עבור לתוכן
razmatus

לגבי המעבר לכובת חדשה....

Recommended Posts

פורסם

הודעה למנהלים, כבר יותר מחודש וחצי שאני לא מצליח להכנס לפורום וגם כשאני כן אז אין הודעות חדשות. הדבר הזה נראה לי מאוד לא הגיוני, אני חר בואטיל משנת 2005 אם אני זוכר נכון ואף פעם לא היה נכנסתי אחרי יום ולא היו הודעות חדשות.

לפני כמה דקות נודע לי מחבר(תודה רבה לשחר שירטו, הצלת אותי) שהאתר עבר לכתובת חדשה. אין לי מושג למה לא קיבלתי הודעה על כך, יכול להיות שנמחקתי מרשימת התפוצה או משהו.

אני עדיין בשוק שזה ככה כבר יותר מחודש ואני בנתיים מפספס את כל הדברים שקורים כאן. מנהלים, אשמח אם תוסיפו אותי שוב לרשימה: razmatus@gmail.com

אני שמח עכשיו שוב שבחטיבה חיה ובועטת(או יותר נכון טסה).

פורסם

היי רז,

אתה רשום לVATSIM? המייל שלך מעודכן שם? יצא NOTAM של VATSIM עם עדכון לכתובת, חוץ מזה המקום הראשון ששווה לבדוק בו לאן נעלמה החטיבה הישראלית של VATSIM הוא אתר VATSIM, שם יש גם כתובת מעודכנת של האתר וגם הודעה של רן בפורום ISRAEL של VATSIM.

פורסם

הוא לא מתעדכו בכתובת הישנה, אל תכנסו דרכה.

רז, תעדכן את הכתובת שלך בואטסים - זה באחריותך ואסור להחזיק מייל לא פעיל כמייל רשמי ברשת. מעבר לזה, ההודעה פורסמה גם כאן וגם נשלחה במייל לכל מי ששמר על מייל מעודכן ברשת. מה עוד אנחנו צריכים לעשות? לטלפן לכל אחד? לשלוח יונים? :roll:

פורסם

רז, כמו שנרשם מעלי, נשלח מייל לכל חברי VATIL, ולכן כל מי שלא רשום עם כתובת מייל פעילה לא קיבל.

מה שיותר חשוב עכשיו זה שתרוץ מהר לעדכן את כתובת המייל שלך ב-VATSIM, מאחר וברגע ש-VATSIM מגלים שכתובת המייל לא פעילה זו השעיה מהרשת עד שתדאג לעדכן את הכתובת מייל שלך (אביחי קור יכול לספר לך כמה זה מתסכל שזה קורה יום לפני חד"ב)

בלינק הבא יש הסבר מפורט (לא להקפיץ אותו):

http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... E%E9%E9%EC

פורסם

לצערי המייל מעודכן ובדרך כלל אני כן מקבל הודעות מהפורום.

גם על השרשור הזה קיבלתי הודעות, אל ההודעה הספציפית ההיא כנראה המערכת פסחה עליי.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...