ron121 פורסם יוני 4, 2004 דיווח פורסם יוני 4, 2004 לא יכולתי שלא לציין בפניכם את פועלו של אלירן(HITMAN) , הבחור עסוק כל הזמן בלהדריך ללמד ולעזור כאילו אין מחר, בכל רגע שאני נתקל בו , במהלך שעות הפעילות , הבחור עסוק בללמד חברה חדשים תומך בהם ומלווה אותם בראשית דרכם עם סבלנות אין קץ. מודל לחיקוי, ישר כח בנאדם. רון
Ohad Shalev פורסם יוני 4, 2004 דיווח פורסם יוני 4, 2004 אלירן, תודה רבה על זה שאתה מוריד את העול של הטייס חדש מהפקחים! ממש ממש תודה!! קבל ח"ח
hammer פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 נכון, אלירן הוא בן אדם גדול. כל הכבוד אלירן. אלון.
Itay Zecharia פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 יפה מאוד אלירן... (מי הדריך אותך להדריך אנשים?!) :wink:
Eliran-VFS1 פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 איתי.. אני מדריך טיסים חדשים! אני מקווה שאתם הפקחים תדריכו אותי כפקח חדש..... ורון לא צריך בכול פעם שאתה עובר שלב בטיסות לכתוב בפורום... :oops:
ron121 פורסם יוני 6, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 6, 2004 אלירן, זה לחלוטין לא בגלל שעברתי שלב , זה פשוט כי באמת מגיע לך ,בוא נגיד למען הסדר הטוב שאני מודה לך בשם כל תלמידך,אני סמוך ובטוח שהם חושבים בדיוק כמוני, עכשיו זה נשמע יותר טוב?? מעבר לזה , דע לקבל מילה טובה, מותר לך. ישר כח
ori porat פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 מצטרף! כל הכבוד... אני חייב תודה עוד לאביב (גלעדי) שהדריך אותי בסבלנות רבה... תודה אביב!
Or Netzer פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 איתי.. אני מדריך טיסים חדשים! אני מקווה שאתם הפקחים תדריכו אותי כפקח חדש.....ורון לא צריך בכול פעם שאתה עובר שלב בטיסות לכתוב בפורום... :oops: אני סגרתי איתך תשיג תאריך למבחן אני עובד איתך מ א' וד ת' בפיקוח
Eliran-VFS1 פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 תודה אור. עכשיו יש כמעט 5 אנשים שמבטיחים לי עזרה בפיקוח קרקע... אבל איפה אנטולי??? פספסתי אותו השבוע כי היתי אצל איתי. מישהו יכול להשיג אותו בדרך אחרת?