zvi rodes פורסם פברואר 11, 2009 דיווח פורסם פברואר 11, 2009 מטוס חדש עבור 2004 ,Dornier Do-228,FS2004 photo realistic panel,מאת היוצר Jean-Pierre Langer ,אפשר להוריד אותו בחינם מהאתר flightsim.com ,בתוך הקובץ יש הוראות להתקנה ובנוסף הוראות הפעלה של המטוס,המטוס יצא מהמפעל ב-January 12, 2009 ,תתחדשו.(ההורדה לאחר תהליך רישום פשוט)
Amit Doron פורסם פברואר 12, 2009 דיווח פורסם פברואר 12, 2009 תתודה על העצה צבי,לפי התמונות זה נראה מדהים!
אורח פורסם פברואר 12, 2009 דיווח פורסם פברואר 12, 2009 אפשר בבקשה קישור, חיפשתי בflightsim ולא מצאתי, האפשרויות חיפוש שלהם לא טובות כמו של Avsim' גם אבסים לא מצא, אבל לבחור הזה יש כמה דברים טובים, מומלץ לחפש את השם שלו.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 12, 2009 דיווח פורסם פברואר 12, 2009 איך לא מצאת? עושים COPY\PASTE לשם של התוסף שצבי כתב וזה תוצאה ראשונה
zvi rodes פורסם פברואר 12, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 12, 2009 אפשר בבקשה קישור, חיפשתי בflightsim ולא מצאתי, האפשרויות חיפוש שלהם לא טובות כמו של Avsim' גם אבסים לא מצא, אבל לבחור הזה יש כמה דברים טובים, מומלץ לחפש את השם שלו. א. לא חיפשת מספיק טוב ב. זה שלא מצאת לא אומר שאפשרויות החיפוש שלהם לא טובות ג. בבקשה הקישור http://www.flightsim.com/hotfiles.php?days=2&sort=Count
Avi - 4X-KDF פורסם פברואר 12, 2009 דיווח פורסם פברואר 12, 2009 תודה על השיתוף אבל, אני לא מבין בכלל מה ההגיון לעניין אנשים בפורום לגבי תוסף ולתת להם לחפש אותו. נהוג תמיד להוסיף קישור למוצר וזה מקובל בכל מקום.
zvi rodes פורסם פברואר 12, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 12, 2009 תודה על השיתוף אבל,אני לא מבין בכלל מה ההגיון לעניין אנשים בפורום לגבי תוסף ולתת להם לחפש אותו. נהוג תמיד להוסיף קישור למוצר וזה מקובל בכל מקום. אני רוצה להתנצל בכל ליבי על חוסר הרגישות וההגיון שלי,אכן נהגתי במעשה שלא יעשה ועל כך שוב קבל את התנצלותי.במידה ואתה נתקל בקושי למצוא את האתר האמור אנא ממך צור עמי קשר ,אוכל להגיע עד אליך למצוא עבורך את האתר ואף להתקין את התוסף.מצטער על עוגמת הנפש. :oops: :oops: :oops:
Avi - 4X-KDF פורסם פברואר 12, 2009 דיווח פורסם פברואר 12, 2009 לא צריך להגזים, זה לא כזה נורא. רק רציתי להגיד שזה לא הגיוני ושיהיה לך למחשבה לפעם הבאה שאתה משתף :wink: