עבור לתוכן
Tomer Haim

Piper Arrow PA28

Recommended Posts

פורסם

רוצים את זה?

pa28dp4.jpg

הורידו את המטוס המקורי:

http://www.flightsim.com/file.php?cm=SE ... 28R201.ZIP

תתקינו...

ולאחר מכן הורידו את התיקון:

http://www.virtual-flight.com/dl/aircra ... loads.html (אחד לפני האחרון)

מדובר בתיקון ל Piper Arrow PA28 שיצר Hauke Keitel, מטוס מדהים, עידו רוזנטל ואנוכי החלטנו שמגיע למטוס הזה לטוס כמו מטוס, מגיע לו פנל 2D ושיפוץ פנל 3D ומגיע לו צביעה של עיט תעופה.

תהנו!

פורסם

תודה לתומר על הפאנל המדהים, זה לדעתי המודל החינמי עם הVC הכי מושקע שיש היום לסימולטור בתחום של הGA, ובכלל גם מודל חיצוני מדהים, רק שהוא הגיע עם פאנל 2D מזעזע ותומר שיחק אותה ועשה אותו מושלם

פורסם

טסתי עליו במציאות. איזה מטוס מדהים, במיוחד אחרי שאתה עובר מססנה. פתאום אתה רואה מזה באמת מטוס גלגלים מתקפלים, פסיעה משתנה.. כל ההתנהגות שלו שונה בגלל הכנף התחתית, והנחיתה היא שונה לגמרי באים עם אף מאוד נמוך יחסית למטוסים אחרים.

פורסם
מה מעטפת הביצועים שלו, מבחינת מהירויות וכד'?

אני לא זוכר להגיד לך אבל מגיעות איתו טבלאות אתה יכול לעיין שם

אין לי כרגע יכולת להוריד ולעיין. אם מישהו יכול לזרוק כאן מהירות המראה, נחיתה, שיוט אופייני, הזדקרות, VMO, VNE ומגבלות ג'י, זה הכיוון שלי.

פורסם

לא עברתי על הביצועים שלו אבל מתחת ל80 קשר פשוט אי אפשר למשוך את היוק זה לא משפיע, היוק מכויל והכל בסדר אז מה הבעיה?

פורסם
למה אצלי המטוס על כל צבעיו נראה אפור..

כאילו יש רק מודל אבל כל הטסקסטורות לא נראות..

זה קרה לי עם הצי של עיט שעידו פרסם פה לפני כמה שבועות.

למישהו יש פתרון?

יש לך SP2?

פורסם
מה מעטפת הביצועים שלו, מבחינת מהירויות וכד'?

אני לא זוכר להגיד לך אבל מגיעות איתו טבלאות אתה יכול לעיין שם

אין לי כרגע יכולת להוריד ולעיין. אם מישהו יכול לזרוק כאן מהירות המראה, נחיתה, שיוט אופייני, הזדקרות, VMO, VNE ומגבלות ג'י, זה הכיוון שלי.

Maximum speed: 123 knots (142 mph, 230 km/h)

Cruise speed: 108 knots (124 mph (200 km/h), 201 km/h)

Stall speed: 47 knots (54 mph, 87 km/h)

Range: 465 nm (535 sm, 867 km)

Service ceiling: 14,300 feet (4400 m)

Rate of climb: 660 ft/min (3.4 m/s)

Wing loading: 13.4 lb/sq ft (64.4 kg/sq m)

Power/mass: 14.3 lb/hp (0.116 kW/kg)

מקווה שעזרתי,

שמור על קשר :)

פורסם

עדיין תצטרך לקזז

מה שתוקן:

- פס שחור שלא יודע איך הגיע למד שעור פניה והטיה

- הגיירו ב HSI עכשיו מקבל נתונים שוטפים מהמצפן המגנטי (כי ב HSI אין את הכפתור שהטייס יכול לכוון ביד את הסקלה)

פורסם

תומר,החור השחור בפאנל למה הוא מיועד? :shock: למה לא לסתום אותו ,רוח פרצים יוצאת ממנו ,לא נעים .סתום אותו יוסף ....... :black:

פורסם

החור השכור שייך למכשיר VOR2 שהיה קיים בעבר, אבל באבונותינו המציאו HSI שמשמש כ VOR1 ו VOR2 נמצא כיום מעל החור.

דרך אגב זה לא חור, זה פלסטיק כהה שקוע והוא כהה כי האור לא מאיר עליו כמו שאר הפנל

במציאות מטוסים שיש להם HSI אז או שיש פלסטיק כזה או שיש שם מכ"מ מזג אויר

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...