עבור לתוכן
Izik Bakshi

האש האולימפית - כל הפרטים

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים

אז את הרעיון של האש האולמפית כבר הבנתם ואני רוצה לתקן הודעה של אילן שנוצרה מאי הבנה, כאשר אילן אמר שברק יהיה הטייס שיוביל את האש לארץ הוא פשוט לא ידע ש כבר נקבע טייס.לכן אני מתנצל בפני ברק על אי ההבנה, אחרי הכל זה אירוע שיזמה חטיבת יוון ולהם הזכות להחליט.

בעיקרון מה שיש לחדש זה שהיוונים מבקשים שהטייסים שטסים באירוע הפנים ארצי ישתמשו בכינוי מיוחד שהוכן עבור האירוע והקוד הוא OLF39XX כאשר XX=ספרות שאתם בוחרים והכינוי ברדיו יהיה "FLAME", הם אפילו הכינו באנר לסרבר אינפו והסבר איך להוסיף אותו (מי שרוצה לקבל הסבר ואת הבאנר מוזמן לפנות אלי), אך אני רוצה להבהיר חד משמעית שאין חובה לטוס בכינוי זה וגם אתם יכולים לנצל את הפיקוח לכל סוג טיסה שתרצו אך עם זאת אני קורא לכולם להעביר את האש האולמפית לכל שדה בארץ וגם למי שאין בעיה לטוס בכינוי של האירוע,אז לטוס בו כי זה רק יכבד את החטיבה היוונית ויראה להם שאנחנו איתם :)

תחילת הטיסות בארץ שקשורות לאירוע יתחילו ב 21:30 כי אז ינחת המטוס היווני עם האש האולימפית וזה יהיה "ירי הפתיחה" של האירוע, אני ביקשתי לשלוח לנו את Sakis שידוע בכינוי OAL069 8)

כל הפקחים שרוצים לפקח באירוע בבקשה לפנות אלי כי אני עושה זאת בצורה מסודרת, אך עם זאת אני נמנע מלהבטיח שהם יפקחו אבל אני יעשה את המירב

אתר האירוע נמצא בכתובת הבאה: http://avsim.com/greece/hvacc/entrance.htm

להרשמה מסוג A סביר להניח שלא תוכלו להירשם כי זו הרשמה לטייס שמביא את הלפיד וזה כבר נקבע, לשני ההרשמות האחרות תוכלו להירשם הרשמה מסוג B היא לטיסות פנים ארצי אצלנו והרשמה מסוג C זה לטיסות בין לאומיות.

שאלות בעיות וטענות ניתן לפנות אלי או להגיב להודעה זו.

שבת שלום

פורסם

בוקר טוב,

איציק כמו שדיברנו אתמול, תרשום אותי בבקשה על המגדל באילת.

ממתין עם מכבי האש לכולם :lol:

רן.

פורסם

אני מדווח חי מתוך האירוע בן גוריון מלא... ועושה רושם שהמטוס היווני טבע בים והלך הלפיד אבל אירגנו אחד חדש חחח :lol:

אני יוסיף תמונות עוד חמש דקות להודעה של אורן

פורסם
אשכרה טבע בים אלמוג אתה אמור להיות בעבודה לא לדבר איתנו :wink:

בחייך עוד מעט אחד עשרה ואין סימן למטוס :lol: הוא רק 260 מייל חחחח

ואל תדאג הולך לי 10000000

פורסם

היה נהדר,

היה פשוט כייף לטוס אתמול בארוע

אני היתי olf3948

טסתי מבן גוריון לקרית שמונה

אם פיקוח מקרקע, מגדל, גישה, ופלוטו

היה פשוט נהדר אני חושב שהפיקוח הצליח להוכיח

שיש הרבה פקחים בארץ, ושזה לא בעיה שהמגדלים היו פתוחים

מקווה לראות את זה ככה שבת,

או שאולי כל שבת היה צורך לארגן אירוע מיוחד?

תודה לכל הפקחים, המארגנים, ולחטיבה היוונית

עומר

פורסם
מה זאת אומרת המטוס תבע?

הטייס הלך לשחות עם הדגים ולקח את האש איתו :lol:

קיצר הוא היה אמור להגיע ב9 וחצי בערב הגיע ב11 וחצי.. ב9 וחצי הוא רק יצא...

כנראה שמי שהיה אמור להגיע התרסק בים

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...