Itay Zecharia פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 לאחרונה נתגלו הצפות ועומסים רבים ברשת הVATSIM. כידוע לכולנו הרשת וואטסים רק הולכת ומתרחבת מיום ליום. מי ששם לב כבר יש מס' ID שמתחיל ב-9 . עקב כל הלחץ הרב שנוצר, אני שמתי לב לבעייה שכיחה אצל כל הפקחים. בתור פקח פעיל בחטיבה, החלטתי להכין את עשרת הדיברות לטייס המתחיל. -כאשר אתם קוראים לפקח, והוא לא עונה לכם, כיצד יש לפעול? אלו הדרכים לעשות את זה: 1. לקרוא שנית בקול. 2. לכתוב מיידית בטקסט. 3. בשום פנים ואופן לא לקחת החלטות באופן עצמאי. 4. לבדוק את הבעייה בקול, אולי בעייה ביציאת החיבור. 5. לפנות לפקח אחר (במידה ויש מחובר). 6. לפנות אל טייס אחר, ולבדוק את הבעייה. 7.לבדוק אם תוכנת ה-AVC פתוחה ומכוונת על הערוץ. ייתכן שהאות קריאה שלכם בAVC לא זהה לזה שבוואטסים. 8. במקרה של ספקות יתר, אין לקחת סיכון, ויש להתנתק מיידית מהרשת. תמיד תוכלו להמשיך OFFLINE. 9. ייתכן שלאחר הפעלה מחדש של התוכנה/המשחק הכל יסתדר, והבעייה אצלכם, לכן יש לבדוק זאת. 10. בכל בעייה שהיא, שלא הצלחתם לפתור אותה, תמיד ניתן להשאיר הודעה בפורום תמיכה. אני מקווה שהפנמתם. לילה טוב.
Itay Zecharia פורסם יוני 8, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2004 LOL איתי אתה שרוט מה קשור? :?: למה לפרסם הודעה בלי שום מניע? אני הייתי מציע למנהלי הפורום למחוק את התגובה שלך, ולנעול את הדיון, ולעשות אותו "דביק". על מנת שכל חברי החטיבה יפנימו היטב.
Or Netzer פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 לא משנה ההשקעה היא העיקר... אני יוסיף 11. אין זו בושה להגיד אני חדש ולבקש עזרה :wink:
Eliran-VFS1 פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 איתי יש עוד אפשרות קטנה..... אם אתה רואה שהפקח לא עונה .. תבדוק איך קוראים לו תכנס למסנגר שלו ותגיד לו: הלו מישהו בית?.... אתה באמת צודק איתי בקשר לבעיות שיש ברשת אבל לא נראה לי שזה בגלל שואצים גדלו... אני 6 חודשים ברשת ורק פעם אחת ראיתי שהיום מחוברים יותר מ500 אנשים בו זמנית אז ככה שזה רק בעיה בתוכנות אז להשים לב שהכול דלוק ומכון כמו שצריך.
the pilot פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 תודה...צודק בכל מילה ומילה...כל הכבוד על היוזמה!!!