Yarin_l10 פורסם ינואר 28, 2009 דיווח פורסם ינואר 28, 2009 לצערי הרב אני לא אוכל להגיע ולקחת חלק בטיסה עקב הכנות לנסיעה שלי לאמסטרדם מחר.תהנו בטיסה! תהנה באמסטרדם! מקנא בך! וטיסה נעימה גם לך!
lavan פורסם ינואר 28, 2009 דיווח פורסם ינואר 28, 2009 לצערי אני לא אוכל לטוס מצטער שאני מודיע רק עכשיו פשוט חשבתי שאני אסספיק ואני לא פשוט יש לי מבחן מחר :roll: תהנו בכל מקרה
Yarin_l10 פורסם ינואר 28, 2009 דיווח פורסם ינואר 28, 2009 תזכורת שימו לב שהגובה בכל הנתיב עד ק"ש הוא 2500QNH ,בקטע מר"פ עד ק"ש יש לטוס מזרחית להר D: כמו כן אם אתם נתקלם במכשולים במהלך הטיסה(לא אמור להיות) תעקפו אותם ותודיעו לפקח. שיהיה בהצלחה כמו כן , טבלאת עזר: חיפה גלעם כיוון - 085 מרחק -3 גלעם מנדא כיון -097 מרחק - 2.5 מנדא יפתחאל 125 2.5 יפתחאל גולני 072 1.5 גולני כינרת 114 4 כנרת פיק 055 7 פיק סמך 304 2 סמך בנות יעקב 357 5 בנות יעקב ראש פינה 234 2 ראש פינה גמא 005 5 גמא ק"ש 030 3 בהצלחה ותודה לאדם ויזר על הכנת הטבלא רק תיקון קטנטן: כתוב שהנתיב מראש פינה עובר גם בצומת סוח (או איך שלא אומרים את זה)
אורח פורסם ינואר 28, 2009 דיווח פורסם ינואר 28, 2009 תודה רבה לכל מי שבא לטוס, היה מצוין :!: הרבה הברזות :@, בכל מקרה למי שיש תמונות מהארוע בבקשה לפרסם בפורום תמונות
zvi rodes פורסם ינואר 28, 2009 דיווח פורסם ינואר 28, 2009 אלף התנצלויות על שנבצר ממני לטוס למרות שנרשמתי ,הרצון היה אבל היכולת לא הייתה ,אם יהיה מועד ב' אשמח להשתתף,בכל מקרה המון תודה לכל המארגנים.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 28, 2009 דיווח פורסם ינואר 28, 2009 אלף התנצלויות על שנבצר ממני לטוס למרות שנרשמתי ,הרצון היה אבל היכולת לא הייתה ,אם יהיה מועד ב' אשמח להשתתף,בכל מקרה המון תודה לכל המארגנים. לך תדבר עם יו"ר הבית הלאומי, הוא אחראי על מועדי ב'... אסף גם אתה מכיר את הבדיחות שלו על ארכיטקטים?
Gal Mintz פורסם ינואר 28, 2009 דיווח פורסם ינואר 28, 2009 אני לא רשום בעיט ולא נירשמתי לטיסה זו, אך ראיתי פיקוח ושמחתי לנצלו. טסתי דרך הנתיב הסטנדרטי מחיפה בנמוך לראש פינה, פיקוח מעולה שכלל מגדל חיפה, פלוטו ומגדל ראש פינה. תודה רבה לפקחים המעולים, נהניתי מאוד!
Adam Waiser פורסם ינואר 28, 2009 דיווח פורסם ינואר 28, 2009 היה כיף תודה על הארגון מי שצריך נווט מוזמן לפנות אלי \:D/ (לא שחצנות - התלהבות יתר, הצלחתי לנווט עם המפה ולמצוא את כל הנקודות חוץ ממנחת פיק שפשוט לא קיים בFSX :oops: אולי מחר אעלה קצת תמונות) תודה לכל מי שהשתתף ופיקח (משעלי להתמודד עם לחץ כמו שהיה לך היום בחיפה אני מוריד את הכובע =D>) וכמובן לצוות עיט על הארגון.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 28, 2009 דיווח פורסם ינואר 28, 2009 היה כיף תודה על הארגוןמי שצריך נווט מוזמן לפנות אלי \:D/ (לא שחצנות - התלהבות יתר, הצלחתי לנווט עם המפה ולמצוא את כל הנקודות חוץ ממנחת פיק שפשוט לא קיים בFSX :oops: אולי מחר אעלה קצת תמונות) תודה לכל מי שהשתתף ופיקח (משעלי להתמודד עם לחץ כמו שהיה לך היום בחיפה אני מוריד את הכובע =D>) וכמובן לצוות עיט על הארגון. הוא קיים, הבעיה שהוא מתחיל להעלם כשמתקרבים אליו :shock:
Baruch Spiegel פורסם ינואר 29, 2009 דיווח פורסם ינואר 29, 2009 אהלן עם פירוט נתיב קצת יותר מסודר עם כתיבה נכונה של שמות נקודות הציון יש מצב שהייתי מגיע אפילו לטוס במסגרת האירוע עם פיקוח. שעה לקח לי רק למצוא במפה איפה לעזאזל זה צומת סמך. מצאתי את נחל סמך שנשפך לכנרת ליד צומת כורסי. הערכתי שהתכוונתם לזה. כשהייתי מוכן כבר כל העמדות ננטשו. אבל לא אמרתי נואש ויצאתי בכל זאת לטיסה - אוף ליין. ואם כבר אני לא כבול לטוס לפי כללי האירוע נעשה את זה כמו שברוכי אוהב: המטוס: צנצנת פרספקס שקוף מעופפת העונה לשם MAULE, גובה הנתיב - הגובה שלי בערך... כפר מנדה. צומת יפתח-אל -- (YPHTACH_ EL, אביב לא YPHTACHAL) "נתקלת -חצי מייל לפנים - גולנצ'יקים!!!" נשפך לצומת כנרת (KINERET - ולא CINRAT... :onfire: בטיפוס עצבני לכפר חרוב ואחרי שעברנו את מנחת דני דין...פיק יורדים לכורסי זהירות סיכונים מסובבים נחל יהודיה (YAHUDIA ולא YAHUDA... :roll: ) גשר בנות יעקב זה אכן זה העץ :mrgreen: ...והמשאית בדרך למנחת קרית שמונה וגדי לשפר מעט את תחושת ההחמצה באירוע הזה חזרתי לחיפה דיירקט ב8000 (קצת להתמסטל מאוויר נקי ודליל...) וקינחתי בנחיתה על ה USS מה שמו...
