Itay Zecharia פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 הבטחתי וקיימתי! מי שזוכר את הדיון שפתחתי על ה"חלום" של כולנו שישראל תהיה מלאה בפיקוח-אז הנה, הדברים באים לידי ביטוי. כרגע מגדלי ראש-פינה, חיפה והרצליה יהיו פעילים. אני מאחל לכולם בהצלחה! לאביב, לערן, לאלמוג, ליונתן, לשיר ולי! תהנו!
Harry Potter פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 עכשיו ניתן להנות מטיסות תחת פיקוח מלא מההמראה עד הנחיתה. אני מקווה שמצב הנוכחי ימשיך ועוד מגדלים יצטרפו לפיקוח. נ.ב: לפני חצי שעה חזרתי מטיסה הרצליה - חיפה (נתיב אהוב עלי) והיה נהדר :!: בהרצליה קיבל אותי אלמוג עטר, בדרך לחיפה הייתי תחת איציק (פלוטו) ובחיפה היה יהונתן פרלמוטר. ישר כוח לכל הפקחים :!: :!: :!:
Eranre פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 עכשיו ניתן להנות מטיסות תחת פיקוח מלא מההמראה עד הנחיתה. אני מקווה שמצב הנוכחי ימשיך ועוד מגדלים יצטרפו לפיקוח. נ.ב: לפני חצי שעה חזרתי מטיסה הרצליה - חיפה (נתיב אהוב עלי) והיה נהדר :!: בהרצליה קיבל אותי אלמוג עטר, בדרך לחיפה הייתי תחת איציק (פלוטו) ובחיפה היה יהונתן פרלמוטר. ישר כוח לכל הפקחים :!: :!: :!: בחיפה אני הייתי :wink: יונתן היה בצהריים
Or Netzer פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 בהצלחה! ולי שבוע הבא או אפילו היום מורידים השגחה! אני טס לאילת.. מי עוד?
hammer פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 חחחחחחחחחחחחח אהבתי. הפעם לא תהיה התרסקות חחחחחח. אלון.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 באמת היה מדהים עם כול הפקחים! חרשנו את ישראל וכול הזמן יש פקח שיהיה לעזרתך... והם באמת תותחים! מה שלא ביקשנו הם ידועים! וגם איתי שידע מה זה אימונים באיזור 8 ושיחק אותה כמו גדול!
Or Netzer פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 וגם איתי שידע מה זה אימונים באיזור 8 ושיחק אותה כמו גדול! יש שאלות בסגנון במבחן פיקוח.. חסר שהוא לא ידע.. אם הוא לא היה יודע הוא לא היה פה אסור לי לגלות?
Itay Zecharia פורסם יוני 6, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 6, 2004 וגם איתי שידע מה זה אימונים באיזור 8 ושיחק אותה כמו גדול! יש שאלות בסגנון במבחן פיקוח.. חסר שהוא לא ידע.. אם הוא לא היה יודע הוא לא היה פה אסור לי לגלות? שששש..... אנטולי ישאיר לך את ההשגחה... :roll:
Eliran-VFS1 פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 וגם איתי שידע מה זה אימונים באיזור 8 ושיחק אותה כמו גדול! יש שאלות בסגנון במבחן פיקוח.. חסר שהוא לא ידע.. אם הוא לא היה יודע הוא לא היה פה אסור לי לגלות? נצר בשביל לדעת את כול הרצליה במיוחד שאומרים לך שעתים לפני שאתה יכול לעלות על המגדל ... זה לא ממש טריויאלי לדעת את הכול כמו שאיתי ידע.