David Bendavid פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 חברה נכון לעכשיו פתוחים קרקע ב"ג, מגדל ב"ג, ת"א ומגדל הרצליה, כולם לבוא לטוס!
Gilad Brutman פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 אנשים, לא יאומן. עמדות הרצליה וב"ג מחוברים וכמובן ת"א. תבואו לטוס באזור. נתקלתי במקרה של טייס שאמרתי לו לבוא לטוס ואמר שהוא לא רוצה. אז יש לכם פיקוח, תנצלו אותו!
Mark163 פורסם ינואר 15, 2009 דיווח פורסם ינואר 15, 2009 אנשים,לא יאומן. עמדות הרצליה וב"ג מחוברים וכמובן ת"א. תבואו לטוס באזור. נתקלתי במקרה של טייס שאמרתי לו לבוא לטוס ואמר שהוא לא רוצה. אז יש לכם פיקוח, תנצלו אותו! אתה לא יכול להכריח אנשים לבוא לטוס, אותו דבר אני יגיד. נתקלתי במקרה שאמרתי לפקח בו תעלה לפקח, והוא אמר שהוא לא רוצה.
Yarin_l10 פורסם ינואר 15, 2009 דיווח פורסם ינואר 15, 2009 אנשים,לא יאומן. עמדות הרצליה וב"ג מחוברים וכמובן ת"א. תבואו לטוס באזור. נתקלתי במקרה של טייס שאמרתי לו לבוא לטוס ואמר שהוא לא רוצה. אז יש לכם פיקוח, תנצלו אותו! אתה לא יכול להכריח אנשים לבוא לטוס, אותו דבר אני יגיד. נתקלתי במקרה שאמרתי לפקח בו תעלה לפקח, והוא אמר שהוא לא רוצה. והנה זה מתחיל... אנחנו בדמוקרטיה וכל אחד יגיד מה שהוא רוצה בתנאי שהוא שומר על חוקי הפורום, אם הוא שומר על חוקי הפורום,מה זה מפריע?
Amir Paz פורסם ינואר 15, 2009 דיווח פורסם ינואר 15, 2009 אנשים,לא יאומן. עמדות הרצליה וב"ג מחוברים וכמובן ת"א. תבואו לטוס באזור. נתקלתי במקרה של טייס שאמרתי לו לבוא לטוס ואמר שהוא לא רוצה. אז יש לכם פיקוח, תנצלו אותו! אתה לא יכול להכריח אנשים לבוא לטוס, אותו דבר אני יגיד. נתקלתי במקרה שאמרתי לפקח בו תעלה לפקח, והוא אמר שהוא לא רוצה. והנה זה מתחיל... אנחנו בדמוקרטיה וכל אחד יגיד מה שהוא רוצה בתנאי שהוא שומר על חוקי הפורום, אם הוא שומר על חוקי הפורום,מה זה מפריע? והנה זה נגמר... דיברתי עם כל אחד מכם באופן אישי. מספיק! אני מפקח לפעמיים 6 שעות משמרת ב"ג ואני רואה מקיף בחיפה.. כל אחד יעשה מה שטוב לו. דיי עם ההערות האלו ובעיקר דיי עם הערות כמו "הנה זה מתחיל"... תודה על הפיקוח!