עבור לתוכן
Shachar Hzkelevich

שדה דוב יעלה היום ב9 וחצי!

Recommended Posts

פורסם

שחר והחבר'ה,

קבלו את התנצלותי הכנה, ב-21:30 לערך שעליתי להשגיח נפל האינטרנט (ככל הנראה בגלל הסופה) וחזר רק עכשיו, מתנצל שזה דפק קצת את התוכניות.

פורסם
אני עוד הספקתי לשמוע את שחר לפני שהכל נפל ואיציק לא נורא יהיו עוד פעמיים

חברים היה ערב טיסה "מדליק" תרתי משמע בגלל הברקים שהאירו את השמיים והגשם השוטף. הספקתי לקבל קלירנס מהמגדל ולהסיע ל26 ואז בן במגדל התנתק ונשארתי לבד לכל הערב.המראה לפי IRM2E סיבובים מעל ירושליים וכל הזמן מלא ברקים כמו זיקוקי דינור.שהגעתי לנחיתה לILS 12 היה סוער מאוד ורוחות עזות טלטלו אפילו את הבואינג הכבד ואני נאלץ לפני הנגיעה לעבוד עם הדוושות על מנת לייצב את המטוס לנחיתה. בקיצור חוויה לטוס במזג אוויר כזה אני מקווה שגם הלילה זה יהיה אז בואו בהמוניכם.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

חברים היה ערב טיסה "מדליק" תרתי משמע בגלל הברקים שהאירו את השמיים והגשם השוטף. הספקתי לקבל קלירנס מהמגדל ולהסיע ל26 ואז בן במגדל התנתק ונשארתי לבד לכל הערב.המראה לפי IRM2E סיבובים מעל ירושליים וכל הזמן מלא ברקים כמו זיקוקי דינור.שהגעתי לנחיתה לILS 12 היה סוער מאוד ורוחות עזות טלטלו אפילו את הבואינג הכבד ואני נאלץ לפני הנגיעה לעבוד עם הדוושות על מנת לייצב את המטוס לנחיתה. בקיצור חוויה לטוס במזג אוויר כזה אני מקווה שגם הלילה זה יהיה אז בואו בהמוניכם.

בואטסים רואים את הברקים?! :shock:

אני חייב לנסות פעם אחת :lol: (כמובן שלא להמריא כדי לא לגמור כבר בצלע צולבת :D )

פורסם
ואטסים לא משנה ום דבר שקשור לברקים .

ברגע שהמטאר מראה שיש ברקים באזור הסימ מראה אותם .

תתקין לך את AKTIVESKY למזג אוויר ותקבל מזג אוויר עדכני כולל ברקים גשם שלג לפי המציאות.

פורסם

בואטסים רואים את הברקים?! :shock:

אני חייב לנסות פעם אחת :lol: (כמובן שלא להמריא כדי לא לגמור כבר בצלע צולבת :D )

רואים ועוג איך,

נא לא להקפיץ :-)

http://vatil.org.il/vatil/board/viewtop ... highlight=

פורסם
שחר והחבר'ה,

קבלו את התנצלותי הכנה, ב-21:30 לערך שעליתי להשגיח נפל האינטרנט (ככל הנראה בגלל הסופה) וחזר רק עכשיו, מתנצל שזה דפק קצת את התוכניות.

אז אני לא היחיד שנפל לו האינטרנט...

בטח היית בב''ש אתמול נכון???

פורסם
ואטסים לא משנה ום דבר שקשור לברקים .

ברגע שהמטאר מראה שיש ברקים באזור הסימ מראה אותם .

תתקין לך את AKTIVESKY למזג אוויר ותקבל מזג אוויר עדכני כולל ברקים גשם שלג לפי המציאות.

בוקי אל תדאג אני ואקטיב סקיי חברים טובים :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...