Yoni פורסם ינואר 29, 2009 דיווח פורסם ינואר 29, 2009 אללה ברוכי תהיה בריא! תמונות מדהימות! עשית לי חשק לקחת עכשיו מטוס ולטוס...
Doron_Angel פורסם ינואר 29, 2009 דיווח פורסם ינואר 29, 2009 ברוכי, ואת כל זה עשית בעיניים עצומות? :wink: יופי של תמונות!
Baruch Spiegel פורסם ינואר 29, 2009 דיווח פורסם ינואר 29, 2009 ברוכי, ואת כל זה עשית בעיניים עצומות? :wink: יופי של תמונות! רק בנחיתות זה מפחיד (בגלל זה אין תמונות מהנחיתות...) בשיוט - סבבה גם אין פחד גבהים בגובה כזה. :wink:
Omer Efrat פורסם ינואר 29, 2009 דיווח פורסם ינואר 29, 2009 ברוכי אחלה תמונות! יש בעיה עם גולנצ'יקים?!
Yahav Barzilay פורסם ינואר 30, 2009 דיווח פורסם ינואר 30, 2009 חוגגים בזמן שאני נטחן כאן, הא? יפה יפה. נראה שהיתה אחלה טיסה. אני אשתדל להשלים חוסרים כשאהיה בבית שבוע הבא. אגב עומר אין בעיה חוץ מזה שאתם על ב' גם מחוץ לבסיס חח . שבת שלום
Idan Traub פורסם ינואר 30, 2009 דיווח פורסם ינואר 30, 2009 וואי הרגע סגרתי תסימ מתרגול הקפות קצת עם חניך וכבר מהטיסה שלך ברוכי יש לי חשק ללכת ללוקלה לקחת לי איזה מיול ולטוס . דרך אגב למי שראה תסרט "אייר אמיקה " : המיול לא קצת דומה למטוס החד מנועי שהגיבור מטיס בדרך כלל ?
Shmulik Lin פורסם ינואר 31, 2009 דיווח פורסם ינואר 31, 2009 אינני מניח שיש לברוכי בעייה עם גולנצ'יקים באזור הזה תמונות יפות מאוד גם לי מאוד התחשק לטוס בנתיב נ"ל ,רק לא כל כך הבנתי את השמות בעברית של הנקודות ופחדתי להתברבר אבל ...אחלה מסלול,שאפו למתכננים ולמבצעים
Baruch Spiegel פורסם פברואר 1, 2009 דיווח פורסם פברואר 1, 2009 אינני מניח שיש לברוכי בעייה עם גולנצ'יקים באזור הזהתמונות יפות מאוד גם לי מאוד התחשק לטוס בנתיב נ"ל ,רק לא כל כך הבנתי את השמות בעברית של הנקודות ופחדתי להתברבר אבל ...אחלה מסלול,שאפו למתכננים ולמבצעים שמוליק ועומר גולנצ'יקים יקרים: בתור "גבעטרון" סגול לשעבר. יש איזה איך נקרא לזה, "יריבות סמויה"... בין החטיבות. היריבות הסמוייה הזו גרמה לקטטה המונית באולם ספורט בירוחם ביום ספורט בין חטיבתי שערכנו לקראת סיום קורס מ"כים... אבל לא משנה. מוקיר ומעריך גולנצ'יקים, אבל כנראה לא כל הרעל הסגול התנקה מהדם למרות 17 שנים שעברו מאז...
Ido Rosenthal פורסם פברואר 1, 2009 דיווח פורסם פברואר 1, 2009 זה בסדר ברוכי, גם זיירמן עדיין כוסית בעיניי