עבור לתוכן
sagiv-et

יום קשה עובר על כוחותינו בוא נתאגד !!!!

Recommended Posts

פורסם

מיקרוסופט סוגרת סופית את חיטבת הסימולטורים ומפטרת 1400 איש

שלום חברי וטיל היקרים

זוהי שעתינו היפה לנסות ולהתאגד בכל העולם הוירטואלי לנושא

כפי שאתם יודעים ברגע שמיקרוסופט תיסגור את הגולל על הסימולטורים כמובן יפלו אחרי כמו זבובים עשרות חברות שחיות מאנשים כמונו ובעיקר מהמשך הפיתוח של הסימולטור הנימכר והטוב בעולם

מאות עם לא אלפי אתרים הקשורים לנושא יסגרו ונשאר ללא מענה לתחביב האהוב עלינו ועל לפי דעתי כיותר ממליון איש מגיל 13- 70 שחיים יום יום את התחביב הזה

**** יש לי הצעה ואני מוכן גם לתרום מזמני לנושא****

אולי שראשי החטיבה המקושרים ל VATSIM העולמי יארגנו אותם ואיתם ונשעה מעיין איסוף חתימות\סקר עולמי של כל המשתתפים בתחום שיעבור ישירות מיקרוסופט ויראה להם במי הם הולכים לפגוע ועד כמה זה יכאב (חוץ מזה שלפי דעתי אנשי הפיתוח שיפוטרו אם יהיו מספיק חכמים ועשירים יקימו חברה חדשה אבל יקח להם שנים עד שנראה מזה מוצר מדף חדש)

וגם כמובן למען אותם אנשים יקרים שישבו שנים ופיתחו מוצר כל כך טוב וממכר ואמין , וחבל עליהם .

בברכה

שגיב אבנטוב

פורסם

עזוב...

כולם כבר התחילו להוריד סימולטורים ולא לקנות בגלל זה למיקרוסופט לא שווה לפתח אותם...

אני קניתי כל סימולטור שלי רק כדי שמיקרוסופט תמשיך כך,והנה,אנשים שאין להם מצפון כל כך גדול מורידים אותם והורסים לעצמם ולנו את התחביב

פורסם

גם לי יש רק סימולטורים חוקיים וגם אפילו השקעתי במטוסים חוקיים , ובקרוב רציתי גם MODULES חוקיים כי אני מתכנן לבנות מיני קוקפיט בבית.

אני פשוט רואה קדימה מה יקרה לכל התעשיה הזאת.

פורסם

ירין, זה בולשיט, גם ווינדוס מורידים - זה לא אומר שמיקרוסופט תפסיק לפתח אותו.

שגיב - אתה צודק! אבל אין מה לעשות כ"כ, למרות שאם ממש ממש נתאמץ וכל העולם של הסימולטורים יתאגד ביחד יש סיכוי.

פורסם

קשקושים

אם אכן כך הוא הדבר מיקרוסופט לא רואה ולא תראה לא אותנו ממטר ולא את ענף הסימולטורים שלה ממטר

היא הפסידה כמה לירות לאחרונה וכנראה המוצר אינו ריווחי וגם המשלימים

הם רואים כסף וכסף וכסף כמו כל חברה.....

2 עקרונות שחברה חיה רק עליהם הינם: מיקסום רווחיה והשרדות בשוק מוצריה

אינני דואג למיקרוסופט אבל,יש להסתכל רק עיסקית על העניין ולא "בוא נכתוב להם ונבכה קצת" כי זה חסר טעם מראש

מי שחפץ לנסות הלואי ויצליח

נסתדר עם מה שיש!

פורסם

אף אחת מחברות המטוסים נגיד לא תסגור את פיתוחיה בגלל

שהפסיקו ליצר את הסימ'...

הם יעבדו קשה וחזק יותר ואז יותר אנשים יקנו ויקנו ויקנו את ה-X

כי הוא יהיה הכי חדש, וכבר יסתיימו ההורדות כי ירדו המחירים ואז הריבית תעלה בחזרה...

ואנשים כמוני וכמוכם יגידו:

"רגע, המחיר נמוך, למה לי להוריד? אני יקנה ואז תיהיה לי תמיכה מלאה מהחברה"

וזה מה שנכון לעשות...

תנו למיקרוסופט לעשות את העבודה שלהם כמו שהם יודעים לעשות,

הם סגרו לא מעט מיני-חברות אצלהם...

הם עוד יחזרו לפתח את זה...

פורסם

זה משהו בלתי נמנע, לפחות כרגע..

המצב הכלכלי בעולם בקנטים, אין למייקרוסופט ברירה אלה לפטר עובדים.

לא יעזור כל מאמץ לנסות לתקן את המצב.

בעתיד כשהמצב במשק יאפשר, יחזרו גופי הפיתוח ויתחילו לפתח את הסימולטור הבא.

בקשר לחברות התוספים סביב הסימולטור, אין להם סיבה להפסיק לפתח בגלל שמייקרוסופט תסגור את הבסטה, ימשיכו לפתח מטוסים, סינרים ותוספים אחרים כדי להעשיר את איכות הסימולטור FSX ו-FS9 עד שכבר יעברו ממנו לחלוטין.

בנתיים צריך רק להמתין.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...