עבור לתוכן
Izik Bakshi

חשוב לקרוא --> דגשים ל ONESKY3

Recommended Posts

פורסם

שלום חברי ואטסים היקרים לאלה ממכם שלא שמו לב על באתר עמוד עם כמה דגשים לאירוע ONESKY3 החלטתי לרשום לכם כאן את אותה הודעה כדי שלא תפספסו 8)

בשם חטיבת אירופה אני שמח להודיע על אחד האירועים הגדולים ביותר של רשת ואטסים והוא ONESKY3 , הממשיך את הסדרה המוצלחת של אירועים מסוג זה.

התאריך הוא ה 4 לאוקטובר, והמטרה היא פתיחה של כל הבקרות של אירופה כולל רוסיה בריטניה וישראל!

הארוע יתקיים בין השעות 19:00 ל 01:00 לפי שעון ישראל ובו בכל מדינה תהיה בקרה איזורית ולפחות שדה ראשי אחד עם פיקוח.

אני רוצה לקרוא ולהזמין את כל טייסי החטיבה לבוא ולהנות מטיסה ברחבי אירופה עם פיקוח מקצועי ומעולה וגם לבוא ולמלא את שמי אירופה בטיסות ישראליות כדי שיראו שאנחנו כאן. מטרתנו באירוע הינה להפגין נוכחות ישראלית בולטת בשמי אירופה – לפחות 100 לגים של טיסות! שידעו מי אנחנו ... :D

ברצוני לציין מספר דגשים בשם חטיבת אירופה והחטיבה הישראלית:

1) נא לבוא לטוס עם הרבה סבלנות כי אירופה הולכת להיות מלאה בטיסות בכזו כמות שלא קיימת במציאות, לכן הקלו על הפקחים והיו איתם סבלנים ונחמדים ככל האפשר. מומלץ לבחור ביעדים "מיוחדים" ולאו דווקא בשדות הרגילים כמו היתרו ודה-גול.

2) אני רוצה להזכיר לכל הטייסים לכוון ברוגר שלהם "SLOW MODEM", אי עשית פעולה זו תגרום לבעיות לכל המשתמשים באותו ערוץ, דבר נוסף הוא שכאשר אין תגובה מהפקח בערוץ הרוגר חובה לעבור לטקסט רגיל ולא לטקסט פרטי כפי שחלק מן הטייסים עושים, טקסט פרטי רק מכביד עוד יותר על הפקח, לכן בבקשה טקסט רגיל!

3) מומלץ מאוד לבדוק בסרבאינפו לפני האירוע את השרתים, ואת האתיס של עמדות הפקחים כדי לתכנן את הגישה לפי המסלול הפעיל, עם זאת אני רוצה להזכיר שהחיבור לפקח יהיה אך ורק דרך SB ולא דרך סרבאינפו (סביר להניח גם שרוב הפקחים יחסמו את ערוץ הרוגר שלהם בסרבאינפו)

4) בקשה חשובה מאוד: כל הטייסים שטסים באירוע נא להצטייד בדפיות ובתוכנות ניווט מתאימות, דבר זה הוא קריטי מאוד באירועים שבהם יש עומס, לכן צפו שטייסים שלא יגיעו עם דפיות ישלחו לשדות חלופיים!

5) דבר חשוב נוסף הוא שבמהלך האירוע לא ניתן יהיה לצפות (כלומר להתחבר כמשקיף, OBS) מכיוון שכל הצופים ינותקו בכדי לאפשר ניצול מרבי של הרשת על ידי טייסים ופקחים בלבד.

7) אני רוצה לבקש מכל הטייסים החדשים בחטיבה להשתדל שלא לטוס לאזורים ולשדות שאינכם מכירים, ולשמור על נימוס ונוהל דיבור תקין, ותמיד להקשיב להוראות הפקח ולבצע אותן במיידי ורק לאחר מכן או תוך כדי לתת את הרידבאק, במהלך האירוע יהיו הרבה סופרויזרים של ואטסים וטייס שלא ישמע להוראות הפקח ינותק מיידי מהרשת!

לסיכום אני רוצה לאחל לכולנו שנה טובה ואירוע מהנה עם נחיתות בטוחות .

פורסם

אולי זה ישמע מגעיל, אולי חלקכם תשנאו אותי, אבל יש לי בקשה והמבין יבין.

אל תביישו את החטיבה הישראלית!

כל מי שנכנס עם אות קריאה ELY אוטומטית מייצג את החטיבה, באירוע הזה, לא יחשבו פעמיים לפני שינתקו טייסים פרובלמטיים.

ברגשי כבוד,

פורסם

שלילי ELY זה אות הקריאה שלאל על 4X זאת טיסה פרטית IZ = ארקיע ו - ISR ישראייר בכל אחד מהכינויים האלה תה מייצג את החטיבה הישראלית ואתה יכול לטוס גם עם 4X

פורסם

חברים יקרים

אתמול שונה השעון הישראלי לשעון חורף, עקב כך השתנה המרווח בין הזמן הישראלי לבין זמן UTC ל UTC+2, וזה אומר שהשעות של האירוע מחר ישתנו ל 18:00 - 00:00 לפי שעון ישראל..

תודה לישראל רות על הערה בנושא 8)

שבוע טוב...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...