tomer13an פורסם פברואר 24, 2009 דיווח פורסם פברואר 24, 2009 למה שלוש ????????פשוט תרד בתחנת ת"א מרכז ותשלם חמש שקל לאוטובוס שיוצא מהרחוב מול התחנה לבערך מאתיים מטר הליכה מהILS . אבל חיבים לדעת איפה נפגשים ליפני שבוחרים רכבת ... הבנת הנקרא- אם נקבע מראש ILS אני ירד בתחנה מרכזית ויעלה על אוטובוס של קווים למסוף החרושת, אבל אם מראש נקבע תמך ובשנייה האחרונה (שכבר נהיה בטרמינל) ישונה המיקום לILS לפי אטיס אז זה 3 אוטובוסים מנתב"ג.
Waheb פורסם פברואר 24, 2009 דיווח פורסם פברואר 24, 2009 אם המטרה היא להיפגש אני ממליץ על התמך כיוון שיש יותר מקום , ויותר קרוב לשחקים
Gilad Brutman פורסם פברואר 24, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 24, 2009 אם המטרה היא להיפגש אני ממליץ על התמך כיוון שיש יותר מקום , ויותר קרוב לשחקים אני איתך, ככל הנראה המפגש יתקיים בתמך, הודעה מסודרת תצא בהמשך!
Idan Traub פורסם פברואר 25, 2009 דיווח פורסם פברואר 25, 2009 תיראו גם אם יותר נחמד ללכת לתמך, תחשבו על זה שיכול להיות שינחתו על 30... הכי טוב זה לקבוע איפה נפגשים בהסתמך על נתוני ה ATIS , ואז אם משתנה משהו יהיה אפשר להתנייד ממקום כזה לאחר .. בתקופה האחרונה רוב הנחיתות הם על 12 .. אבל הכל נתון לשינוי בעייתי מאוד. אני, ואני בטוח שעוד הרבה אחרים, מתכוונים להגיע ברכבת. אם נקבע שנפגש בתמך אני ירד בנתב"ג ואם פתאום יתברר שנפגשים בILS נצטרך ליסוע עם 3 החלפות אוטובוסים (לא חוויה נעימה בכלל...) מה גם שאני לא מכיר את המקום כ"כ טוב, אז אישית אני מעדיף שנקבע מקום ושעה ושלא יהיו תזוזות של הרגע האחרון. מה הקשר הבנת הנקרא תראה לי מקום אחד שרשמת בו את זה
tomer13an פורסם פברואר 25, 2009 דיווח פורסם פברואר 25, 2009 תיראו גם אם יותר נחמד ללכת לתמך, תחשבו על זה שיכול להיות שינחתו על 30... הכי טוב זה לקבוע איפה נפגשים בהסתמך על נתוני ה ATIS , ואז אם משתנה משהו יהיה אפשר להתנייד ממקום כזה לאחר .. בתקופה האחרונה רוב הנחיתות הם על 12 .. אבל הכל נתון לשינוי בעייתי מאוד. אני, ואני בטוח שעוד הרבה אחרים, מתכוונים להגיע ברכבת. אם נקבע שנפגש בתמך אני ירד בנתב"ג ואם פתאום יתברר שנפגשים בILS נצטרך ליסוע עם 3 החלפות אוטובוסים (לא חוויה נעימה בכלל...) מה גם שאני לא מכיר את המקום כ"כ טוב, אז אישית אני מעדיף שנקבע מקום ושעה ושלא יהיו תזוזות של הרגע האחרון.
אורח פורסם פברואר 25, 2009 דיווח פורסם פברואר 25, 2009 תיראו גם אם יותר נחמד ללכת לתמך, תחשבו על זה שיכול להיות שינחתו על 30... הכי טוב זה לקבוע איפה נפגשים בהסתמך על נתוני ה ATIS , ואז אם משתנה משהו יהיה אפשר להתנייד ממקום כזה לאחר .. בתקופה האחרונה רוב הנחיתות הם על 12 .. אבל הכל נתון לשינוי בעייתי מאוד. אני, ואני בטוח שעוד הרבה אחרים, מתכוונים להגיע ברכבת. אם נקבע שנפגש בתמך אני ירד בנתב"ג ואם פתאום יתברר שנפגשים בILS נצטרך ליסוע עם 3 החלפות אוטובוסים (לא חוויה נעימה בכלל...) מה גם שאני לא מכיר את המקום כ"כ טוב, אז אישית אני מעדיף שנקבע מקום ושעה ושלא יהיו תזוזות של הרגע האחרון. חבר'ה אל תדאגו ברגע שיקבע מיקום הוא לא ישונה ואם כאן כולם ידעו ממנו, מצידי שב"ג יסגר בידיוק שנגיע זה לא אומר שהמפגש יתבטל.
tomer13an פורסם פברואר 25, 2009 דיווח פורסם פברואר 25, 2009 תיראו גם אם יותר נחמד ללכת לתמך, תחשבו על זה שיכול להיות שינחתו על 30... הכי טוב זה לקבוע איפה נפגשים בהסתמך על נתוני ה ATIS , ואז אם משתנה משהו יהיה אפשר להתנייד ממקום כזה לאחר .. בתקופה האחרונה רוב הנחיתות הם על 12 .. אבל הכל נתון לשינוי בעייתי מאוד. אני, ואני בטוח שעוד הרבה אחרים, מתכוונים להגיע ברכבת. אם נקבע שנפגש בתמך אני ירד בנתב"ג ואם פתאום יתברר שנפגשים בILS נצטרך ליסוע עם 3 החלפות אוטובוסים (לא חוויה נעימה בכלל...) מה גם שאני לא מכיר את המקום כ"כ טוב, אז אישית אני מעדיף שנקבע מקום ושעה ושלא יהיו תזוזות של הרגע האחרון. חבר'ה אל תדאגו ברגע שיקבע מיקום הוא לא ישונה ואם כאן כולם ידעו ממנו, מצידי שב"ג יסגר בידיוק שנגיע זה לא אומר שהמפגש יתבטל. מעולה
אורח פורסם מרץ 4, 2009 דיווח פורסם מרץ 4, 2009 לפי הסקר יום שלישי ה10.3 , צפו לעידכונים בהמשך ככול הנראה גם התמך נראה מועדף, אבל עדיין תשריינו את יום שלישי.
bar levy פורסם מרץ 4, 2009 דיווח פורסם מרץ 4, 2009 לפי הסקר יום שלישי ה11.3 , צפו לעידכונים בהמשך ככול הנראה גם התמך נראה מועדף, אבל עדיין תשריינו את יום שלישי. אביב יום שלישי זה ה10