Zemer Itshak פורסם ינואר 22, 2009 דיווח פורסם ינואר 22, 2009 אהלן כולם..!! שמעו אני מתכנן לנסוע באופניים כל יום שישי לתימן החל ממחר(בעיקר נסיעה והשדה זה הבונוס יענו)... בקיצור רציתי לדעת אם יש לוח זמנים של טיסות שם או שזה מי שרוצה נוחת ועושים שם מה שבראש שלהם כלומר לא מתוכנן מראש.... ד''א מישהו יודע אם הטייסים בדרום על ססנות חזרו לטיסות רגילות..?? תודה וסופ''ש נעים..!!! נשתדל לצלם מה שאפשר....
אורח פורסם ינואר 22, 2009 דיווח פורסם ינואר 22, 2009 זה מנחת אין לוח זמנים, אם מישהו רוצה לעלות להקפות עםך המטוס בפרטי שלו הוא יעלה, אלו לא טיסות מסחריות כך שאין לו"ז
lior oren פורסם ינואר 22, 2009 דיווח פורסם ינואר 22, 2009 אהלן כולם..!!שמעו אני מתכנן לנסוע באופניים כל יום שישי לתימן החל ממחר(בעיקר נסיעה והשדה זה הבונוס יענו)... בקיצור רציתי לדעת אם יש לוח זמנים של טיסות שם או שזה מי שרוצה נוחת ועושים שם מה שבראש שלהם כלומר לא מתוכנן מראש.... ד''א מישהו יודע אם הטייסים בדרום על ססנות חזרו לטיסות רגילות..?? תודה וסופ''ש נעים..!!! נשתדל לצלם מה שאפשר.... תראה מה שלחתי לך בפרטי
Shireto Shahar פורסם ינואר 22, 2009 דיווח פורסם ינואר 22, 2009 יש לעיט לוז של הצנחות, הוא לא מדוייק אבל יש. לגבי לוז טיסות רגילות, אין. אבל ביום שישי בצהריים ככה אתה תראה הרבה דאונים הצנחות וטיסות פרטיות. ממליץ לקחת סקאנר. (הערוץ של שדה תימן כשאין פקח הוא שכונה וזה מצחיק)
Zemer Itshak פורסם ינואר 22, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 22, 2009 יש לעיט לוז של הצנחות, הוא לא מדוייק אבל יש.לגבי לוז טיסות רגילות, אין. אבל ביום שישי בצהריים ככה אתה תראה הרבה דאונים הצנחות וטיסות פרטיות. ממליץ לקחת סקאנר. (הערוץ של שדה תימן כשאין פקח הוא שכונה וזה מצחיק) אתה יודע איפה מוכרים סקאנר בארץ??? ואף אחד לא ענה על השאלה שנייה שלי..
Doron_Angel פורסם ינואר 22, 2009 דיווח פורסם ינואר 22, 2009 אהלן כולם..!!שמעו אני מתכנן לנסוע באופניים כל יום שישי לתימן החל ממחר(בעיקר נסיעה והשדה זה הבונוס יענו)... בקיצור רציתי לדעת אם יש לוח זמנים של טיסות שם או שזה מי שרוצה נוחת ועושים שם מה שבראש שלהם כלומר לא מתוכנן מראש.... ד''א מישהו יודע אם הטייסים בדרום על ססנות חזרו לטיסות רגילות..?? תודה וסופ''ש נעים..!!! נשתדל לצלם מה שאפשר.... המנחת פתוח לפעילות רגילה וגם הנתיבים הרגילים נפתחו לאחר שמגבלות (עקב עופרת יצוקה) הוסרו. אתמול טסתי בנתיבים אלו מהרצליה וחזרה.
Zemer Itshak פורסם ינואר 22, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 22, 2009 וואלה...!! תגיד לי אם אתה טס מחר שיהיה לי מה לצלם.. שלא יהיו פאדיחות :wink:
Doron_Angel פורסם ינואר 22, 2009 דיווח פורסם ינואר 22, 2009 Sorry, נראה כי אטוס רק בעוד שבוע, לחיפה.... שווה לבדוק עם חניכים אחרים במונאייר או FNA אם הם מתכוונים לטוס לשם במסגרת אימוניהם (כפי שאני עשיתי) ומתי. אני יודע כי יש מספר חברה בפורום אשר גם הם חניכי קורס רשיון פרטי. בהצלחה,
lior oren פורסם ינואר 22, 2009 דיווח פורסם ינואר 22, 2009 אני הולך מחר ב12 ובשבת בבוקר מי שרוצה שידבר איתי
אורח פורסם ינואר 22, 2009 דיווח פורסם ינואר 22, 2009 אני הולך מחר ב12 ובשבת בבוקר מי שרוצה שידבר איתי אתה לא אמור להיות עסוק בבנית קוקפיט ? :roll:
Izik Bakshi פורסם ינואר 23, 2009 דיווח פורסם ינואר 23, 2009 אני הולך מחר ב12 ובשבת בבוקר מי שרוצה שידבר איתי אתה לא אמור להיות עסוק בבנית קוקפיט ? :roll: ואתה? אולי מספיק עם התגובות הילדותיות האלה :!:
lior oren פורסם ינואר 23, 2009 דיווח פורסם ינואר 23, 2009 אני הולך מחר ב12 ובשבת בבוקר מי שרוצה שידבר איתי אתה לא אמור להיות עסוק בבנית קוקפיט ? :roll: אני מתחיל רק שבוע הבא לבנות
אורח פורסם ינואר 23, 2009 דיווח פורסם ינואר 23, 2009 אני הולך מחר ב12 ובשבת בבוקר מי שרוצה שידבר איתי אתה לא אמור להיות עסוק בבנית קוקפיט ? :roll: ואתה? אולי מספיק עם התגובות הילדותיות האלה :!: כשתפסיקו להאכיל בכפית...
