עבור לתוכן
Or Netzer

מפגש 12 היום ה4.6

Recommended Posts

פורסם

לצערנו כל מי שהגיע למפגש.. והגיעו המון.. לבון נימרוד אביב גלעדי איתי זכריה בסוף איציק בסוף יונתן נבו אני רון אורן אלקובי אלמוג, עמרי אתר ירדן בן דור...ועוד' (סליחה אם שחכתי מישהו),

הנחיתות היו כולן על 30 מלבד 1.. היו 2 המראות... וכשהעיפו אותנו אחרי שעתיים היו עוד 3 שפיספסנו.. הסקנרים חגגו..

לצערי לסרט אין מספיק חומר ונחכה למפגש הבא לצלם עוד בוידאו שלי

פורסם

חברים באתי בחצי שעה האחרונה היהנחמד לפגוש את כולם אבל אני יגיד משהו שאני כל הזמן אומר:

מיוצתר להגיע בחודשיי הקיץ בשעות האלה לפיינל בגלל כיוןן הנחיתה השעות הכי נוחות הם בלילות בשעות הקטנות (כן אני יודע שיש בית ספר) בשעות האלה גם בדרך כלל המשטרה לא מפריעה..ותאמינו לי יש הרבה נחיתות ורק על 12

פורסם
לצערנו כל מי שהגיע למפגש.. והגיעו המון.. לבון נימרוד אביב גלעדי איתי זכריה בסוף איציק בסוף יונתן נבו אני רון אורן אלקובי אלמוג, עמרי אתר ירדן בן דור...ועוד' (סליחה אם שחכתי מישהו),

הנחיתות היו כולן על 30 מלבד 1.. היו 2 המראות... וכשהעיפו אותנו אחרי שעתיים היו עוד 3 שפיספסנו.. הסקנרים חגגו..

לצערי לסרט אין מספיק חומר ונחכה למפגש הבא לצלם עוד בוידאו שלי

אולי אתם פספסתם...

ירדן החזיר אותי ואת אורן לכניסה לאזור של הILS כאילו לצומת לחקות לאבא של אורן וראינו את ה777 ואת ה767 (4X-EAA) שנחתו... זה היה מחזה מדהים...

פורסם

הייתי די מאוכזב כי כל הנחיתות היו על 30 והיה קצת משעמם :roll: היה נפגש לפגוש תאנשים שוב וגם את החדשים שלא באו למפגשים אור איתי ועוד כמה וגם בדיוק שהלכנו המריא הלופטהנזה עם הצביעה של סטאר אלאניס המיוחדת

פורסם

שלום לכולם

קודם כל מתנצל על האיחור, הסיפור היה שמיקי ליפ היה במקרה באזור ראשון והציע לי בטוב ליבו לקחת אותי את איתי ואלירן רק הבעיה התחילה שבמהלך הנסיעה הפח של הרכב פגע בגלגל ונאלצנו לעצור מחשש שבגלגל יהרס, ומשם ההמתנה של שעה למחלץ (אבא שלי :lol: ), את האמת שלא התבאסתי בכלל כי יהיו עוד הרבה פעמים, בכל מקרה סליחה לכל החברים שהגיעו.

שבת שלום

פורסם

אני מבטיח לבוא לאחד המפגשים בחופש הגדול...

הבעיה היא שכדי להגיע אני צריך שיאספו אותי מאיפהשהוא... (אני גר באשדוד) ואז אני אוכל להגיע..

פורסם
לכל מי שהיה ....

אני מצטער על האבק שאכלתם מהגלגלים של הטרנטה שלי :lol:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק 8):lol:

כמעט הרגת את כולם שם במטח אבנים שהוצאתם מהעפר

פורסם

צילמתי אולי 3 תמונות שיצאו נורמלי דור אי היה אפשר המטוסים נחתו בצד השני! אולי 2 מטוסים נחתו על 12 ו2 המריאו מ26 ונבו שעלינו על הגבעה צילם יצא לו יפה הוא יעלה תסרטונים אולי :roll:

פורסם

היה נחמד! ראיתי מטוס ממריא מעלי וסוגר גלגלים! גם משהו ....

היה נחמד להכיר את החבר'ה חבל שלא הספקנו לדבר..

תודה לאיציק ולמיקי על כול הסיפורים על הצבא ... (שעה וחצי של שיחה מעניינת עד לשירות ההצלה)

מיקי תספר פעם גם לכולם מה עשית עם ההרקולסים...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...