Izik Bakshi פורסם ינואר 13, 2009 דיווח פורסם ינואר 13, 2009 חברים, בימים ובשבועות הקרובים אנחנו צפויים לראות גל של חברים חדשים שיכנסו לרשת, חשוב שכולנו נתנהג אליהם בסבלנות רבה על אף שלפעמים זה מפריע לנו לטיסה או למשמרת פיקוח, שכן רושם ראשוני הוא דבר חשוב. לכן אני מבקש, לפני שאתם רצים להזמין סופרויזר (טייס או פקח יכולים להזמין סופרויזר במידה שווה), עשו מאמץ ליצור עם הטייס החדש קשר בהודעה פרטית בעברית ולנסות להסביר לו מה הבעיה שהוא נמצא על מסלול הסעה לדוגמא. קחו דוגמא להודעה: שלום אנו מבינים שאתה חדש ברשת ואטסים ואינך מכיר עוד את כלליה אך כעת אתה מפריע למהלך התקין של פעילות השדה ונשמח אם לעת עתה תתנתק מהרשת על מנת למנוע אי נעימות. נשמח אם בינתיים תכנס לקישור הבא:http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?t=24796 שם תמצא חומר רב שיסייע לך בצעדיך הראשונים כאן ויבטיח לך כניסה נעימה טובה ומקצועית יותר לעולם הטיסה ברשת ואטסים. בהצלחה ולהתראות בהמשך מאוד יעזור גם אם תתנו לו את המסנגר שלכם להמשך שאלות וסיוע. כל אחד מאיתנו הוא שגריר של VATIL ברשת, נסו רגע להיזכר בפעם הראשונה שעליתם לרשת, האם ההיתם חוזרים לרשת אם ההיתם נתקלים בניתוק ממנה? כמובן שאי מענה לכל ההודעות במשך פרק זמן ארוך מצריך ניתוק, אך ברוב המקרים ניתן לסיים זאת אחרת. לסיכום, גלו נעימות וסובלנות (גם אם קצת נדפקה לכם הטיסה/משמרת) וזכרו שרושם ראשוני משפיע ועלול גם בטעות לסלק חברים מהרשת שלא בכוונה. תודה על שיתוף הפעולה
Ilan Jonas פורסם ינואר 13, 2009 דיווח פורסם ינואר 13, 2009 אין פה חבר אחד, כולל אותי, שלא עשה שטויות בפעם הראשונה שהתחבר לרשת. זה משהו שכולם עוברים, ויכול להיות שזה שעושה שטויות היום יהיה בקר ת"א מחר. תזכרו את זה!
Zeev Bucki פורסם ינואר 14, 2009 דיווח פורסם ינואר 14, 2009 אין פה חבר אחד, כולל אותי, שלא עשה שטויות בפעם הראשונה שהתחבר לרשת. זה משהו שכולם עוברים, ויכול להיות שזה שעושה שטויות היום יהיה בקר ת"א מחר. תזכרו את זה! נכון מאוד חברים נא לקבל את כולם בסבר פנים יפות! בוקי זאב:4X-MJB
David Bendavid פורסם ינואר 14, 2009 דיווח פורסם ינואר 14, 2009 אתמול הגיע בחור אמריקאי לבן גוריון, הוא ביקש קלירנס VFR NORTH WEST אז ישבתי והסברתי לו על CVFR, קישרתי אותו למדריך. בסוף הוא נדלק על זה, ואמר שהוא יקרא על CVFR ויעשה טיסות עם זה, ובינתיים הוא עלה לכמה הקפות בבן גוריון . אני אישית נהנתי לעזור לו, תנסו, זה עושה הרגשה טובה!
Yarin_l10 פורסם ינואר 14, 2009 דיווח פורסם ינואר 14, 2009 אתמול הגיע בחור אמריקאי לבן גוריון, הוא ביקש קלירנס VFR NORTH WEST אז ישבתי והסברתי לו על CVFR, קישרתי אותו למדריך.בסוף הוא נדלק על זה, ואמר שהוא יקרא על CVFR ויעשה טיסות עם זה, ובינתיים הוא עלה לכמה הקפות בבן גוריון . אני אישית נהנתי לעזור לו, תנסו, זה עושה הרגשה טובה! עכשיו גם גרמת לעוד כמה דברים מעולים: אם הוא ידע CVFR הוא ינצל זאת בארץ,זה אומר שהוא יביא גם חלק מהחטיבה שלו לטיסות בארץ וזה מתגלגל וגדל כמו כדור שלג כמו שאומרים בקיצור: נראה לי שאם היית אומר לו פשוט: אין VFR בישראל...לא רק שזה היה גורם לאי נעימות זה גם היה נראה לי מבריח אותו בגלל הגישה של החטיבה הישראלית אליו,לכן כדאי לחשוב לפני מעשה. עשית טוב גם לי היה משהו: WALKMAN הוא חדש,הסברתי לו כל מה שביקש ולא אמרתי לו: וואי נמאס לי תחפש קצת אלא עזרתי לו כמה שהיה צריך כי אני יודע שגם לי עזרו ואני יודע שגם אני עשיתי דברים שטוטיים בתחילת דרכי בואטסים..(אני עדיין בתחילת דרכי למרות שאני כבר חודש בואטסים אבל עם כל הכבוד יש אנשים פה שכבר שנים בואטסים)