almoghilel פורסם פברואר 6, 2009 דיווח פורסם פברואר 6, 2009 ל-172N למי שלא הבין עוד חחחח... רציתי להכין צביעה אבל אני ממש לא יודע איך \: אשמח לעזרה או התייעצות קלה...
Michael R פורסם פברואר 6, 2009 דיווח פורסם פברואר 6, 2009 דיברתי אם תומר חיים ורוב הסיכויים שאני צובע חלק מהמטוסים... אני רק צריך טקסטורות לבנות, למי שיש שישלח לי הודע בפרטי :wink:
Gilad Brutman פורסם פברואר 6, 2009 דיווח פורסם פברואר 6, 2009 דיברתי אם תומר חיים ורוב הסיכויים שאני צובע חלק מהמטוסים...אני רק צריך טקסטורות לבנות, למי שיש שישלח לי הודע בפרטי :wink: אני מוכן לעזור גם, תנו לי טקסטורות לבנות..
Almog Atar פורסם פברואר 6, 2009 דיווח פורסם פברואר 6, 2009 העברתי לג'נרל, שימו לב שפורום OFF TOPIC נועד לדבר על הכל חוץ מתעופה...
almoghilel פורסם פברואר 6, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 6, 2009 איזה כיף לדעת שיהיו הרבה צביעות !! אשמח לעזור גם, אומנם יקח לי לא מעט זמן אבל לא נורא... נעשה צביעה יפה של ואטיל ישראל, לפחות אני ינסה...
Tomer Haim פורסם פברואר 7, 2009 דיווח פורסם פברואר 7, 2009 קרנדו לא שחררו צביעה לבנה של המטוס (כל הכבול להם :| ) אבל אני חושב שעם קצת קוסמטיקה שתיקח את החלקים הנחוצים מכל צביעה נוכל להגיע לצביעה לבנה
WalKMaN` פורסם פברואר 7, 2009 דיווח פורסם פברואר 7, 2009 יש את הצביעה עם הפסים האלה שהמטוס מגיע איתה.. שכנראה הכי קל להפוך אותה ללבנה.. אני יכול להעלות לכם אותה..
almoghilel פורסם פברואר 7, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 7, 2009 תומר אני חושב שראיתי את זה בעמוד העידכונים שלהם... אני יסתכל שוב... ואפשר להפוך בקלות את הצביעה הזאת ללבנה...