Or Netzer פורסם יוני 4, 2004 דיווח פורסם יוני 4, 2004 לצערנו כל מי שהגיע למפגש.. והגיעו המון.. לבון נימרוד אביב גלעדי איתי זכריה בסוף איציק בסוף יונתן נבו אני רון אורן אלקובי אלמוג, עמרי אתר ירדן בן דור...ועוד' (סליחה אם שחכתי מישהו), הנחיתות היו כולן על 30 מלבד 1.. היו 2 המראות... וכשהעיפו אותנו אחרי שעתיים היו עוד 3 שפיספסנו.. הסקנרים חגגו.. לצערי לסרט אין מספיק חומר ונחכה למפגש הבא לצלם עוד בוידאו שלי
e_dor פורסם יוני 4, 2004 דיווח פורסם יוני 4, 2004 חבל שלא היו מספיק המראות ונחיתות אבל העיקר שנהנתם מקווה לבוא לאחד המפגשים הבאים :wink:
E.Z פורסם יוני 4, 2004 דיווח פורסם יוני 4, 2004 חברים באתי בחצי שעה האחרונה היהנחמד לפגוש את כולם אבל אני יגיד משהו שאני כל הזמן אומר: מיוצתר להגיע בחודשיי הקיץ בשעות האלה לפיינל בגלל כיוןן הנחיתה השעות הכי נוחות הם בלילות בשעות הקטנות (כן אני יודע שיש בית ספר) בשעות האלה גם בדרך כלל המשטרה לא מפריעה..ותאמינו לי יש הרבה נחיתות ורק על 12
Jonathan Perelmuter פורסם יוני 4, 2004 דיווח פורסם יוני 4, 2004 לצערנו כל מי שהגיע למפגש.. והגיעו המון.. לבון נימרוד אביב גלעדי איתי זכריה בסוף איציק בסוף יונתן נבו אני רון אורן אלקובי אלמוג, עמרי אתר ירדן בן דור...ועוד' (סליחה אם שחכתי מישהו),הנחיתות היו כולן על 30 מלבד 1.. היו 2 המראות... וכשהעיפו אותנו אחרי שעתיים היו עוד 3 שפיספסנו.. הסקנרים חגגו.. לצערי לסרט אין מספיק חומר ונחכה למפגש הבא לצלם עוד בוידאו שלי אולי אתם פספסתם... ירדן החזיר אותי ואת אורן לכניסה לאזור של הILS כאילו לצומת לחקות לאבא של אורן וראינו את ה777 ואת ה767 (4X-EAA) שנחתו... זה היה מחזה מדהים...
Itai Ganor פורסם יוני 4, 2004 דיווח פורסם יוני 4, 2004 הייתי די מאוכזב כי כל הנחיתות היו על 30 והיה קצת משעמם :roll: היה נפגש לפגוש תאנשים שוב וגם את החדשים שלא באו למפגשים אור איתי ועוד כמה וגם בדיוק שהלכנו המריא הלופטהנזה עם הצביעה של סטאר אלאניס המיוחדת
Izik Bakshi פורסם יוני 4, 2004 דיווח פורסם יוני 4, 2004 שלום לכולם קודם כל מתנצל על האיחור, הסיפור היה שמיקי ליפ היה במקרה באזור ראשון והציע לי בטוב ליבו לקחת אותי את איתי ואלירן רק הבעיה התחילה שבמהלך הנסיעה הפח של הרכב פגע בגלגל ונאלצנו לעצור מחשש שבגלגל יהרס, ומשם ההמתנה של שעה למחלץ (אבא שלי ), את האמת שלא התבאסתי בכלל כי יהיו עוד הרבה פעמים, בכל מקרה סליחה לכל החברים שהגיעו. שבת שלום
Itai Ganor פורסם יוני 4, 2004 דיווח פורסם יוני 4, 2004 לא תמיד ברוב המפגשים שלנו ביום שישי במסלול 12 היו על 12! וכמה על שלושים
OmriSoudry פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 אני מבטיח לבוא לאחד המפגשים בחופש הגדול... הבעיה היא שכדי להגיע אני צריך שיאספו אותי מאיפהשהוא... (אני גר באשדוד) ואז אני אוכל להגיע..
Almog Atar פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 לכל מי שהיה .... אני מצטער על האבק שאכלתם מהגלגלים של הטרנטה שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 אני מצטער על האבק שאכלתם מהגלגלים של הטרנטה שלי בבקשה!! תנאי ראייה גרועים בגישה ל 12 .. המטוסים נשלחו לצד השני
Itai Ganor פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 לכל מי שהיה ....אני מצטער על האבק שאכלתם מהגלגלים של הטרנטה שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק כמעט הרגת את כולם שם במטח אבנים שהוצאתם מהעפר
Itay Zecharia פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 היה ממש כיף! אני ואלירן נהנו מאוד גם אם זה היה לכמה דקות. היה כיף לדעת מי מסתתר מאחורי הכינוי שלו ולהכיר את הפרצופים האמיתיים!
Itai Ganor פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 צילמתי אולי 3 תמונות שיצאו נורמלי דור אי היה אפשר המטוסים נחתו בצד השני! אולי 2 מטוסים נחתו על 12 ו2 המריאו מ26 ונבו שעלינו על הגבעה צילם יצא לו יפה הוא יעלה תסרטונים אולי :roll:
e_dor פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 אשמח לראות את אלו שיצאו טוב. אחרי הכל גם המראות זה משהו ושתי נחיתות זה לא כלום. אז אם יש משהו יפה אני אישית אשמח לראות, וגם תמונות של החבר'ה, לראות גם
Or Netzer פורסם יוני 5, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 5, 2004 אני צילמתי סרטונים.. אבל לא יותר מדי.. אני במפגש הבא יקח עוד כמה ואז יעשה לנו סרטון יפה
e_dor פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 אני באמת אשמח לראות גם את הקטעים שכן יצאו יפה. רק אם אתם יכולים....
Eliran-VFS1 פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 היה נחמד! ראיתי מטוס ממריא מעלי וסוגר גלגלים! גם משהו .... היה נחמד להכיר את החבר'ה חבל שלא הספקנו לדבר.. תודה לאיציק ולמיקי על כול הסיפורים על הצבא ... (שעה וחצי של שיחה מעניינת עד לשירות ההצלה) מיקי תספר פעם גם לכולם מה עשית עם ההרקולסים...