עבור לתוכן
אורח

ISP גאה להציג - חיפה X

Recommended Posts

פורסם
ISP שולטים!!! כל הכבוד , בן גוריון וזהו.... :o ההתארגנות החדשה עשתה לכם טוב וגם לנו , תודה.

מה עם אילת?

אילת כרגע לא ב"אופק" של ISP,

לאחר ראש פינה שעובדים עליו עכשיו נלך על שדה דוב (שדה נוראי לבנית סינרים) ומשמה נראה לאן נתקדם, בכל מקרה הפרויקט אחרי ש"ד עוד רחוק 8)

למה ש"ד כזה נוראי?

לפחות יש לכם נוף לים הפתוח 8)

בקצב הזה עוד שנה כל החטיבה ב-FSX :lol: ,תומר בונה עכשיו גם את הסינרי לבן גוריון,

אחרי שתבנו את ש"ד וראש פינה ותומר יסיים את ב"ג,וכמובן אילת אבל תעשו מנוחה קצת,גם לכם מגיע את זה(מאוד מגיע לכם את זה),לכל החטיבה יש למה לעבור ל-FSX :)

פורסם

אני חושב שבירחון, היה כתוב את סדרי העדיפויות שלכם לסינרים..

במקום הראשון היה כתוב את "אילת"..

בכל מקרה, תמשיכו לעבוד במרץ :)

פורסם

כרגע מה שעומד על הפרק זה ר"פ בגלל שלפני שהתחלנו ריכוז מאמץ ביחד אני עשיתי קצת עבודה עליו ויהיה אפשר לדעתי לסיים אותו בזריזות ברגע שיהיה לנו החומר הנדרש מהשדה (תמונות) כך שאם יש מישהו קרוב לשדה שיכול להגיע לשם לצלם קצת שידבר איתנו.

מה יהיה הלאה נחיה ונראה, צריך לראות מה יהיה המצב של הסינרים בארץ באותה נק' זמן. לא רק האטרקטיביות של השדה על הפרק אלא גם כמה זמן יקח לעשות אותו, אם אפשר להוציא סינרי של מקום קצת פחות אטרקטיבי מהר יותר לדעתי עדיף כדי לפתוח עוד יעד בטיסות הפנים ארציות.

פורסם
כרגע מה שעומד על הפרק זה ר"פ בגלל שלפני שהתחלנו ריכוז מאמץ ביחד אני עשיתי קצת עבודה עליו ויהיה אפשר לדעתי לסיים אותו בזריזות ברגע שיהיה לנו החומר הנדרש מהשדה (תמונות) כך שאם יש מישהו קרוב לשדה שיכול להגיע לשם לצלם קצת שידבר איתנו.

מה יהיה הלאה נחיה ונראה, צריך לראות מה יהיה המצב של הסינרים בארץ באותה נק' זמן. לא רק האטרקטיביות של השדה על הפרק אלא גם כמה זמן יקח לעשות אותו, אם אפשר להוציא סינרי של מקום קצת פחות אטרקטיבי מהר יותר לדעתי עדיף כדי לפתוח עוד יעד בטיסות הפנים ארציות.

סיכוי קטן מאוד שאני יהיה שם בזמן הקרוב (לא יודע בידיוק מתי) אם אני יהיה אני ייצלם

פורסם
כרגע מה שעומד על הפרק זה ר"פ בגלל שלפני שהתחלנו ריכוז מאמץ ביחד אני עשיתי קצת עבודה עליו ויהיה אפשר לדעתי לסיים אותו בזריזות ברגע שיהיה לנו החומר הנדרש מהשדה (תמונות) כך שאם יש מישהו קרוב לשדה שיכול להגיע לשם לצלם קצת שידבר איתנו..
עידו אני שב ומדבר איתך

אני גר 20 דקות נסיעה משדה התעופה ראש פינה, יש לי מצלמה דיגילטית ושק של רצון טוב

צור קשר

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...