GILG פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 בתור טייס חדש בואטסים הפריע לי דבר אחד. ראיתי בדף הראשי של החטיבה דף לוחות זמן לפקחים ולטייסים ושבתי לעצמי :idea: למה אף אחד משתמש בדבר הנפלא הזה? :? ככה גם כל הטייסים יוכלו לתכנן את סדר היום לפי עדיפות הפקחים כך שלא תגיע בשיא ההתלהבות ב20:00 בערב לטיסה ותגלה שרק פקח אחד מפקח כרגע!כנ"ל לפקחים קורים מצבים שיש יותר פקחים מטייסים! תכנון נכון של זמני פיקוח וטסיות יכול להקל על הפקחים,להגביר לנו את הכיף בפיקוח אינטסבי יותר! אז ככו את זה לתשומת לבכם בבקשה! זה יכול לשפר ולעזור לחטיבה בפרט ולטייסים ולפקחים בכלל! גיל נ.ב-בבקשה תכתבו את דעתכם בנושא לטובה ולרעה!!!
Nevo Dar-Perl פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 נכון מאוד... מסכים איתך. ובאמת בזמן האחרון בארץ יש יותר פקחים מטייסים...
E.Z פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 בתור טייס חדש בואטסים הפריע לי דבר אחד. ראיתי בדף הראשי של החטיבה דף לוחות זמן לפקחים ולטייסים ושבתי לעצמי :idea: למה אף אחד משתמש בדבר הנפלא הזה? :? ככה גם כל הטייסים יוכלו לתכנן את סדר היום לפי עדיפות הפקחים כך שלא תגיע בשיא ההתלהבות ב20:00 בערב לטיסה ותגלה שרק פקח אחד מפקח כרגע!כנ"ל לפקחים קורים מצבים שיש יותר פקחים מטייסים! תכנון נכון של זמני פיקוח וטסיות יכול להקל על הפקחים,להגביר לנו את הכיף בפיקוח אינטסבי יותר! אז ככו את זה לתשומת לבכם בבקשה! זה יכול לשפר ולעזור לחטיבה בפרט ולטייסים ולפקחים בכלל! גיל נ.ב-בבקשה תכתבו את דעתכם בנושא לטובה ולרעה!!! גיל רובנו אנשים עובדים\לומדים והזמן הפנוי שלנו מצומצם כאשר יש מעט זמן פנוי קשה לתכנן מראש מתי יבוא לנו לפקח וקשה לתכמן מראש לדוגמא יכול להיות שאני אדע בערב שיש לי שעתיים פנויות שזה נחמד אני יכול לרשום את עצמי לפיקוח אבל פתאום יבוא חבר ויציע ללכת לפאב עם כולם. יכול להיות שאני יעדיף לצאת מהבית ולראות אנשים מאשר לשבת מול המסך. או שסתם יצוצו כל מיני דברים אחרים שיימנעו מימני לשבת ולפקח לכן אני מתחייב רק כאשר אני בטוח שאוכל להקדיש את הזמן לפיקוח ולא אצטרך לעשות דברים. אגב סתם בכלליות בדרך כלל שנפתח פיקוח זה לוקח טיפה זמן אבל אנשים רואים זאת ובאים לטוס. אני רואה את זה בתור דבר לא אחראי להתחייב על משמרת ולא לעמוד בה או לבטל אותה ברגע האחרון וזאת לאחר שטייסים הסתמכו על זה שאני יפעיל פיקוח ותכננו טיסות. לכן אם יש זמן נכנסים...נכון שזה קשה לדעת אבל זה..אחרי הכל זה תחביב זאת לא עבודה וכולנו כאן בשביל הכיף.
GILG פורסם יוני 7, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2004 אף אחד לא אמר לך לשבת בבית כל היום ולחכות לטיסות נכון? :roll: אני מציע שארגון הטיסות לעומת פיקוח יהיה יותר יעיל! אני לא אומר פיקוח מלא עם סנטרים וכל השאר... הפיקוח בישראל לא יתמוטט עם פקח אחד או אפילו עשרה לא יפקחו באותו ערב! שיהיה פיקוח סטנדרטי ולא מעבר לכך! לא מצפה ולא חושב בכלל שאנשים שזה כולה הובי בשבילם שיבו שעות ויפקחו! כל פקח שיראה שאין לו תוכניות שיודיע על כך שעה קודם בפורום או שירשם בלוח הזמנים בדף הראשי! זה הכל....זה בגדר ניסוי :wink:
E.Z פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 אף אחד לא אמר לך לשבת בבית כל היום ולחכות לטיסות נכון? :roll: אני מציע שארגון הטיסות לעומת פיקוח יהיה יותר יעיל! אני לא אומר פיקוח מלא עם סנטרים וכל השאר...הפיקוח בישראל לא יתמוטט עם פקח אחד או אפילו עשרה לא יפקחו באותו ערב! שיהיה פיקוח סטנדרטי ולא מעבר לכך! לא מצפה ולא חושב בכלל שאנשים שזה כולה הובי בשבילם שיבו שעות ויפקחו! כל פקח שיראה שאין לו תוכניות שיודיע על כך שעה קודם בפורום או שירשם בלוח הזמנים בדף הראשי! זה הכל....זה בגדר ניסוי :wink: מה שאני בא להסביר לך זה לפעמים אפילו שעה לפני אני לא אדע ורוב הפקחים ככה לפעמים אני יושב בערב בא לי לפתוח עמדה אני פותח בצורה ספונטנית בדיוק כמו שאתה בצורה ספונטנית עולה לטיסה. נכון שזה לא הכי יעיל בעולם אבל זה מה יש... ומהו פיקוח סטנדרטי העינך...צר לי אבל אין כזה מושג יש כאלה שרק מגדל הרצליה יספיק להם כי הם מתרגלים הקפות ויש כאלה שגם CTR לא יספיק להם כי בחו"ל כל הבקרות סגורות. ככה זה עובד מאז ומתמיד וככה זה יהיה ..אלא אם יתחילו לשלם למישהו ברשת הזאת ואבוי לנו אם זה יהיה כך..
Itay Zecharia פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 נכון מאוד. מצד אחד זה נוח לתכנן הכל מראש. אבל ה"מבוגרים" שמביננו (אני מחשיב את עצמי אחד מהם), עסוקים מאוד בלימודים. כידוע תקופת הבגרויות בשיאה, תקופת מבחנים ומתוכונת קשה שקובעת לנו את העתיד. לכן לא ניתן לדעת.
hagay פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 נכון מאוד.מצד אחד זה נוח לתכנן הכל מראש. אבל ה"מבוגרים" שמביננו (אני מחשיב את עצמי אחד מהם), עסוקים מאוד בלימודים. כידוע תקופת הבגרויות בשיאה, תקופת מבחנים ומתוכונת קשה שקובעת לנו את העתיד. לכן לא ניתן לדעת. אז מה אני יגיד עם משפחה בת 6 נפשות (בלי עין הרע) :wink:
the pilot פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 מסכים איתך...ולא לשכוח שגם ב servinfo יש אפשרות