Adam Waiser פורסם ינואר 30, 2009 דיווח פורסם ינואר 30, 2009 אף אחד כאן לא מצליח לדמיין מצב שבו עוברים קצת מים בהדסון ועוד שלוש ארבע חמש שנים אולי תהיה התאוששות במייקרוסופט במקביל לדרישה מקהל השרוטים העולמי אחרי שכולם יסיימו למצות את הX עד תם ויתחילו שוב לשקוד שם על FS11? זה עד כדי כך מופרך? וכמו שנאמר כאן קודם אם זה לא יקרה מקסימום נושיב את קרבל מקס ועידו בחדר חשוך עם מחשב ולא ניתן להם לצאת עד שהם יסיימו... (טוב אולי מדי פעם אבל רק אם הם יתנהגו יפה) כך או כך נראה לי שאין סיבה של ממש לדאגה :mrgreen:
Doron_Angel פורסם פברואר 1, 2009 דיווח פורסם פברואר 1, 2009 אף אחד כאן לא מצליח לדמיין מצב שבו עוברים קצת מים בהדסון ועוד שלוש ארבע חמש שניםאולי תהיה התאוששות במייקרוסופט במקביל לדרישה מקהל השרוטים העולמי אחרי שכולם יסיימו למצות את הX עד תם ויתחילו שוב לשקוד שם על FS11? זה עד כדי כך מופרך? וכמו שנאמר כאן קודם אם זה לא יקרה מקסימום נושיב את קרבל מקס ועידו בחדר חשוך עם מחשב ולא ניתן להם לצאת עד שהם יסיימו... (טוב אולי מדי פעם אבל רק אם הם יתנהגו יפה) כך או כך נראה לי שאין סיבה של ממש לדאגה :mrgreen: הדבר הריאלי ביותר הוא שבית תוכנה (העוסק בתחום סימולציית מחשב ועולמות המשחק הממוחשב) יקנה מ-MS את הקוד, יגייס את המפתחים לעבוד אצלו וימשיך את פיתוח המוצר, תחזוקתו ושיווקו. הכל תלוי בצפי הרווחיות מפעילות זו.
Ron Peer פורסם פברואר 11, 2009 דיווח פורסם פברואר 11, 2009 לדעתי כמה אנשים כתבו כאן ובשרשור השני " לילה קשה עבר על כוחותינו..." דברים נכונים.. הרבה אנשים עדיין לא עברו לFSX ( כמוני ). גם בגלל דרישת חומרה גבוהה וגם בגלל מעבר ל ווינדוס VISTA שדובר הרבה עליו שלא שווה לשדרג.. (לי יש FS9 על XP במחשב חדש רץ כמו סופרמן) רק שיצא בתקווה!!! WIN7 בסוף השנה- 2010 אשקול לעבור ל FSX ואז אוליי גם ביצועו ישתפרו!! סיבה נוספת היא תמיכה של סינרים ( חופשיים ובתשלום) שרק בתקופה של חצי שנה אחרונה החלו לצוץ בקצב יותר גדול (שזה בערך 2.5 אחרי שהוא יצא). לעומת FS9 שכבר שנה-שנה וחצי אחרי היה מגוון נרחב של תוספים חופשיים ובתשלום.. אני זוכר שבזמנו ראיתי כתבה ממש לא הרבה זמן אחרי ש FSX יצא שדנה בבעיה הזו פחות או יותר, זה היהנדמה לי במגזין Computer Pilot Magazine. אני מניח שרק בעוד שנה-שנתיים יגיעו למיקסום אפשרויות FSX ואז יהיה טעם להמשיך פיתוח FS11. אני חושב שקצב של כל שנתיים גרסה חדשה כאשר כל פעם חברות התוספים ואנחנו צריכים לחכות ל SDK ולרוץ לעדכן ולשפר ולקנות מחשב חדש.. למרות שיש עוד משחקים טורפי גרפיקה ומשאבי מחשב.. זה דבר לא נורמאלי. ואת האמת..בגלל זה דחיתי את המעבר ל FSX. רק עכשיו שמתקדם נושא תוספים לישראל ב- FSX אני שוקל לעבור ברגע שפיתוח זה יסתיים.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 12, 2009 דיווח פורסם פברואר 12, 2009 לא היה צריך לחכות לSDK ואפילו היה לנו את הSDK לפני שFSX יצא כי קיבלנו במיוחד ממיקרוסופט גרסת GOLD לשדרוג הסינרים. הבעיה היתה שנעשה שינוי משמעותי במנוע הסימולטור בכל מה שקשור לסינרים ולכן שדרוג סינרים נעשה כמעט בלתי אפשרי והיה צריך לבנות הכל מאפס לעומת FS9 שבו השינוי המשמעותי לא היה בתחום הסינרי אלא מטוסים ומזג אוויר. אם תשוטט בFLIGHTSIM.COM תגלה שמגוון המטוסים החינמיים שעומד לפניך הוא עצום בFSX לעומת מה שהיה בתקופה המקבילה בFS9. אנשים פה עדיין משוטטים בעיקר באבסים שבגלל קצב ההורדה/העלאה שלו כבר לא אטרקטיבי למי שעושים תוספים, הספריה שם עבור FSX חסרה המון המון תוספים יחסית לFLIGHTSIM.COM. מומלץ להרשם לשם.