Shachar Hzkelevich פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 חברה בואו לטוס שדה דוב (אנוכי) מגדל ב"ג (אביעד) גישה (רז) וקרקע (דוד) מחוברים.. בואו לטוס!
tomer13an פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 זאתי הייתה חוויה מיוחדת.. פעם ראשונה בFSX עם ה152 החדש בCVFR עם ראות ברצפה.. היה בהחלט מאתגר
Yarin_l10 פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 נכון לעכשיו: LLBG APP LLBG TOWER LLBG WEST GROUND HERZLIA TOWER ROSH PINA TOWER SDE DOV TOWER LLBG ATIS כאילו יש אירוע! פשוט מדהים
David Bendavid פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 הרצליה (גלעד) וראש פינה (קרבל) באו גם, בואו לטוס
lior oren פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 נכון לעכשיו:LLBG APP LLBG TOWER LLBG WEST GROUND HERZLIA TOWER ROSH PINA TOWER SDE DOV TOWER LLBG ATIS כאילו יש אירוע! פשוט מדהים יש היום אירוע עם אני לא טועה?
אורח פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 נכון לעכשיו:LLBG APP LLBG TOWER LLBG WEST GROUND HERZLIA TOWER ROSH PINA TOWER SDE DOV TOWER LLBG ATIS כאילו יש אירוע! פשוט מדהים יש היום אירוע עם אני לא טועה? אכן יש היום ארוע, אבל הוא מתחיל מ1900
Yarin_l10 פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 היה טוב, תודה למי שבא! בבקשה :mrgreen: אני לא מעודכן כנראה... איזה אירוע יש היום?
Yoav Hahamo פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 היה טוב, תודה למי שבא! בבקשה :mrgreen: אני לא מעודכן כנראה... איזה אירוע יש היום? לרומניה, בוקרשט: http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... hp?t=25288
lior oren פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 היה טוב, תודה למי שבא! בבקשה :mrgreen: אני לא מעודכן כנראה... איזה אירוע יש היום? אירוע לבוקרסט וחזרה אח.. איך אני אוהב את רומניה
Yarin_l10 פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 היה טוב, תודה למי שבא! בבקשה :mrgreen: אני לא מעודכן כנראה... איזה אירוע יש היום? לרומניה, בוקרשט: http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... hp?t=25288 בעזרת השם עוד שנה אפילו יותר אני יתחיל לעשות טיסות עם כבדים,עד אז-טיסות ראייה/IFR כשאני ידע עם קלים בלבד
WalKMaN` פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 היה טוב, תודה למי שבא! תודה לך!! בעזרת השם עוד שנה אפילו יותר אני יתחיל לעשות טיסות עם כבדים,עד אז-טיסות ראייה/IFR כשאני ידע עם קלים בלבד אבל גם אנחנו מרוויחים מהאירועים האלו, יש פיקוח בארץ..
Yarin_l10 פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 היה טוב, תודה למי שבא! תודה לך!! בעזרת השם עוד שנה אפילו יותר אני יתחיל לעשות טיסות עם כבדים,עד אז-טיסות ראייה/IFR כשאני ידע עם קלים בלבד אבל גם אנחנו מרוויחים מהאירועים האלו, יש פיקוח בארץ.. תנחש למי יפנו ראשונים בקשר,לאלה שטסים בארץ או לחו"ל? :wink: בכל מקרה היום אין ראות לטיסות ראייה(מן השם של הטיסה רואים בטיסה הזאת את הדרך,זה לא מה שקורה עכשיו)
WalKMaN` פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 היה טוב, תודה למי שבא! תודה לך!! בעזרת השם עוד שנה אפילו יותר אני יתחיל לעשות טיסות עם כבדים,עד אז-טיסות ראייה/IFR כשאני ידע עם קלים בלבד אבל גם אנחנו מרוויחים מהאירועים האלו, יש פיקוח בארץ.. תנחש למי יפנו ראשונים בקשר,לאלה שטסים בארץ או לחו"ל? :wink: בכל מקרה היום אין ראות לטיסות ראייה(מן השם של הטיסה רואים בטיסה הזאת את הדרך,זה לא מה שקורה עכשיו) מה זה משנה, בסוף יפנו גם אליך.. ואפרופו, אחלה מז"א היום, מאתגר, וכיף גם לטוס ככה.. לטעמי..
Michael R פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 היה טוב, תודה למי שבא! תודה לך!! בעזרת השם עוד שנה אפילו יותר אני יתחיל לעשות טיסות עם כבדים,עד אז-טיסות ראייה/IFR כשאני ידע עם קלים בלבד אבל גם אנחנו מרוויחים מהאירועים האלו, יש פיקוח בארץ.. תנחש למי יפנו ראשונים בקשר,לאלה שטסים בארץ או לחו"ל? :wink: בכל מקרה היום אין ראות לטיסות ראייה(מן השם של הטיסה רואים בטיסה הזאת את הדרך,זה לא מה שקורה עכשיו) מה זה משנה, בסוף יפנו גם אליך.. ואפרופו, אחלה מז"א היום, מאתגר, וכיף גם לטוס ככה.. לטעמי.. מאתגר, נכון, אבל על פי הנהלים אין לבצע טיסות ראייה בכזאת ראות נמוכה... :wink:
Yarin_l10 פורסם ינואר 24, 2009 דיווח פורסם ינואר 24, 2009 היה טוב, תודה למי שבא! תודה לך!! בעזרת השם עוד שנה אפילו יותר אני יתחיל לעשות טיסות עם כבדים,עד אז-טיסות ראייה/IFR כשאני ידע עם קלים בלבד אבל גם אנחנו מרוויחים מהאירועים האלו, יש פיקוח בארץ.. תנחש למי יפנו ראשונים בקשר,לאלה שטסים בארץ או לחו"ל? :wink: בכל מקרה היום אין ראות לטיסות ראייה(מן השם של הטיסה רואים בטיסה הזאת את הדרך,זה לא מה שקורה עכשיו) מה זה משנה, בסוף יפנו גם אליך.. ואפרופו, אחלה מז"א היום, מאתגר, וכיף גם לטוס ככה.. לטעמי.. מאתגר, נכון, אבל על פי הנהלים אין לבצע טיסות ראייה בכזאת ראות נמוכה... :wink: עשיתי היום הקפות ברמת דוד,בסוף הטיסה(בנחיתה) נחתתי בשלום בנס... ראיתי מתחילת המסלול עד לאורות PAPI של 33, זה יכול להכניס בן אדם להלם!