E.Z פורסם פברואר 5, 2009 דיווח פורסם פברואר 5, 2009 בטיול לילה שעשיתי בפורום של LDS וFSBUILD מצאתי שם דיון לגבי תחזית גובה אופטימאלי שמבצע FSB, הייתה בעיה עם התחזית בדרך כלל FSB הייה נותן גובה אופטימלי גבוה יותר מהרצוי בפורום LDS משהו הוציא תקון קל לקובץ התחזית מדוייקת יותר ונותן גם פרופיל S\C יותר סביר בפלט התוכנית, למעונינים הדיון כאו : http://www.leveldsim.com/forums/forum_p ... ?TID=13744
AaronDagan פורסם פברואר 11, 2009 דיווח פורסם פברואר 11, 2009 היי, אלעד, תודה על השיתוף במידע. מכיוון שאני לא "חבר מפלגה" באתר LDS , נמנעה ממני האפשרות להכנס לאתר ולעיין בנאמר בקשר לתיקון וכו. יש אולי אפשרות אחרת? אתה יכול לנסות להעתיק ברשות חלק מהדברים ולהעלות כאן?
David Bendavid פורסם פברואר 11, 2009 דיווח פורסם פברואר 11, 2009 היי, אלעד,תודה על השיתוף במידע. מכיוון שאני לא "חבר מפלגה" באתר LDS , נמנעה ממני האפשרות להכנס לאתר ולעיין בנאמר בקשר לתיקון וכו. יש אולי אפשרות אחרת? אתה יכול לנסות להעתיק ברשות חלק מהדברים ולהעלות כאן? מי שאין לו LDS לא צריך את זה... ואם יש לך פרוץ, אני לא חושב שתומכים בזה ע"ג הפורום.
AaronDagan פורסם פברואר 11, 2009 דיווח פורסם פברואר 11, 2009 היי, אלעד,תודה על השיתוף במידע. מכיוון שאני לא "חבר מפלגה" באתר LDS , נמנעה ממני האפשרות להכנס לאתר ולעיין בנאמר בקשר לתיקון וכו. יש אולי אפשרות אחרת? אתה יכול לנסות להעתיק ברשות חלק מהדברים ולהעלות כאן? מי שאין לו LDS לא צריך את זה... ואם יש לך פרוץ, אני לא חושב שתומכים בזה ע"ג הפורום. בתגובה (הכרחית) להצהרות שלך, להלן: 1. אם לא היה לי את ה-LDS - האם לדעתך הייתי מטריד את אלעד? זו שאלה רטורית.... 2. לידיעתך, אם עדיין לא הדריכו אותך בקטע הזה - בפורום שלנו לא משתמשים בשום מקרה במינוח "תוכנה פרוצה" וכל מה שמשתמע מזה. אפשר להשתמש בהגדרה למשל: "פורום LDS מיועד בעיקר למשתמשים שרכשו את התוכנה באופן חוקי ". האם ברור? 3. לאור סעיף 2, אין הנאמר מצביע על כך שאני מחזיק בעותק לא חוקי של התוכנה. תודה על ההקשבה.
E.Z פורסם פברואר 11, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 11, 2009 נתתי את הלינק לדיון כיוון שאין לי עניין להסביר את התהליך של העדכון וגם יש דיון חשוב שכדאי לקרוא, יש כל מיני בעיות נקודתיות עם הפרופיל שכדאי לדעת אני עדיין בודק אותו , הספקתי לעשות איתו בסך הכל 2 טיסות והוא נראה אמין אבל צריך לבדוק עוד כל מיני נקודות. החיסרון של התיקון שהוא הופך את ה FSB לקצת אלים בנוגע לקביעת גובה השיוט אבל זה בגלל אולי שאני בדרך כלל טס עם ZFW גבוהה.