכתבו, תעדכנו אותי וכו'. תודה. בקשר למסוקים אזרחיים אני יודע שחברת כים ניר מחזיקה ומפעילה מספר מסוקים אזרחיים כנס לאתר שלהם תוכל לראות אותם. יותר מזה אני לא ממש יודע. אני משער שמי שיש לו כסף לנייד את עצמו דרך האויר מעדיף לעשות זאת במטוס. אולי גם יש מגבלות חמורות יותר על תעבורת מסוקים אזרחיים בשמי הארץ תנסה לבדוק באתר רשות התעופה או משהו.
SkyRaider פורסם ינואר 12, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 12, 2009 כים ניר ביצעו עברות, כמו כן גנבו לכיס שלהם מיליונים של שקלים. "אישום: בעלי כים-ניר לשעבר גנבו ממנה מיליונים לכיסוי חובות בשוק האפור העבירות המיוחסות להם הן מירמה והפרת אמונים בתאגיד, עבירות מנהלים ועובדים בתאגיד, אי קיום חובות דיווח, גניבה בידי מנהל, רישום כוזב במסמכי תאגיד, קבלת דבר במירמה בנסיבות מחמירות, זיוף ועוד" http://www.globes.co.il/news/docview.as ... 59&fid=829
Adam Waiser פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 שמע אחי באמת שאין לי מושג מה קורה שם, הקשר היחיד שלי אליהם זה שהייתי חוטף שפריצים של דשן וחומרי הדברה מהמטוסי ריסוס שלהם בגובה 20 מטר מער"ש (מעל הראש שלי) כשהייתי עובד אדמה. אגב בעבודה הנוכחית שלי תלויות תמונות של שני מסוקים שלהם שהביאו אלינו קליינטים אמידים במיוחד לטיול טרקטורונים (נחתו באיזה מגרש כדורגל 2 קילומטר דרומית לגבול לבנון)בכל מקרה נראה לי שעניתי על השאלה שלך, אגב התעניינת כי אתה בונה על קריירה תעופתית בארץ או סתם לידע כללי?
Idan Traub פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 תאמת שדווקא אני רואה לא מעט מסוקים בשמי השרון . אומנם לא הרבה אבל יש מידי פעם כמה חקלאים וR44
Aviran פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 אתה מוזמן לשאול את אב"ד מפורום "תעופה קלה" בתפוז.. הוא טס על מסוקים ממה שאני יודע.. עריכה: לימוד של כל אלה בביה"ס, ולא באקדמיה, לדעתי, יכול לצאת הרבה יותר זול ממה שכתבת.. שוב, זה תלוי איפה לומדים..
Amir Paz פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 שעת טיסה מודרכת בטורנטו על RB22 - 640 דולר לשעה.
Shachar Hzkelevich פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 שעת טיסה מודרכת בטורנטו על RB22 -640 דולר לשעה. :oops:
Aviran פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 יש לך את המסנג'ר שלו? אב"ד הוא מהאנשים המבוגרים שאין להם מסנג'ר אתה מוזמן לחפש את המשתמש שלו - אבי בן דוד.
yossid פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 בארץ פועל בי"ס ללימוד טיסה על למסוקים העונה לשם אילן ארד תעופה. לינק לאתר ביה"ס: http://www.aradaviation.com/ לא יודע אם יש בתי ספר נוספים.
tomer13an פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 -מה הולך בארץ עם המסוקים? אם אני חושב על זה.. לא יצא לי לראות מסוקים אזרחים טסים בשמי הארץ כמעט ואף פעם (בשנה האחרונה לפחות) (ואני גר באזור שעובר בו נתיב משדה דב). אני מחיפה ודווקא יש הרבה תנועה של מסוקים.. יש מוניות אוויר וכו'.. היום הייתי בטיול במסגרת בצפר בגבעת אולגה וחלף מעלינו רובינסון 22 סביבות ה30-40 רגל מעפ"ש..
Aviran פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 בארץ פועל בי"ס ללימוד טיסה על למסוקים העונה לשם אילן ארד תעופה. לינק לאתר ביה"ס: http://www.aradaviation.com/לא יודע אם יש בתי ספר נוספים. אני כמעט בטוח שזה היחידי :!:
SkyRaider פורסם ינואר 12, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 12, 2009 בדקתי את הביה"ס הזה, כמו שאני רואה את זה, זה הביה"ס היחיד ללימוד מסוקים וגם יתרה מזאת, הם מלמדים רק לרישיון פרטי על מסוקים לא יותר מזה (פרט ליוצאי צבא - מסוקים). מה שאני מסיק - אין בית ספר רציני בארץ ללימוד להשגת קריירה בתחום המסוקים בארץ. מה שאני לא מבין - בנאדם המגיע לארץ עם רישיונות מסוקים מפה ועד הודעה חדשה ומעוניין להמיר אותם ולעבוד בארץ, איך הוא עושה את זה? שאלה נוספת, איך זה הולך התהליך של המרת רישיונות (לא משנה מטוסים או מסוקים, זה בערך אותו הדבר פרט לעלות) אמריקאים לאירופאים (FAA ל-JAA) לפרטי פרטים בבקשה. ועוד שאלה, מישהו יכול להפנות אותי לאתר מהימן בקשר למחירי רישיונות הליקופטרים באירופה? תודה.
Ben Cohen פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 תחום המסוקים בארץ לא מפותח כ"כ, מלבד חיה"א. רוב טייסי המסוקים בארץ מגיעים מהצבא. אם אין ביקוש אז אין היצע, והמצב הוא שיש רק בית ספר אחד שמלמד הטסת מסוקים. מסוק הוא מכונה מאד מורכבת ושברירית, לפיכך התחזוקה שלו מאוד מאוד יקרה, זה מה שגורם למחירים האסטרונומיים של שעת טיסה בודדת על הכלי הזה. ישנם הרבה סיפורים של ישראלים, ויש הרבה מידע ברשת בנוגע לרישיונות של מטוס בעל כנף קבועה (באירופה-אמוץ, בארה"ב-הפסקתי לספור ובכלל לזכור שמות וכן הלאה...) הם האנשים לשאול אותם את השאלות הללו. אמוץ עדיין פעיל בפורום תעופה בתפוז. בקשר למסוקים: אני מציע שתתפוס טייס מסוקים (אם ביכולתך) ישראלי ותשאל אותו על התחום, רוב הסיכויים שלו יהיו התשובות לשאלות שלך. נסה ליצור קשר עם ביה"ס למסוקים שהזכירו את שמו פה, או אפילו לפנות ליוסי כהן במייל, אני יודע שהוא עונה לשאלות, ייתכן והוא מבין בנושא.