עבור לתוכן
Almog Atar

הרצליה וראש פינה פתוחחם עד 9+!!!!!! (עריכה)

Recommended Posts

פורסם

אני ואביב פתחנו את ראש פינה והרצליה כאשר אביב בר"פ ואני בהרצליה אנחנו נשאיר פתוח עד 9+ (לפחות אני :wink: )

נקווה לראות אותכם אצלנו

בואו לטוס!!!!!

פורסם

אביב, אל תבכה :cry: היית גדול בר"פ. אז מה אם היה מעט תנועה?

ברור שזה משנה! :twisted: אבל לא נורא.

חבר'ה אתם גדולים, פיקוח תמידי, תודה לכם.

הרגע חזרתי מבגרות בהיסטוריה, אז בהצלחה לכל מי שהיה לו בגרות.

פורסם

אני היתי לומד את מגדל מגידו והכל

הבעיה היא שלא נותנים לי ללמוד מגדל אחר

בלי ללמוד קרקע ומגדל בן גוריון - ויש שם מלא פקחים

כרגע אז אין לי כוח להתחיל

פורסם

חברה מה קורה איתכם העיקר מבקשים פיקוח בארץ... ולא באים לטוס :lol:

יאללה יש אותי בחיפה את איתי בבן גוריון את אלמוג בהרצליה ואת אביב במחניים!

פורסם

אני מחכה לפלוטו או לאיזה סנטר שיבואו לפקח עלי :lol:

זה לא הכי כייף לטוס ממגדל למגדל.

אבל אם לא יגיעו בקרוב אני יטוס ממגדל למגדל. מסתפקים במה שיש, פעם אפילו מגדל למגדל לא היה, פעם בכלל קרקע בן גוריון לא היה.

פורסם

ניצלתי את ההזדמנות לטיסת IFR מראש פינה להרצליה. בנתניה ביטול IFR וכניסה לצומת השרון גובה 2000, בצרה 2000 ואז כניסה לבסיס ימנית של 29 בהרצליה. בנחיתה קרה לי משהו מוזר ומעצבן (חוץ מזה שלא ראיתי פקח אז הודעתי ב unicom שאני בא לנחות והוא פתאום נותן לי הוראות שאני מספר 2..), בפיינל פתאום אני רואה שאין מסלול! ושאני מיושר עם המסלול הסעה (כי לא היו גם האורות הרגילים של המסלול) אז הודעתי בצורה מוזרה שאני הולך סביב ונחתתי על מה שכנראה היה אמור להיות שם המסלול... מוזר. למישהו יש עצות איך לתקן את זה או למה זה נגרם? לדעתי בבוקר כן רואים את המסלול אם אני לא טועה.

תודה רבה לכל מי שפיקח הייתם מעולים, פעם ראשונה שאני ממריא מראש פינה ועוד עם SID שהוא נחמד ביותר :lol:

פורסם
גם אצלי הסינרי של הרצליה "סגור" בלילה. ככה זה גם במציאות, אבל אם באמת יש פתרון אז גם אני אשמח לשמוע 8)

במציאות שמים שטיח של דשא על המסלול בלילה? :P

פורסם
חברה מה קורה איתכם העיקר מבקשים פיקוח בארץ... ולא באים לטוס :lol:

יאללה יש אותי בחיפה את איתי בבן גוריון את אלמוג בהרצליה ואת אביב במחניים!

אל תדאג אנשים יתרגלו לזה שיש פקחים ויתחילו לסדר להם את היום כך שיהיו גם הרבה טייסים.

פורסם
למה אף אחד לא פותח את מגידו????

במגידו אין מגדל פיקוח קבוע :!: בימים בהם חיל האוויר משתמש במנחת לצרכי אימונים , נפתח מגדל פיקוח על ידי פקחים צבאיים. בימים אחרים ניתן שירות מידע בלבד על ידי אחראי הדאייה או חברת כימניר שפועלת במנחת.

מכיוון שהמנחת נמצא בתחומי פיקוח CTR רמת דוד , כל מטוס לפני שהוא ממריא יוצר קשר גם מגדל רמת דוד על הקרקע או מיד עם ההמראה. מטוסים שנכנסים לאזור יצרו קשר עם רמת דוד אלא אם כן צויין אחרת על ידי פלוטו .

בא לי להתאמן באיזור א של מגידו כבר שלושה ימים.

ואף פקח מגדל אחד לרפואה לא פתח אותו!

תעשו משהו בקשר לזה.

אזורי האימונים של מגידו (א,ב) הינם בפיקוח פלוטו.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...