Amir Paz פורסם ינואר 23, 2009 דיווח פורסם ינואר 23, 2009 אני הולך מחר ב12 ובשבת בבוקר מי שרוצה שידבר איתי אתה לא אמור להיות עסוק בבנית קוקפיט ? :roll: ואתה? אולי מספיק עם התגובות הילדותיות האלה :!: כשתפסיקו להאכיל בכפית... להאכיל את מי מה הסיפור פה לא הבנתי בדיוק ואיך אתה קשור לליאור ?
Izik Bakshi פורסם ינואר 23, 2009 דיווח פורסם ינואר 23, 2009 אני הולך מחר ב12 ובשבת בבוקר מי שרוצה שידבר איתי אתה לא אמור להיות עסוק בבנית קוקפיט ? :roll: ואתה? אולי מספיק עם התגובות הילדותיות האלה :!: כשתפסיקו להאכיל בכפית... אז תשאיר לי בבקשה לעשות את העבודה ב-IFS, או יותר טוב תבוא להדריך בעצמך. אנחנו מחנכים ומסבירים לחניכים על חוקי פורום והתנהגות בו. אני מכבד את הרצון שלך "להפסיק להאכיל בכפית" אבל זה לא מצדיק תגובה שכזו ללא כל סיבה, בטח שליאור אפילו לא שאל שאלה בשרשור. זה מעבר על חוקי פורום 5 ו-6, ולמען האמת זה הדבר האחרון שאני מצפה ממך, הרי לקחת חלק בכתיבת חוקים אלה ואפילו אכפת אותם בעבר. מי אתה? ומה עשית לרן פינקלס היקר שאני מכיר?
אורח פורסם ינואר 23, 2009 דיווח פורסם ינואר 23, 2009 מעבר על מה ?? 5. לחטיבת VATIL ולרשת ואטסים מדיניות ברורה וקפדנית בנושא התנהגות מקובלת בפורומים: כך אין לפרסם הודעות שמטרתן אך ורק להרגיז ולעורר התנצחויות, אין לפרסם הודעות "זבל" פרסומיות מכל סוג, חל איסור מוחלט על דיונים בנושאים פוליטיים וכמובן שאין אצלנו מקום להערות גזעניות. הודעות מסוג זה עשויות להביא לנקיטת אמצעים משמעתיים כנגד הכותב. 6. יש להימנע מהתקפות אישיות בפורום VATIL. בויכוח אנו מבקרים רעיונות ונושאים, לא אנשים. שאלה לגיטימית, ליאור הודיע שהוא הולך לבנות קוקפיט בשישי שבת. עובדה כתב ששינה את הלו"ז שלו. סתם סקרנות. לגבי הדרכות, משאיר למי שמבין ויודע להדריך את הנושא. משאיר לעצמי להעביר הדרכות בזמני החופשי שלא קיים. אני אותו אחד שתמיד נותן ומסייע, אבל ברגע שמגיע משהו שלא עושה כלום, שום דבר כדי לנסות ולהפעיל את הדבר הזה שחונה לו מעל הכתפיים. ואין שירשור או כל הודעה של הנ"ל שמראה שזה אחד שמצפה שלא רק יביאו לו את האוכל עם כפית לפה, הוא גם מצפה שנלעס ונבלע עבורו. תסלחו לי, אבל התחביב הזה שלקנו על עצמינו דורש מאיתנו לשם את התחת וללמוד ולהיות עם ראש גדול שחושב. ומאז שאני פה לא זוכר דבר כזה שאנשים פשוט ממתינים שיעשו עבורם הכל. השלב הבא זה להגיע אליהם הביתה ולהטיס בשבילם. עכשיו יבוא המצטדק התורן אדם ויעיר על כך שזה לא חינוך מה אני עושה לילד. ואני אומר לו, שמה שאתם עושים זה הורסים את הילד הזה. ניקח את השרשור שלו בפורום קוקפיטים, תיראה את השאלה ולא צריך תואר כדי להבין שזה שוב יאללה תבנו לי, אני בינתיים בתימן רואה ציפורים. אם יש לכם בעיה עם הגישה הזאת וכדי למנוע לכם בעיות בעתיד עם הגישה הזאת, שאגב כמעט מהיום הראשון היתה איתי ולעולם לא עזבה, אני פורש מפורום זה (מהפורום בלבד לבעלי בעיות בהבנה בסיסית). תהנו ממפעל האכלה.
Izik Bakshi פורסם ינואר 23, 2009 דיווח פורסם ינואר 23, 2009 הבעיה היא, שבשרשור הזה אותו ליאור לא שאל כלום ולא ביקש כלום, וזה לא הפריע לך פשוט לבוא ולעקוץ ככה סתם ללא כל סיבה. לי זה הפריע כי אנחנו (צוות IFS) מקדישים זמן בשיעור הראשון על התנהגות וכו' והודעה שלך (בשרשור הספיציפי הזה) פשוט לא מתאימה לא משנה איך תסתכל על זה. תשים לב שבשרשור בפורום בוני קוקפיטים או כל שרשור אחד בפורום תמיכה אני די מתעלם ומסייע שאני יכול, כי אני לא נגד הגישה שלך אני פשוט כותב אותה בדרך שלי. ההודעה הזו (בשרשור הזה) שאתה כותב בשם "הלא להאכיל בכפית" היא התקפה אישית לכל דבר, מה איכפת לך מהלו"ז שלו? הילד בא ושאל ונתנו לו תשובה (אף אחד לא אמר לו: "בו אני יבנה לך") אז תעזוב אותו באימשך...