razmatus פורסם פברואר 1, 2009 דיווח פורסם פברואר 1, 2009 הודעה למנהלים, כבר יותר מחודש וחצי שאני לא מצליח להכנס לפורום וגם כשאני כן אז אין הודעות חדשות. הדבר הזה נראה לי מאוד לא הגיוני, אני חר בואטיל משנת 2005 אם אני זוכר נכון ואף פעם לא היה נכנסתי אחרי יום ולא היו הודעות חדשות. לפני כמה דקות נודע לי מחבר(תודה רבה לשחר שירטו, הצלת אותי) שהאתר עבר לכתובת חדשה. אין לי מושג למה לא קיבלתי הודעה על כך, יכול להיות שנמחקתי מרשימת התפוצה או משהו. אני עדיין בשוק שזה ככה כבר יותר מחודש ואני בנתיים מפספס את כל הדברים שקורים כאן. מנהלים, אשמח אם תוסיפו אותי שוב לרשימה: razmatus@gmail.com אני שמח עכשיו שוב שבחטיבה חיה ובועטת(או יותר נכון טסה).
Idan Traub פורסם פברואר 1, 2009 דיווח פורסם פברואר 1, 2009 תאמת שגם בלי קשר למעברת הכתובת יש פעמים שנכנסים ולמרות שיש המון תגובות ונושאים חדשים זה עדיין מראה את האתר כולו בלבן .
razmatus פורסם פברואר 1, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 1, 2009 את זה עוד לא ראיתי כי את הכתובת החדשה קיבלתי לפני כמה שעות בסך הכל
Ido Rosenthal פורסם פברואר 1, 2009 דיווח פורסם פברואר 1, 2009 היי רז, אתה רשום לVATSIM? המייל שלך מעודכן שם? יצא NOTAM של VATSIM עם עדכון לכתובת, חוץ מזה המקום הראשון ששווה לבדוק בו לאן נעלמה החטיבה הישראלית של VATSIM הוא אתר VATSIM, שם יש גם כתובת מעודכנת של האתר וגם הודעה של רן בפורום ISRAEL של VATSIM.
razmatus פורסם פברואר 1, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 1, 2009 כן אני אכן רשום, מצטער אני לא מבקר באתר שלהם הרבה.
Itay Zecharia פורסם פברואר 1, 2009 דיווח פורסם פברואר 1, 2009 אמנם הוא עבר לכתובת החדשה, אבל הוא עדיין קיים גם בישנה: www.vatil.org
Ilan Jonas פורסם פברואר 1, 2009 דיווח פורסם פברואר 1, 2009 הוא לא מתעדכו בכתובת הישנה, אל תכנסו דרכה. רז, תעדכן את הכתובת שלך בואטסים - זה באחריותך ואסור להחזיק מייל לא פעיל כמייל רשמי ברשת. מעבר לזה, ההודעה פורסמה גם כאן וגם נשלחה במייל לכל מי ששמר על מייל מעודכן ברשת. מה עוד אנחנו צריכים לעשות? לטלפן לכל אחד? לשלוח יונים? :roll:
Izik Bakshi פורסם פברואר 1, 2009 דיווח פורסם פברואר 1, 2009 רז, כמו שנרשם מעלי, נשלח מייל לכל חברי VATIL, ולכן כל מי שלא רשום עם כתובת מייל פעילה לא קיבל. מה שיותר חשוב עכשיו זה שתרוץ מהר לעדכן את כתובת המייל שלך ב-VATSIM, מאחר וברגע ש-VATSIM מגלים שכתובת המייל לא פעילה זו השעיה מהרשת עד שתדאג לעדכן את הכתובת מייל שלך (אביחי קור יכול לספר לך כמה זה מתסכל שזה קורה יום לפני חד"ב) בלינק הבא יש הסבר מפורט (לא להקפיץ אותו): http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... E%E9%E9%EC
razmatus פורסם פברואר 1, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 1, 2009 לצערי המייל מעודכן ובדרך כלל אני כן מקבל הודעות מהפורום. גם על השרשור הזה קיבלתי הודעות, אל ההודעה הספציפית ההיא כנראה המערכת פסחה עליי.